Saturday, January 27, 2018

Συνέλαβαν Αλβανό που έκλεβε σκάφη και αυτοκίνητα



Συνέλαβαν Αλβανό που έκλεβε σκάφη και αυτοκίνητα


Ο 35χρονος δρούσε σε διάφορες περιοχές της Αττικής, αλλά εντοπίστηκε στο Δελβινάκι Ιωαννίνων

Δυο διωκτικά έγγραφα εκκρεμούσαν σε βάρος ενός 35χρονου Αλβανού κακοποιού που είχε ρημάξει στις κλοπές τα σκάφη στην περιοχή της Γλυφάδας, αλλά και τα αυτοκίνητα σε διάφορες περιοχές της Αττικής! Ο αναζητούμενος εντοπίστηκε στο Δελβινάκι Ιωαννίνων, ενώ προσπαθούσε να επιστρέψει στην πατρίδα του.


Άνδρες του Α’ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης και του τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Κακαβιάς υπέβαλαν σε έλεγχο τον 35χρονο και διαπίστωσαν ότι σε βάρος του είχαν εκδοθεί διάταξη του προέδρου Εφετών Αθηνών και ένταλμα σύλληψης του 13ου Ανακριτή του Τακτικού Τμήματος Πλημμελειοδικών Αθηνών. Έτσι, του πέρασαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, που διέταξε την μεταγωγή του στην Αθήνα για να απολογηθεί.

*** Στην ίδια περιοχή στο Δελβινάκι, συνελήφθη από τους αστυνομικούς του Α’ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης και άλλος ένας 43χρονος Αλβανός, όταν διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.
*** Άλλος ένας 27χρονος Αλβανός που είχε περάσει παράνομα στη χώρα, συνελήφθη στο Καλπάκι Ιωαννίνων από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας. Από τον έλεγχο των στοιχείων του διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Φλώρινας για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών, με ποινή φυλάκισης τριών μηνών και χρηματική ποινή 3.000 ευρώ.

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails