Friday, January 26, 2018

Πακιστανοί θα έσπρωχναν τρία κιλά χασίς στο Ρέθυμνο

Οι Πακιστανοί εντοπίστηκαν μέσα στο αυτοκίνητό τους το βράδυ της Τρίτης, ακινητοποιήθηκαν και βρέθηκαν με «βραχιόλια»

Πλήρως οργανωμένοι ήταν δυο νεαροί Πακιστανοί που διακινούσαν μεγάλες ποσότητες χασίς σε περιοχές του Ρεθύμνου, καθώς είχαν στην διάθεσή τους Ι.Χ. αυτοκίνητο και μοτοσικλέτα για να μετακινούνται αλλά και έξι κινητά για να επικοινωνούν με τους «πελάτες» και τους προμηθευτές τους!


Όταν οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών κατέληξαν στα στοιχεία ταυτότητας των δυο αλλοδαπών ηλικίας 29 και 27 χρόνων, οργάνωσαν επιχείρηση για την σύλληψή τους μαζί με συναδέλφους τους από την Ο.Π.Κ.Ε. και έστησαν μπλόκο σε μια περιοχή του Δήμου Αγίου Βασιλείου, όπου ήξεραν ότι βρίσκονται οι κατοικίες τους. Οι Πακιστανοί εντοπίστηκαν μέσα στο αυτοκίνητό τους το βράδυ της Τρίτης, ακινητοποιήθηκαν και βρέθηκαν με «βραχιόλια».

Η έρευνα που ακολούθησε στα σπίτια τους, έφερε στο φως πλήθος από συσκευασίες οι οποίες περιείχαν συνολικά  τρία κιλά και 310 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης που κατασχέθηκαν μαζί με το Ι.Χ. και τη μοτοσικλέτα του 29χρονου και τα έξι κινητά, για τα οποία ζητήθηκε άρση απορρήτου επικοινωνιών. Οι δράστες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνης κατηγορούμενοι για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails