Thursday, August 22, 2013

Ετοιμάζεται και νέος Καραμανλής να μας κυβερνήσει - Άμεση συντριβή χρειάζονται


ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΠΛΕΟΝ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΙ ΤΣΑΤΣΟΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΠΕΥΔΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΟΥΝ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΜΟΤΑΡΟΥΝ ΤΟ ΠΛΑΗΚΑΡΙ ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΩΛΩΝ ΚΑΙ ΒΥΖΙΩΝ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΝΗΣΙΟ ΕΛΑΦΡΟΔΕΞΙΟ ΠΟΥ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΥ...! ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΦΥΣΙΚΑ...

Ο Κώστας Καραμανλής ο τρίτος διαθέτει ένα από τα πιο ισχυρά πολιτικά brand name του τόπου μας και όλα δείχνουν πως ο γιος του Αχιλλέα Καραμανλή θα είναι ένα από τα δυνατά χαρτιά της Νέας Δημοκρατίας στις Σέρρες, στις επερχόμενες εκλογές.

Νέος (σ.σ.: γεννήθηκε τον Δεκέμβριο του 1974), επικοινωνιακός, ετοιμόλογος και έμπειρος επιχειρηματίας ο Κώστας Καραμανλής, έχει σπουδάσει Οικονομικά και Διεθνή Πολιτική στο Πανεπιστήμιο Χάμιλτον και στο Tufts, ενώ πριν από την ενασχόλησή του με τη ναυτιλιακή εταιρεία εργάστηκε στη Βρετανία σε επενδυτική τράπεζα.

ΑΛΛΑΓΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ

Ο ίδιος συναισθάνεται την βαριά οικογενειακή παράδοση και παρά τον προβληματισμό που τον διακρίνει για την κριτική περί νεποτισμού και γόνων πολιτικών οικογενειών που μπαίνουν «επαγγελματικά» στην πολιτική, συχνά τονίζει στους συνομιλητές του πως «…οι συμπολίτες του θα τον κρίνουν. Άλλωστε δεν είναι όλες οι περιπτώσεις ίδιες», και προσθέτει με νόημα πως δεν είναι καθόλου βέβαιος ότι σήμερα ευνοούνται όσοι προέρχονται από «πολιτικές οικογένειες».

Ο τίτλος «Κώστας Καραμανλής ο τρίτος» τον αφήνει λίγο αδιάφορο καθώς θεωρεί πως «είναι ώρα προσφοράς και αλλαγής νοοτροπίας σε Αγγλοσαξονικά πρότυπα ώστε οι πολιτικοί και στην Ελλάδα να μπορούν να επιστρέψουν στον ιδιωτικό τομέα ικανότεροι και πιο έμπειροι μετά από την θητεία τους σε δημόσια αξιώματα». Τους τελευταίους μήνες έχει πυκνώσει τις συναντήσεις του με στελέχη, κοινωνικές ομάδες και νέους πολιτικοποιημένους ανθρώπους.

Πηγή: Εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails