Monday, November 25, 2013

“Ρατσιστική σέχτα” και όχι θρησκεία το Ισλάμ, για τον λαό της Αγκόλας. Ανεπιθύμητοι οι ισλαμιστές, αναστέλλεται η λειτουργία όλων των τζαμιών στην χώρα!

rosa cruz angola“Ρατσιστική σέχτα” και όχι θρησκεία το Ισλάμ, για τον λαό της Αγκόλας. Ανεπιθύμητοι οι ισλαμιστές, αναστέλλεται η λειτουργία όλων των τζαμιών στην χώρα!

Οι γηγενείς της υποσαχάριας Αφρικής μαζί με τον Ελληνισμό, υπήρξαν τα μεγαλύτερα θύματα του Ισλάμ στην παγκόσμια ιστορία. Γενοκτονίες, δουλεία, ολοκληρωτικη καταστροφή και ξεριζωμός. Οι απαξιωτικές αναφορές περί “ειδωλολατρών” για τους Ελληνίζοντες και Χριστιανούς (…τι ειρωνία) και “σταφιδοκέφαλων δούλων” για τους υποσαχάριους γηγενείς στα ισλαμικά έντυπα, φαίνεται ότι δεν

είναι αρκετά για να υπάρξει γενικευμένη δράση του “πολιτισμένου κόσμου”. Αντίθετα, ο λαός της Αγκόλας αφυπνίσθηκε από τις συνεχιζόμενες σφαγές στην Αφρική αλλά και από τον σεβασμό στον πατρογονικό του πολιτισμό και αντέδρασε: “Το ισλάμ δεν ταιριάζει στον πολιτισμό της Αγκόλας και δεν μπορούμε να επιτρέψουμε την ύπαρξη του”!

Αυτή είναι η τελική απόφαση της κυβέρνησης, ενώ από τις αρχές του περασμένου Οκτώβρη είχαν αρχίσει οι κατεδαφίσεις τζαμιών στην χώρα με πρωτοβουλία των επάρχων.

Η υπουργός πολιτισμού Rosa Cruz e Silva, κορυφαία μορφή της Αφρικανικής διανόησης δήλωσε: “…όσον αφορά το Ισλάμ, η διαδικασία νομιμοποίησης του δεν εγκρίθηκε από την επιτροπή του Υπουργείου δικαιοσύνης και ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Έτσι, όλα τα τζαμιά θα παραμείνουν κλειστά μέχρι νεωτέρας!”

Να σημειωθεί ότι η κυβέρηση θέτει το κλείσιμο των τζαμιών ως πρώτη προτεραιότητα ενώ τα ελάχιστα που έχουν απομείνει ανοιχτά ήδη έλαβαν έγγραφη προείδοποίηση από την κυβέρνηση ότι επίκειται η κατεδάφιση τους.

Τέτοιες ιστορικές αποφάσεις για την ανθρωπότητα βέβαια απαιτούν λαούς που εκλέγουν ακέραιους πολιτικούς οι οποίοι δεν ξεχνούν τους αγώνες των προγόνων τους, ούτε για όλα τα πετροδολάρια ή τουρκοναρκοδολάρια του πλανήτη.

Στην Ελλάδα δυστυχώς, υπάρχουν πολιτικά καθάρματα που πληρώνονται για να υμνούν τον Κεμάλ και να προωθούν τα συμφέροντα της ναζιστικης τουρκίας και κάποιοι άλλοι ημιμαθείς που θεωρούν “φυλετικά αδέλφια” τους ούνους και “χιμπατζήδες” τους ηρωϊκούς υποσαχάριους γηγενείς.


No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails