Monday, December 28, 2020

Πριν μια εβδομάδα η γκούγκολ έκανε Πρόβα! “Επιχείρηση Σκοτεινός Χειμώνας”

 

 

Σενάριο διακοπής της λειτουργίας του ίντερνετ…

Ολική Έκλειψη της Google για μερικές ώρες στο GREAT RE-SET, “Όπως πάνω έτσι και κάτω” για να μαθαίνετε τους νόμους 
Αν θέλουμε να καταλάβουμε τι μπορεί να μας περιμένει στο εγγύς μέλλον, τότε πρέπει να κοιτάξουμε τις «ασκήσεις» που έχουν πραγματοποιηθεί στο παρελθόν απ’ αυτούς που έκλεισαν όλο τον πλανήτη μέσα με μια νόσο με συμπτώματα γρίπης.

Σταδιακά όλο και περισσότεροι άνθρωποι καταλαβάινουν τι συμβαίνει, όλοι αρχίζουν να βλέπουν τι παίζεται πίσω από τα μέτρα απομόνωσης και οικονομικής εξαθλίωσης, αν και πολλοί λαδώνονται για να κάνουν την πάπια. Αυτοί είναι και οι εχθροί σας. Αυτοί είναι και οι εχθροί των ίδιων των εαυτών τους. Με το λάδωμα που παίρνουν για τις διαγνώσεις μαιμούδες και τους ψεύτικους αριθμούς νεκρών που δηλώνουν, εξαπατούν πρώτα τους εαυτούς τους.

Αλλά ας πάμε πάλι στο θέμα μας. Πολλοί γνωρίζουν ότι πριν από κάθε επιχειρήση Φάλς Φλαγκ προηγείται μια άσκηση που συχνά δείχνει με ακρίβεια τι πραγματικά θα συμβεί αργότερα.

Εκείνοι που εξακολουθούν να πιστεύουν ότι όλα είναι μια σύμπτωση, σας συνιστούμε να διαβάζετε τα άρθρα μας. Φυσικά και ο αόρατος-19 (Μετωνικός κύκλος της Σελήνης) είναι μια απάτη. Λίγο πριν εμφανιστεί ο αόρατος ιός σύμφωνα με την προπαγάνδα στο Γουχάν, πραγματοποιήθηκε μια άσκηση που ονομάζεται Event201.

Οι συμμετέχοντες ήταν γνωστές φιγούρες, συμπεριλαμβανομένου φυσικά του Μπιλ Γκέιτς και του ιδρύματος που ελεγχει μαζί με τη σύζυγό του και σατανίστρια Μελίντα.

Όταν κοιτάξουμε λεπτομερώς τι συμβαίνει με την απάτη του αοράτου-19, βλέπουμε ότι σ’ ένα πράγμα δώσαμε λίγη σημασία, όπως στο άρθρο με τίτλο Ποιο το επόμενο βήμα τους;  Θα περιορίσουν το ίντερνετ και έχουν και την λύση: “Cyber ​​Polygon”.

Γι αυτό σας ενημερώνουμε ότι το επόμενο χτύπημα είναι το Μπλακ αουτ στο Διαδίκτυο και Μπλακ αουτ του ηλεκτρισμού για να έρθουν οι χρυσοί αυτοί άνθρωποι με την λύση όλων τον κοινωνικών προβλημάτων που εμείς θα ζητήσουμε. Το ίδιο σενάριο με τον αόρατο-19-καραντινα-μασκα-αποστάσεις-καραντινα-εμβόλιο-μασκα και ξανά εμβόλιο…

Η άσκηση Event201 έγινε το 2019, με στόχο στο θέμα ότι οι κυβερνήσεις αναλαμβάνουν τον έλεγχο της πρόσβασης στο Διαδίκτυο για την καταπολέμηση της παραπληροφόρησης (κατά της κρατικής αλήθειας). Άλλες κυβερνήσεις θα λογοκρίνουν για την καταπολέμηση της παραπληροφόρησης (την αλήθεια) και άλλες κυβερνήσεις απλώς θα κλείσουν όλο το Διαδίκτυο…!!!

Οι κυβερνήσεις δυσκολεύεται ολοένα και περισσότερο να κάνουν τους ανθρώπους να πιστέψουν στην απάτη της κορώνας και όλο και περισσότεροι άνθρωποι δεν συμορφώνονται πλέον με τα ηλίθια μέτρα για ψυχοπαθείς που φοράνε μάσκες και κρατάνε αποστάσεις ή πιστεύουν ότι η κατάργηση της χειραψία κρατάει τον αόρατο σε απόσταση.

Οι ανώμαλοι ελέγχουν όλη αυτή την παράνοια χωρίς να λένε την αλήθεια για ιώσεις και ιούς. Ο ιός δεν μπορεί να μεταδωθεί με τον τρόπο που σας λένε. Ο ιός βρίσκεται μέσα στο οργανισμό μας και είναι μια αντίδραση του οργανισμού να καθαρίσει τις βρωμιές του και να τις εκβάλει. Ότι σας έχουν μάθει είναι ψέματα, οι γιατροί γνωρίζουν και πολλοί απ’ αυτούς όπως στην Γερμανία έχουν εναντιωθεί κατά της κρατικής προπαγάνδας.

Επειδή πολλοί αφυπνίζονται οι εξουσίες θα πάρουν ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ με τι άλλο; Την επιχείρηση Σκοτεινός χειμώνας (Dark Winter) που έγινε το 2001. Και γνωρίζουμε ότι κατά τη διάρκεια των προεδρικών εκλογών των ΗΠΑ, αυτή η λέξη έπεσε συχνά από τα αμερικανικά ΜΜΕ.

Αυτό που δεν γνωρίζουν πολλοί άνθρωποι είναι ότι η επιχείρηση Dark Winter ήταν το όνομα μιας άσκησης που πραγματοποιήθηκε τον Ιούνιο του 2001, λίγους μήνες πριν από την επίθεση της 9/11 στη Νέα Υόρκη. Η άσκηση έγινε στο Andrew Airforce Base και συμμετείχουν άτομα από κάθε πρακτορικό τομέα των ΗΠΑ. Η άσκηση ήταν μια προσομοίωση μιας επίθεσης εναντίον των Ηνωμένων Πολιτειών με βιολογικό όπλο, στην περίπτωση αυτή, με την παιδική νόσο της ευλογιάς.

Κατά τη διάρκεια αυτής της άσκησης, οι αρχές έκαναν ό, τι μπορούσαν για να σταματήσουν την «επικίνδυνη παραπληροφόρηση» και την «εναλλακτική θεραπεία». Ακριβώς όπως έκαναν με την άσκηση Event201. Όπως και με το Event 201, το Πανεπιστήμιο John Hopkins έπαιξε επίσης σημαντικό ρόλο στην άσκηση Dark Winter (το 2001). Το πανεπιστήμιο έγραψε το σενάριο μαζί με το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας (DHS) εκείνη την εποχή.

Έχουμε λοιπόν το Dark Winter το 2001 και το Event201 το 2019 και οι δύο ασκήσεις χτυπάνε την παραπληροφόρηση (αλήθεια). Φέτος, είπαμε ότι έπεσε συχνά το Dark Winter, και ξαφνικά επανεμφανίζεται στα ΜΜΕ από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ με την εξής δήλωση:

Το επόμενο το δηλώνει ο Jeremy Jurgens, διευθύνων σύμβουλος του Παγκόσμιου Οικονομικoύ Φόρουμ ή WEF:

«Νομίζω ότι θα υπάρξει μια άλλη κρίση. Αυτό που θα συμβεί έχει πολύ περισσότερες συνέπειες. Κάτι που θα χτυπήσει γρηγορότερα από ό, τι έχουμε δει με τον Covid. Οι συνέπειες θα είναι πολύ μεγαλύτερες και επομένως οι οικονομικές και κοινωνικές συνέπειες θα είναι επίσης πολύ πιο σοβαρές».

Και μετά το μεγάλο αφεντικό, ο γερμανός πρόεδρος Klaus Schwab:

«Όλοι γνωρίζουμε, αλλά δίνουμε πολύ λίγη προσοχή σε αυτό και αυτό είναι το τρομακτικό σενάριο μιας εκτεταμένης επίθεσης στον κυβερνοχώρο που θα κλείσει ολόκληρη την παροχή ηλεκτρικής ενέργειας, όλες τις μεταφορές, όλα τα νοσοκομεία, στην πραγματικότητα ολόκληρη την κοινωνία μας. Σε σύγκριση με αυτό, η κρίση του Covid-19 θα μοιάζει με παιδικό παιχνίδι. Πρέπει λοιπόν να δούμε την κρίση covid-19 ως ευκαιρία για καλύτερη προετοιμασία για μια μεγάλη επίθεση στον κυβερνοχώρο και για να διασφαλίσουμε ότι είμαστε καλύτερα προετοιμασμένοι από ό, τι είμαστε τώρα ».

Και η σύμπτωση το θέλει να υπάρχει πλέον εκτεταμένη ειδήση ότι έχουν πραγματοποιηθεί μαζικές κυβερνοεπιθέσεις στην Αμερική τους τελευταίους μήνες:

Οι χάκερ κατάφεραν να διεισδύσουν στο δίκτυο της αμερικανικής υπηρεσίας που είναι υπεύθυνη για το απόθεμα πυρηνικών όπλων της χώρας. Σύμφωνα με το περιοδικό Politico, η Εθνική Διοίκηση Πυρηνικής Ασφάλειας (NNSA) του Υπουργείου Ενέργειας έγινε θύμα των χάκερ, οι οποίοι διείσδυσαν επίσης τουλάχιστον πέντε άλλες κυβερνητικές υπηρεσίες των ΗΠΑ τις τελευταίες ημέρες.

Επίσης και ο γίγαντας της Microsoft έχει χτυπηθεί….!!! Αυτός που βγάζει τους ιούς για να πουλήσει τα προγράμματα κατά των ιών.

Πάμε παρακάτω. Ποιος θα είναι άραγε ο ένοχος για όλα αυτά;

Οι ΗΠΑ κατηγορούν τη Ρωσία ότι βρίσκεται πίσω από τις επιθέσεις, αλλά η Ρωσία αντιτίθεται στις κατηγορίες. Η ρωσική πρεσβεία στην Ουάσινγκτον λέει ότι “η Ρωσία δεν πραγματοποιεί επιθέσεις σε κυβερνητικές υπηρεσίες άμυνας. Δηλαδή πιάσ’ τ’ αυγό και κούρευτο.

Επομένως, αγαπητοί αναγνώστες ας έχουμε υπόψη το γεγονός ότι την νέα χρονιά οι «διακοπές και οι διαταραχές» ενδέχεται να εμφανίζονται τακτικά στο Διαδίκτυο. Μάλλον θα κλείσουν την εναλλακτική πληροφορία για να αυξηθεί μετά το ΧΑΟΣ και μέσα απο το ΧΑΟΣ θα έρθει η ΤΑΞΗ.

Επειδή σε λίγες εβδομάδες θα μας κλείσουν κρατείστε αν θέλετε τα λόγια μας.

Korakas news

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails