Saturday, November 23, 2013

Αριστεροί παρουσιαστές στη Νορβηγία λένε ότι είναι σωστό οι λαθρομετανάστες να ληστεύουν, να χτυπάνε, να βιάζουν και να σκοτώνουν λευκούς Ευρωπαίους!

Το βιβλίο ‘Uninvited Guests’ (‘Απρόσκλητοι Επισκέπτες’), απαλλάσσει τους λαθρομετανάστες εγκληματίες και κατηγορεί τους λευκούς Νορβηγούς ότι είναι «ρατσιστές»

 Δύο καλά χρηματοδοτούμενοι από το κράτος Νορβηγοί τηλε-παρουσιαστές υποστηρίζουν ότι οι λευκοί Νορβηγοί αξίζουν να είναι θύματα εγκλημάτων από μη λευκούς μετανάστες.


 

Ο Arild Opheim και η Elin Ruhlin Gjuvsland (φωτο) είναι παλιοί "δημοσιογράφοι" και παρουσιαστές του αριστερού και χρηματοδοτούμενου από το κράτος καναλιού NRK (Norsk rikskringkasting). Πρόκειται για τη νορβηγική κρατική τηλεόραση και κρατικό ραδιόφωνο και την μεγαλύτερη επιχείρηση ΜΜΕ στη Νορβηγία. Πριν από δύο χρόνια, δύο λαθρομετανάστες από τη Βόρεια Αφρική διέρρηξαν το σπίτι τους. Τους επιτέθηκαν και τους λήστεψαν. Ενώ τους είχαν ρίξει κάτω, τους είπαν στα αγγλικά, "Μην κοιτάτε. Αν κοιτάξετε, θα σας σκοτώσουμε".
 
Το ζευγάρι υπήρξε στόχος, επειδή είναι λευκοί Νορβηγοί. Οι λαθρομετανάστες εισβολείς ανέφεραν ότι η επίθεση και η ληστεία ήταν «αντίποινα» για την προγραμματισμένη απέλασή τους. Προφανώς, αυτό το είδος του εγκλήματος είναι κοινό στη Νορβηγία. 
Μόλις λίγες ημέρες πριν ένας παράνομος μετανάστης από τοΣουδάν δολοφόνησε σε λεωφορείο τρία άτομα, συμπεριλαμβανομένου ενός 19χρονου κοριτσιού(φωτο) σε αντίποινα για μια προγραμματισμένη απέλαση. [Ας σημειωθεί ότι η φωτογραφία του Σουδανου δολοφόνου και τα πλήρη στοιχεία του δεν δημοσιοπιοιήθηκαν από τα media]. Ο δολοφόνος των τριών είχε προγραμματιστεί να απελαθεί μία ημέρα μετά τις δολοφονίες.
 
Οι δύο παράνομοι αλλοδαποί που λήστεψαν τον Opheim και την Gjuvsland συλλήφθησαν γρήγορα. Ο ένας καταδικάστηκε στην εξοντωτική ποινή του ενάμισι έτους σε μια λουσάτη νορβηγική φυλακή. Στη Νορβηγία, οι φυλακές είναι πιο πολυτελείς από πολλά φτηνά μοτέλ στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ο άλλος δράστης νεότερος στην ηλικία οδηγήθηκε σε ένα κέντρο κράτησης ανηλίκων που για ασφάλεια είχε ένα φράκτη. Εκείνος απλά πήδηξε τον φράκτη και από τότε δεν τον είδε κανείς...
 
Ο Opheim και η Gjuvsland τώρα λένε ότι χειρότερο από την επίθεση και την ληστεία είναι ο «κίνδυνος» μιας αυξανόμενης «ρατσιστικής» στάσης απέναντι στους μετανάστες. Επίσης, ανησυχούν μήπως οι γείτονές τους υποψιαστούν ότι η δοκιμασία αυτή τους οδηγήσει να έχουν «ρατσιστικές» συμπεριφορές. Έτσι έγραψαν ένα βιβλίο με το οποίο απαλλάσσουν τους μετανάστες που διαπράττουν εγκλήματα στη Νορβηγία. Έγραψαν ακόμη και ένα άρθρο σε μια νορβηγική εφημερίδα υποστηρίζοντας ότι οι λευκοί Νορβηγοί είναι «ρατσιστές» και ως εκ τούτου αξίζουν να είναι θύματα βίας των τριτοκοσμικών μεταναστών.
Γράφει το FrontPage.com
 
Κυκλοφόρησε με τίτλο ‘Uninvited Guests’. Στην τηλεοπτική εκπομπή ‘Skavlan’, είπαν ότι η συγγραφή του βιβλίου ήταν η «σωτηρία» τους. Επειδή μετά από αυτή την τρομερή νύχτα, βλέπετε, κινδύνευαν – κινδύνευαν από κάτι πολύ χειρότερο από το να χάσουν τη ζωή τους. Κινδύνευαν, πολύ απλά, μήπως γίνουν και μήπως οι άλλοι τους θεωρήσουν «ρατσιστές».
 
Ρατσιστές! Όπως το έθεσε η Elin, ένιωσε ότι κινδύνευε μήπως δεχτεί την θεωρία ότι «οι μετανάστες έρχονται εδώ για να μας εκμεταλλευτούν και για αυτό θα πρέπει να βεβαιωθούμε ότι δεν θα θέλουμε να είναι πάρα πολλοί από αυτούς και ότι θα γεμίσουμε με ανθρώπους με διάφορες εθνικότητες σε πενήντα χρόνια». Είχε αρχίσει να ανησυχεί ότι, χάρη στις χαλαρές πολιτικές για τη μετανάστευση, συντελείται ένα μαζικό έγκλημα, έτσι ώστε δεν είμαστε ασφαλείς στην ίδια μας την πόλη». Με λίγα λόγια, βρισκόταν στο χείλος του γκρεμού : «Σκέφτηκα: ‘Γαμώτο, θα με κάνει αυτό ρατσίστρια;»
 
Κάντε μια παύση για λίγο και αναλογιστείτε τη δήλωση αυτή. «Σκέφτηκα : ‘Γαμώτο, θα με κάνει αυτό ρατσίστρια;» Σημειώστε, ειδικά, τον σιωπηρό ορισμό του «ρατσιστή» - δηλαδή, κάποιος που έχει μια ρεαλιστική κατανόηση των τρεχουσών ποινικών στατιστικών, των λογικών δημογραφικών προβλέψεων και των όχι και τόσο ευγενών κινήτρων πολλών «μη - δυτικών μεταναστών».
 
Αλλά η ιστορία του Arild και της Elin καταλήγει σε «νίκη». Για να πούμε την αλήθεια, η Elin παραδέχεται ότι είναι πιο φοβισμένη τώρα από ό, τι πριν για την καθημερινή ασφάλεια των παιδιών της. Αλλά, επιβεβαιώνει θριαμβευτικά, «δεν έχουμε γίνει ρατσιστές». Απίστευτο! Χάρη σε εκείνους τους άνδρες που ανέβηκαν στο παράθυρο τους, τους κακοποίησαν σωματικά και απείλησαν την ζωή τους, η ίδια και ο Arild έχουν γίνει πρώτης κατηγορίας "dhimmis" (μη μουσουλμάνοι σε υποταγή). Όπως έγραψαν, τώρα συμφωνούν με αυτό που ένας από τους απρόσκλητους επισκέπτες τους, τους είπε :
 
Ναι, παίρνουμε αυτό που μας αξίζει.... Παίρνουμε αυτό που μας αξίζει, λόγω των πολιτικών μετανάστευσης της Νορβηγίας και της Ευρώπης. Επειδή είναι πάρα πολύ αυστηρές.
 
Το ακούσατε; Οι μεταναστευτικές πολιτικές της Ευρώπης, οι οποίες έχουν μεταμορφώσει την ήπειρο εν ριπή οφθαλμού, είναι «πολύ αυστηρές».
 
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

http://redskywarning.blogspot.gr/2013/11/blog-post_15.html

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails