Tuesday, November 26, 2013

"Περιφερόμενος Χριστός" απ' την Αφρική στο Παρίσι βίαζε έφηβες και τις ανάγκαζε να συμμετέχουν σε τελετές βουντού!

Αυτή είναι η συμβολή της "πολύχρωμης" κοινωνίας στην καθημερινότητά μας...


28χρονος Αφρικανός ικανοποιούσε τις διεστραμμένες ορέξεις του πάνω σε τρεις ανήλικες κοπέλες- Αντιμέτωπος με είκοσι χρόνια φυλάκισης



Σε δικαστήριο των Παρισίων οδηγήθηκε σήμερα ένας νεαρός άντρας από το Τόγκο κατηγορούμενος για των βιασμό τριών έφηβων κοριτσιών. Ο φερόμενος ως δράστης των αποτρόπαιων αυτών πράξεων, δεν αρκέστηκε όμως μόνο σε αυτό καθώς επέβαλε και την βίαιη συμμετοχή των κοριτσιών σε τελετές βουντού – εξορκισμού.
Ο άνδρας, κατηγορείται για το βιασμό της ανιψιάς μια φίλης του αλλά και των δύο μεγαλύτερων αδελφών της και αντιμετωπίζει πλέον ποινή κάθειρξης είκοσι ετών.
«Αυτό που έκανα δεν ήταν σωστό και τώρα θα υποστώ τις συνέπειες» είπε ο 28χρονος πατέρας δύο παιδιών στο δικαστήριο του προαστίου Bobigny, ενώ ισχυρίστηκε πως έχει σταματήσει να εξασκεί το βουντού.
Η 41χρονη μητέρα των κοριτσιών οδηγήθηκε επίσης στο δικαστήριο με την κατηγορία της συνενοχής και της συγκάλυψης του περιστατικού συμμετοχής ανήλικων κοριτσιών σε αποκρυφιστικές τελετές.
Ο νεαρός από το Τονγκό, του οποίου τα προσωπικά στοιχεία δεν έχουν γίνει γνωστά, είχε συλληφθεί τον Φεβρουάριο του 2011, ενώ εικάζεται πως οι βιασμοί είχαν πραγματοποιηθεί μεταξύ του 2010 και του 2011.
Ο κατηγορούμενος φέρεται πως έκανε τομές στα χέρια και τα πόδια των άτυχων κοριτσιών και επικάλυπτε τις πληγές με μια μαύρη σκόνη, ενώ παράλληλα τοποθετούσε διάφορα αιχμηρά αντικείμενα πλησίον των γεννητικών οργάνων των παιδιών.
Η ετυμηγορία του δικαστηρίου αναμένεται να βγει την Παρασκευή .
Περιπτώσεις εξορκισμών βουντού είναι σύνηθες φαινόμενο τα τελευταία χρόνια στη Γαλλία, εξαιτίας της πολυάριθμης αφρικανικής κοινότητας που υπάρχει στη χώρα
Πρόσφατα τέσσερις άνδρες καταδικάστηκαν για την αιχμαλωσία και τον βασανισμό μιας νεαρής γυναίκας στην οποία εφάρμοσαν την τελετή της «Μεγάλης Ριπής» επειδή θεωρούσαν ότι ήταν δαιμονισμένη.
Πηγή: protothema.gr

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails