Tuesday, August 25, 2015

ΚΩΣ...ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΛΙΝΤΖΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΜΕΝΟ...ΑΠΟΘΕΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!!




Κλιμάκιο του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, με επικεφαλής τους βουλευτές Ηλία Παναγιώταρο, Νίκο Μίχο και Ηλία Κασιδιάρη μετέβη στην πλημμυρισμένη από λαθρομετανάστες Κω, η οποία έχει αφεθεί στο έλεος της ασυδοσίας των εισβολέων.


Οι εκπρόσωποι της Χρυσής Αυγής, βουλευτές και συναγωνιστές από το νησί, συναντήθηκαν με τοπικούς φορείς προκειμένου να ενημερωθούν για το οξύ πρόβλημα που αντιμετωπίζουν και έτυχαν αποθεωτικής αποδοχής από εκατοντάδες, δικαίως αγανακτισμένους κατοίκους του νησιού, οι οποίοι βρίσκονται σε οριακή κατάσταση εξαιτίας της ανθελληνικής πολιτικής της κυβέρνησης Σύριζα στο λαθρομεταναστευτικό.
Η Χρυσή Αυγή στέκεται έμπρακτα στο πλευρό των Ελλήνων που αγωνίζονται για να μείνει η Πατρίδα μας ελληνική!
Στο δημαρχείο της Κω, εκεί όπου οι εκπρόσωποι του ανθελληνικής κυβέρνησης γνώρισαν το μένος των κατοίκων, οι εκπρόσωποι της Χρυσής Αυγής αποθεώνονται, διότι οι κάτοικοι αναγνωρίζουν ότι είμαστε η μόνη δύναμη εθνικής αντίστασης.
Θα ακολουθήσει εκτενές φωτορεπορτάζ

1 comment:

Anonymous said...

ολα σκηνοθετημενα για την τελευταια πραξη του δραματος. τι δεν καταλαβαινεις. αφου τους φυλακισαν για να τους κανουν ηρωες τωρα τους ανεβαζουν. που θα βγει θα δειξη.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails