Sunday, September 14, 2014

ΦΡΙΚΗ-ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΟΙ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ:ΦΙΛΟΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΙ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΤΙΣ ΜΑΝΑΔΕΣ ΤΑ ΚΟΜΜΕΝΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔIΩΝ ΤΟΥΣ ΣΕ ΚΟΥΤΙΑ

ΣΕ ΞΥΛΙΝΑ ΚΙΒΩΤΙΑ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΤΙΣ ΜΗΤΕΡΕΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΡΩΣΙΑΣ ΤΙΣ ΚΕΦΑΛΕΣ ΤΩΝ ΓΙΩΝ ΤΟΥΣ.
ΦΡΙΚΗ
ΦΡΙΚΗ
Πορφύρης Δ /Σταφυλά Π
Συγκλονιστικές ειδήσεις από το μέτωπο της Ουκρανίας, όπου πριν από λίγες ημέρες υπογράφηκε η  ανακωχή  και έληξε η τιμωρητική στρατιωτική επιχείρηση στα ΝΑ της χώρας. Ρωσικά, νεορωσικά και ουκρανικά μέσα ανακοινώνουν τη νέα θηριώδη τροπή του πολέμου.

Ένα μακάβριο πεσκέσι δέχθηκαν οι μητέρες των μαχητών της πολιτοφυλακής που υπερασπίσθηκαν τη γη τους από την τιμωριτική επέλαση των ορδών του Ποροσένκο.Η χούντα του Κιέβου και οι παραστρατιωτικοί που την προασπίζονται τους έστειλαν σε ξύλινα κιβώτια τα κομμένα κεφάλια των γιων τους.
ΣΕ ΞΎΛΙΝΕΣ ΚΑΣΕΤΊΝΕΣ
ΣΕ ΞΎΛΙΝΕΣ ΚΑΣΕΤΊΝΕΣ
Ξύλινα φέρετρα κεφαλών. Ο ακριβής αριθμός των πακέτων είναι προς τον παρόν απροσδιόριστος καθώς η διαδικασία ταυτοποίησης των θυμάτων βρίσκεται σε εξέλιξη στην έδρα της Στρατιωτικής  Επιτροπής   της Λαικής Δημοκρατίας του Ντονέτσκ. Σε πρώτη φάση έχει επιβεβαιωθεί ότι όλα τα θύματα προέρχονται από άνδρες του στρατού της Εθνικής Πολιτοφυλακής που αιχμαλωτίστηκαν από τις φιλοκυβενητικές δυνάμεις του Κιέβου κατά τις σφοδρές μάχες που έλαβαν χώρα στα περίχωρα του  Donetsk. Οι φρικαλεότητες αυτές αποδίδονται σ’ ένα από τα παραστρατιωτικά  τάγματα που ανήκει στον Igor Kolomoisky ολιγάρχη και κυβερνήτη της περιοχής του Dnipropetrovsk, ουκρανοεβραίο με μεγάλες θέσεις στις διεθνείς εβραικές ενώσεις. Αυτά τα τάγματα θανάτου σχετίζονται επίσης με τον Δεξιό Τομέα το υπερεθνικιστικό κίνημα που διακρίνεται για την εγκληματική του δράση και τις ωμότητες.
Μια από τις μητέρες που έχασε τον γιο της με αυτόν τον απάνθρωπο και ειδεχθή τρόπο δήλωσε :


“Aυτό δεν είναι απλά ένα έγκλημα. Είναι θηριωδία.! Ούτε τα ζώα δεν το κάνουν αυτό! Ο γιος μου υπερασπίστηκε  την πατρίδα του. Δεν φοβόταν να πεθάνει γι’ αυτήν αλλά και για εμάς. Αλλά αυτό που του έκαναν είναι απάνθρωπο. Που είναι τα Ηνωμένα έθνη για να το δουν; Που είναι η Ευρωπαική Ένωση; Γιατί ο Ερυθρός Σταυρός δεν κάνει τίποτα; H oυκρανική κυβέρνηση είναι χειρότερη κι από τους Ναζί !  “.
Ένα άλλο θύμα αυτής της αντιμετώπισης του καθεστώτος δήλωσε ότι αυτού του είδους οι τιμωρητικές ενέργειες στοχεύουν στην κατατρομοκράτηση των  κατοίκων στα νοτιοανατολικά της χώρας.Αυτή του είδους η δράση εκ μέρους τους δεν είναι τίποτα άλλο παρά μια ακόμη χειρονομία πίεσης.Ο κάτοικοι φοβούνται για τους δικούς τους,για τους ίδιους τους εαυτούς τους.Ουκρανοί αξιωματούχοι έσευσαν να αποποιηθούν την ευθύνη της δικής τους πλευράς και να ενοχοποιήσουν τσετσένους που δραστηριοποιούνται στις μάχες στο πλευρό του DNI . Ασφαλώς και δεν έχουν ούτε παρουσίασαν κανένα στοιχείο που να τεκμαίρει αυτήν την κατηγορία. Οι εξτρεμιστές του Δεξιού Τομέα χαρακτηρίζονται για την εγκληματικότητα τους και το μίσος τους έναντι του ρωσικού στοιχείου και λαού. Κατά την διάρκεια της εκστρατείας   εθνικής αναμόρφωσης ,ανάνηψης και επαναφοράς του ρωσικού στοιχείου για να κάμψουν το φρόνημα του αντιπάλου και να τονώσουν το δικό τους ηθικό ακρωτηρίασαν αυτιά και δάχτυλα αιχμαλώτων νεορώσων μαχητών.
nkhgjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
Επιπρόσθετα αυτοί οι τιμωροί είναι γνωστοί γιατί κατ΄ επανάληψη πυροβόλησαν τους  λεγόμενους λιποτάκτες – δηλαδή όσους αρνήθηκαν να υπακούσουν και να εφαρμόσουν  τις εντολές της χούντας και να βάλουν κατά των αμάχων. Εμπειρογνώμονες που εξέτασαν τα μακάβρια ευρήματα επισημαίνουν ότι η σφαγή-αποκεφαλισμός ήταν η αιτία  θανάτου των αποκεφαλισθέντων και  επισημαίνουν ότι οι άνθρωποι αυτοί αποκεφαλίστηκαν ζωντανοί.
dimpenews.com

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails