Saturday, September 13, 2014

Ανω κάτω ΝΔ και ΠΑΣΟΚ: Αντικαθιστούν A.Καραμανλή-Ν.Σηφουνάκη μετά το αντάρτικο


Πρόταση για ονομαστική ψηφοφορία για την τροπολογία του ΕΝΦΙΑ αναμένεται να καταθέσει τα επόμενα λεπτά ο ΣΥΡΙΖΑ ενεργοποιώντας με τον τρόπο αυτό τις αντικαταστάσεις των «επικίνδυνων» βουλευτών της συμπολίτευσης.

Σύμφωνα δε με πληροφορίες, το ΠΑΣΟΚ θα αντικαταστήσει τον κ. Νίκο Σηφουνάκη ενώ η ΝΔ πιθανότατα θα προχωρήσει στην αντικατάσταση της κυρίας Αννας Καραμανλή και άλλων βουλευτών, τουλάχιστον πέντε που έχουν ζητήσει να εξαιρεθούν εκφράζοντας τη διαφωνία τους με τις προωθούμενες ρυθμίσεις για τον ΕΝΦΙΑ.
Η ψηφοφορία αναμένεται στις 12.30 το μεσημέρι ενώ νωρίτερα το υπουργείο Οικονομικών δια του υφυπουργού Γιώργου Μαυραγάνη απέκλεισε το ενδεχόμενο νέων διορθώσεων. Είναι χαρακτηριστική η δήλωση του υφυπουργού ο οποίος απευθυνόμενος στους βουλευτές της συμπολίτευσης επισήμανε πως «η τροπολογία για τον ΕΝΦΙΑ περιέχει βελτιωτικές διορθώσεις των στρεβλώσεων.
Η στρατηγική της κυβέρνησης από εδώ και πέρα είναι η συνολική μείωση των φορολογικών επιβαρύνσεων αξιοποιώντας την βελτίωση των δημοσιονομικών μεγεθών της χώρας και της αξιοπιστία της».
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails