Saturday, January 20, 2018

“ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ” ΨΥΧΩΝ ΑΠΟ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΥΣ ΤΗΣ “ΓΕΝΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ” ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ



Ύποπτη και βρώμικη η στάση της ψευτοδεξιάς
“Τα κεφάλια του Γένους και του Κράτους.
Ο βουλευτής κι ο δάσκαλος. Τα πιάσαν
όλα τα πόστα! Νους, καρδιά, δικά τους.
Δέσαν το νου· την καρδιά τη ντροπιάσαν.
Νά το ρουσφέτι νά κι η ελληνικούρα,
τ’ άρματά τους. Με κείνα μας χαλάσαν.”
ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ

Από το 1974 έχει επιβληθεί στην Ελλάδα η λεγόμενη μεταπολιτευτική δημοκρατία, που στην πραγματικότητα είναι ένα καθεστώς πραγμάτων, προμελετημένων και προαποφασισμένων, ασκούμενων με πάσα ακρίβεια από τις εκάστοτε κυβερνήσεις.
Η θέση της λεγόμενης αριστεράς ωστόσο καθ’ όλη την διάρκεια της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας είναι από ύπουλη έως προδοτική και εκτείνεται σε πολλές διαστάσεις του κοινωνικοπολιτικού βίου. Το μονοπώλιο όμως της αριστερής υποκουλτούρας σε μέρη όπως τα πανεπιστήμια και η ανοχή εκ μέρους του υποτιθέμενου κράτους σε κάθε είδους τρομοκρατία που ασκούν τα καλόπαιδα της Εκάλης και των βορείων προαστίων που αυτοαποκαλούνται αναρχικοί, δημιούργησε ένα κατεστημένο και μια σφηκοφωλιά ανθελληνισμού. Σε όλα αυτά βεβαίως συνέβαλε και η ύποπτη και βρώμικη στάση της υποτιθέμενης «δεξιάς» η οποία χρησιμοποιώντας το πρόσχημα του πατριωτισμού, άνοιγε ταυτόχρονα την κερκόπορτα του έθνους στους μαρξιστές.
Δυστυχώς η Ελλάς αποτελεί την μοναδική χώρα της Ευρώπης στην οποία ο κομμουνισμός υπάρχει και ασκεί τεράστια επιρροή στην κοινωνία. Η αριστερή προπαγάνδα κυριαρχεί εδώ και δεκαετίες στους χώρους των «Τεχνών και των Γραμμάτων» και συνεπώς μέσα στα ελληνικά πανεπιστήμια και στους χώρους όπου διαπαιδαγωγούνται οι νέοι και οι νέες της Ελλάδας. 
Επειδή όμως η ιστορία αποτελεί πάντα πυξίδα και οδηγό για κάθε νοήμων και σκεπτόμενο άνθρωπο, ως εθνικιστές έχουμε ιερό καθήκον να αποκαλύπτουμε την αλήθεια και κάθε σκοτεινό σημείο αυτής. Όταν λοιπόν τον Αύγουστο του 1949 έλαβε τέλος ο συμμοριτοπόλεμος με τη νίκη των Εθνικών δυνάμεων στο Γράμμο και στο Βίτσι κατατροπώνοντας τις κομμουνιστικές ομάδες, οι εναπομείναντες κομμουνιστές βρήκαν καταφύγιο στα όμορα κράτη της Αλβανίας και της Βουλγαρίας. Εκεί λοιπόν αφού αναδιοργανώθηκαν, έκαναν ένα σύμφωνο πίσω από την πλάτη του ελληνικού λαού και βάση του οποίου θα σταματούσαν οι βιαιότητες των κομμουνιστών εντός της Ελλάδος και ως αντιστάθμισμα θα δίνονταν υπό την κηδεμονία τους οι δομές της Παιδείας και του Πολιτισμού. Αυτό αποτελεί ένα εθνικό Έγκλημα για το οποίο φέρει απόλυτη ευθύνη η πατριδοκάπηλη “δεξιά”. 
Όταν διώκεται οτιδήποτε εθνικό
Φτάσαμε έτσι στο τραγικό σημείο να διώκεται οτιδήποτε εθνικό και πατριωτικό και η μαρξιστική προπαγάνδα να δηλητηριάζει τις ψυχές και τα μυαλά της νεολαίας διδάσκοντας ψέματα και αποκόπτοντας αυτές από τα Ιδεώδη του Έθνους και της Φυλής για τα οποία οφείλουμε να αγωνιζόμαστε για την εξασφάλιση της υπόστασης μας.
Εν ολίγοις, όσο η αστική καταναλωτική κοινωνία κοιμόταν με το όνειρο του ευδαιμονισμού, η μαρξιστική αριστερά έκανε ένα κανονικό παιδομάζωμα, καλλιεργώντας δήθεν ανθρωπιστικές, αντιρατσιστικές, οικουμενικές αξίες, οι οποίες στην πραγματικότητα στόχο έχουν να απομακρύνουν τους νέους από τις Παραδόσεις και την Ιστορία. Μέσα σε όλο αυτό το καταστροφικό συνονθύλευμα οι μόνοι που αντιδρούσαν ήταν οι εθνικιστές και γι’ αυτό πολεμήθηκαν από ένα ολόκληρο αντεθνικό σύστημα αποτελούμενο από κανάλια, δημοσιογράφους, πολιτικούς και δήθεν πνευματικούς ανθρώπους. Ήταν οι «κακοί» εθνικιστές που έλεγαν όχι στις κομματικές παρατάξεις μέσα στις σχολές και που προειδοποιούσαν για τον αφελληνισμό της Παιδείας. Η δικαίωση όμως έρχεται εκ του αποτελέσματος και δυστυχώς ένα μέρος του λαού και της νεολαίας παραμένει εγκλωβισμένο στα ψεύτικα όνειρα της μαρξιστικής ουτοπίας.
Όμως, ένα μήνυμα κατάφασης και θετικής σκέψεις οφείλει να διέπει όλους, καθώς μια μεγάλη μερίδα της νεολαίας δείχνει πως στρέφει την πλάτη σε όλα αυτά και οχι μόνο αδιαφορεί αλλά συνδέεται και ταυτίζεται με την εθνικιστική ιδεολογία που ομιλεί για διατήρηση των στοιχείων εκείνων που εξυψώνουν το φρόνημα και καλλιεργούν μια ανώτερη εθνική συνείδηση. Αυτό φάνηκε και από το υψηλό ποσοστό που λαμβάνει η Χρυσή Αυγή στις ηλικίες από 18 έως 40. Τέλος, ας θυμηθούμε τα πάντα επίκαιρα λόγια του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής Ν. Μιχαλολιάκου, όταν σε άρθρο του στο οπισθόφυλλο της εφημερίδας ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ το 2004 αναφέρονταν σε «ινστρούχτορες καθηγητές» οι οποίοι έχουν αποτύχει παταγωδώς στην προσπάθεια τους να πείσουν τους νέους να αφομοιώσουν την αντεθνική ρητορική που εξαπολύουν. Ό,τι και αν κάνουν οι πιστοί υπηρέτες της παγκοσμιοποίησης και οι μαρξιστές συνοδοιπόροι τους, ας ξέρουν πως το μέλλον ανήκει στους εθνικιστές και η ελληνική νεολαία που με τόσο λύσσα και στόχευση πολεμούν, αυτή η ίδια νεολαία θα σταθεί και πάλι αντάξια των περιστάσεων και θα αναγεννήσει το Εθνικό κράτος των Ελλήνων

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails