Monday, December 2, 2013

Οι χρηματοδοτούμενες από εβραϊκά κεφάλαια φεμινίστριες FEMEN διαμαρτυρήθηκαν κατουρώντας δημοσίως και topless!

Διαβάστε ΕΔΩ για τον Εβραίο χρηματοδότη των φεμινιστριών..

Την ώρα που βίαια επεισόδια σημειώνονται στο Κίεβο με διαδηλωτές να τάσσονται υπέρ της Ευρωπαϊκής Ένωσης και κατά του Ουκρανού προέδρου, Βίκτορ Γιανουκόβιτς, οι γυμνόστηθες ακτιβίστριες της οργάνωσης Femen πραγματοποίησαν τη δική τους διαμαρτυρία.

Έξω από την πρεσβεία της Ουκρανίας στο Παρίσι, πέντε μέλη της οργάνωσης φορώντας μόνο μαύρες κοντές φούστες και το παραδοσιακό στεφάνι από λουλούδια στο κεφάλι, προχώρησαν σε μία… υγρή διαμαρτυρία.



Κρατώντας φωτογραφίες του προέδρου Γιανουκόβιτς, ο οποίος απεικονίζεται με κλειστά μάτια, γονάτισαν, χαμήλωσαν τα εσώρουχά τους και… ούρησαν πάνω σε αυτές.

Στο επίσημο προφίλ των Femen στο Facebook, η φωτογραφία συνοδευόταν και με ανάλογη λεζάντα, η οποία αναφέρει: «Οι σεξτρεμίστριες των Femen χύνουν το θυμό τους στη δικτατορία του Γιανουκόβιτς. Οι πέντε ακτιβίστριες ούρησαν στο άσχημο πρόσωπο του Ουκρανού προέδρου. Με αυτή την ανθρωπιστική πράξη οι Femen καλούν τον κόσμο να αγνοήσουν τη γνώμη του Γιανουκόβιτς και να τον αποσύρουν από την πολιτική σκηνή. Ο πρόεδρος είναι παράδειγμα της ηθικής και φυσικής βίας που ασκεί στο έθνος».

http://www.stoxos.gr/2013/12/me-ta-byzia-femen.html

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails