Saturday, November 23, 2013

Εβραϊκή ιερά εξέταση στη Γαλλία: Απαγορεύτηκε κυκλοφορία βιβλίου! Πρόστιμο 10.000

Με τον νέο "αντιρατσιστικό" νόμο που ψηφίζεται στη Βουλή των "Ελλήνων" τα ίδια θα γίνουν και στην Ελλάδα... Για το καλό της Δημοκρατίας πάντα!

Το δικαστήριο στο Bobigny, μια περιοχή κοντά στο Παρίσι, επέβαλε κυρώσεις σε εκδοτικό οίκο για πέντε βιβλία ένα εκ των οποίων η πρώτη του έκδοση έγινε περισσότερο από ένα αιώνα πριν!

Ο λόγος; "Αντισημιτικό περιεχόμενο"! Το βιβλίο έχει τίτλο "Ανθολογία αναφορών εναντίον των Εβραίων, του Ιουδαϊσμού και του Σιωνισμού" του Paul-Eric Blanrue.


Μεσαίωνας στην Γαλλία! "Αντισημιτικά" βιβλία στην πυρά την ώρα που οι Εβραίοι κυριαρχούν οικονομικά σε όλα τα επίπεδα στη Γαλλία και εκλέγουν προέδρους, αρχηγούς κομμάτων, αντιπροέδρους κομμάτων! Όπως καταλαβαίνετε σε λίγο καιρό το να κάνεις κριτική στην εξουσία θα αποτελεί "αντισημιτισμό"!

Το δικαστήριο είπε ότι το βιβλίο περιείχε..
«υποκίνηση φυλετικού μίσους» και «αρνήσεις του Ολοκαυτώματος», οι οποίες είναι παράνομες στη Γαλλία. Το 321-σελίδων βιβλίο Blanrue περιέχει «εκατοντάδες αντισημιτικές δηλώσεις γνωστών προσωπικοτήτων διαμέσου των αιώνων», σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων AFP.

Όλα τα αντίγραφα του βιβλίου θα πρέπει να αποσυρθεί εντός προθεσμίας ενός μηνός , σύμφωνα με την απόφαση . Το δικαστήριο επέβαλε πρόστιμο στο Kontre Kulture 10.795 δολάρια για τη δημοσίευση του βιβλίου , που εκδίδεται από τον Alain Soral , έναν Γάλλο ακτιβιστή που έκανε αντισημιτικές δηλώσεις στο παρελθόν .

Το δικαστήριο διέταξε την απομάκρυνση των αποσπασμάτων από τέσσερα άλλα βιβλία επιμέλεια και από Soral , συμπεριλαμβανομένων του Henry Ford "Ο Διεθνής Εβραίος ».

Το πρόστιμο που επιβλήθηκε στον εκδοτικό οίκο θα πληρωθεί στο LICRA, τον Διεθνή Οργανισμό Ενάντια στο Ρατσισσμό και τον Αντισημιτισμό που έχει βάση στη Γαλλία και συμμετείχε και στη δίκη!

Πηγή

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails