Thursday, December 5, 2013

ΝΔ - ΠΑΣΟΚ: Θα νομιμοποιήσουν τους λαθρομετανάστες μέσω παροχής ασύλου!


Τους επαίνους της Σεσίλιας (Μάλστρομ) της αντιρατσίστριας (Επιτρόπου της Ε.Ε., αρμόδιας για τις Εσωτερικές Υποθέσεις και μεγάλης υπερμάχου των διώξεων κατά της Χρυσής Αυγής) απέσπασε η κατοχική συγκυβέρνηση των Αθηνών. Η Επίτροπος βρέθηκε στη χώρα μας για… επιθεώρηση, ενόψει της επικείμενης ελληνικής προεδρίας και αφού την ολοκλήρωσε έδωσε συνέντευξη τύπου στα γραφεία της αντιπροσωπείας της Ε.Ε. στην Αθήνα. 

Η… ξινή Επίτροπος τόνισε ότι «όλα τα κράτη-μέλη της Ε.Ε. πρέπει να είναι σε θέση να δεχθούν αιτούντες άσυλο και να δείξουν δείγματα αλληλεγγύης ως προς την αντιμετώπιση του θέματος» και κατέληξε λέγοντας ότι «η Ελλάδα προσεγγίζει το θέμα της μετανάστευσης με σωστό τρόπο».
Μάλιστα, έκανε και ανάρτηση στο twitter, στην οποία σημείωσε πως «η Ελλάδα έχει κάνει σημαντική πρόοδο στη πολιτική της σχετικά με το άσυλο και τους μετανάστες».
Για να επαινεί την πολιτική της συγκυβέρνησης για τους λαθρομετανάστες η συνήθως γκρινιάρα Επίτροπος, σημαίνει ότι η συγκυβέρνηση έχει συμμορφωθεί πλήρως με τις… αντιρατσιστικές απαιτήσεις των… φίλων μας, για μαζική νομιμοποίηση των λαθρομεταναστών, μέσω της παροχής ασύλου! 

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails