Tuesday, December 3, 2013

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος συναντιέται με άθεους και απάτριδες αριστερούς του ΣΥΡΙΖΑ αλλά όχι με εθνικιστές!

Αυτή είναι δυστυχώς η πικρή αλήθεια για την ηγεσία της Ελλαδικής Εκκλησίας.. Η ηγεσία της αφορίζει τους Έλληνες εθνικιστές που θέλουν η χώρα να παραμείνει Ελληνορθόδοξη και συζητά με αυτούς που θέλουν να εξαφανίσουν οτιδήποτε Ελληνικό και Χριστιανικό απ' το δημόσιο βίο!

Εμείς απλά θα σας θυμίσουμε ότι στην "προοδευτική" Γαλλία πριν μερικά έτη όταν απεβίωσε ο Αρχιεπίσκοπος των Καθολικών απεδείχθη ότι ήταν Εβραίος όχι μόνο φυλετικά αλλά και θρησκευτικά!

Δεν εμπιστευόμαστε κανέναν λοιπόν παρά μόνον όποιον τάσσεται εναντίον της Παγκόσμιας Εβραϊκής Κυριαρχίας των Τραπεζιτών του Γιαχβέ!

Κύριε Ιερώνυμε αν είσθε έστω και λίγο Χριστιανός βγείτε να καταδικάσετε τουλάχιστον την επίθεση των εβραϊκών χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων εναντίον των Ελλήνων και της ανθρωπότητας.

Ο Ιησούς κυνήγησε τους τραπεζίτες στο Ναό με το μαστίγιο. Μιμηθεί τε τον.


Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών κ. Ιερώνυμος, συναντήθηκε σήμερα το πρωί με αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ, την οποία αποτελούσαν ο υπεύθυνος της Κ.Ο για τα θρησκεύματα βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης κ. Γιάννης Αμανατίδης και ο συντονιστής της Θεματικής Θρησκευμάτων κ. Μάκης Λυκόπουλος.


Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης ο κ. Αμανατίδης δήλωσε τα εξής: «Είχαμε σήμερα μια γόνιμη και ενδιαφέρουσα συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο, τον οποίο ενημερώσαμε για τις θέσεις και το έργο της θεματικής Θρησκευμάτων του ΣΥΡΙΖΑ».

«Με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, που διακρίνεται για τον διαλεκτικό και διαλλακτικό του χαρακτήρα, για την ανεκτικότητα και την ευγένεια των λόγων του, είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε για θέματα σχέσεων Πολιτείας – Εκκλησίας και για την αντιμετώπιση των προβλημάτων με σκοπό τη στήριξη του δοκιμαζόμενου από την εντεινόμενη οικονομική κρίση λαού μας».

«Η ανταλλαγή απόψεων με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο πάντοτε είναι χρήσιμη και ωφέλιμη και στην κατεύθυνση αυτή θα συνεχιστούν οι επαφές μας». 









dogma

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails