Friday, December 6, 2013

Ακόμη και αριστεροί απορούν για την μη αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου! Από πότε η ιδεολογία αποτελεί έγκλημα;

Το απαράδεκτο σκεπτικό της απόφασης για την συνέχιση της παράνομης και ανέντιμης προφυλάκισης του Αρχηγού της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, σύμφωνα με το οποίο πρέπει να συνεχιστεί η κράτησή του όχι για κάποια αξιόποινη εγκληματική πράξη αλλά επειδή το περιεχόμενο των βιβλίων, των άρθρων και των ομιλιών του δεν είναι αρεστό (!) στις ανακρίτριες, έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων και προβληματισμού.

Αυτό συμβαίνει ακόμη και σε αριστερούς, οι οποίοι είναι σοβαροί, έχουν λογική και δεν παρασύρονται από τις άναρθρες κραυγές των φορέων του «συνταγματικού τόξου», είτε πρόκειται για κόμματα είτε για ΜΜΕ. Μια χαρακτηριστική περίπτωση είναι κι αυτή του γνωστού αριστερού δημοσιογράφου Γιάννη Τριάντη, ο οποίος μόνο ως συμπαθών την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν μπορεί να χαρακτηριστεί.

Γράφοντας την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου στην «Ελευθεροτυπία» ένα ενδιαφέρον κείμενο με τίτλο «Προοδευτικός ολοκληρωτισμός», ο Τριάντης καταλήγει ως εξής:

«Στο επόμενο σημείωμα θα εξεταστούν και οι υπόλοιπες περιπτώσεις οι οποίες εξετέθησαν εισαγωγικώς. Απλώς, σε ό,τι αφορά το σκεπτικό των δύο ανακριτριών για την μη αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Από πότε και με βάση ποια λογική θεωρείται επιβαρυντικό και προσμετρά ως στοιχείο για την μη αποφυλάκιση το γεγονός ότι κάποιος τυγχάνει ναζί, χουντικός, μονοφυσίτης, βουδιστής, άθεος ή κάτι παρεμφερές;».

Ο δημοσιογράφος δεν γράφει τίποτα άλλο από το αυτονόητο, ξεσκεπάζοντας ουσιαστικά την απύθμενη υποκρισία των δύο ανακριτριών. Δεν δικάζεται μια «εγκληματική οργάνωση» αλλά ένα Νόμιμο Πολιτικό Κόμμα του Ελληνικού Κοινοβουλίου. Οι κατηγορίες δεν αφορούν ανάλογες εγκληματικές ενέργειες, αλλά Ιδεολογικές θέσεις και πολιτικές απόψεις οι οποίες δεν είναι αρεστές σε κάποιες  λειτουργούς της Δικαιοσύνης.

Ο Βισίνσκι, τουλάχιστον, επί Στάλιν ήταν πιο ειλικρινής… Το μόνο που καταφέρνουν με τέτοιες απαράδεκτες μεθοδεύσεις είναι να ενισχύουν ακόμη περισσότερο την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, καθώς ο Ελληνικός Λαός βλέπει και αντιλαμβάνεται την κατάφωρη αδικία σε βάρος της.

Γιώργος Μάστορας

xryshaygh.com


http://www.stoxos.gr/2013/12/blog-post_7972.html

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails