Tuesday, December 10, 2013

Πάλι ψέμματα είπαν τα καθεστωτικά ΜΜΕ για την Χρυσή Αυγή και την στολή της Κου Κλουξ Κλάν;

Σ.Α: Εμείς είμαστε ερευνητές και όπως έχουμε αναφέρει τα εβραϊκά ΜΜΕ πάντοτε λένε ψέμματα για οτιδήποτε έρχεται σε αντίθεση με τα συμφέροντά τους. 

Έτσι έχουμε δημοσιεύσει άρθρα για τις απάτες που έχουν παρουσιαστεί με υποτιθέμενο δράστη την ΚΚΚ  αλλά και άγνωστες πτυχές της ιστορίας της ΚΚΚ που φυσικά δεν δημιουργήθηκε για "να κάψει όλους τους νέγρους"!

Μια φωτογραφία από πάρτυ μασκέ που έχει ληφθεί τις αποκριές (26 Φεβρουαρίου 2011) εκμεταλλεύονται οι καραγκιόζηδες του κατεστημένου για να πλήξουν την Χρυσή Αυγή.
Έγιναν πάλι ρεζίλι σε ολόκληρο τον ελληνικό λαό. Σε λίγο θα ποινικοποιήσουν τα πάρτυ!
Οι "συνταρακτικές αποκαλύψεις", οι οποίες με ένα... μυστήριο τρόπο διαρρέουν από την δικογραφία συνεχίζονται. Μετά από την καραμπίνα που βαφτίστηκε καλάσνικοφ, σήμερα ήρθε στο φως της δημοσιότητας η συγκλονιστική φωτογραφία από αποκριάτικο πάρτυ όπου κάποιος φορά μια κουκούλα.
Αρκεί κανείς να δει ότι η φωτογραφία έχει όνομα "Πάρτυ", τραβήχτηκε την παραμονή της Κυριακής των Αποκριών το 2011 και ότι όσοι στέκονται γύρω από αυτόν που έχει φορέσει την εν λόγω στολή, έχουν σκάσει στα γέλια! Μετά την έκφραση, όπως φαίνεται η χούντα Βενιζέλου - Σαμαρά, συνεπικουρούμενη από τα παπαγαλάκια της, θα ποινικοποιήσει και το καρναβάλι!

xryshaygh

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails