Wednesday, December 2, 2020

ΣΤΟ ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΑ ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ: «ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΤΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ»-Ο ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΓΙΑ FAKE NEWS ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΒΟΛΙΑ

 

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Μια Βρετανίδα νοσοκόμα τράβηξε την προσοχή με εικόνες «άδειων» δωματίων έκτακτης ανάγκης στο Λονδίνο. Η Louise Hampton προσβλήθηκε η ίδια από τον ιό τον Αύγουστο, όταν έδειξε ένα βίντεο που εξηγούσε ότι η πανδημία του κορωναϊού ήταν «μεγάλη ανοησία». Η Hampton, η οποία εργάστηκε στο Care UK, έλαβε πιστοποίηση επειδή εργάστηκε τόσο σκληρά κατά τη διάρκεια της κρίσης του κορωναϊού, όπως όλοι οι άλλοι ήρωες της Care. «Αυτό το πιστοποιητικό είναι μια ανοησία. Δεν είχα τίποτα να κάνω! «

Σε ένα νέο βίντεο, ο πρώην υπάλληλος της υπηρεσίας υγείας NHS λέει ότι κανείς δεν βρίσκεται στο δωμάτιο έκτακτης ανάγκης την Παρασκευή το βράδυ, επειδή οι άνθρωποι «φοβούνται να πάνε στο νοσοκομείο». Σε μια συνέντευξη με τη Femail, είπε ότι οι γιατροί και οι νοσηλευτές επιδεινώνουν την κρίση «κρατώντας το στόμα τους κλειστό» και ότι η κυβέρνηση «απλώς μετονόμασε τη γρίπη».

Η Χάμπτον λέει ότι ήταν θυμωμένη όταν πήρε το πιστοποιητικό επειδή είπε ότι δεν είχε καμία σχέση. «Το ίδιο ισχύει και για το υπόλοιπο προσωπικό του NHS, το μεγαλύτερο μέρος των οποίων μαγνητοσκόπησε και έκανε βίντεο χορού στο TikTok. Δεν αξίζουν ούτε ένα πιστοποιητικό. Δεν ήμουν ποτέ τόσο αδρανής ». Μέχρι τη στιγμή που έκανε το βίντεο, ήδη ήξερε ότι επρόκειτο να απολυθεί. Δεν την ένοιαζε: «Δεν ήθελα να εργαστώ για ένα ίδρυμα που λέει ψέμματα στους ανθρώπους. Δεν ήθελα να ασχοληθώ με τη μεγαλύτερη απάτη ποτέ. Και έτσι παραιτήθηκα ».

«Υπάρχουν τόσοι πολλοί υπάλληλοι του NHS που κλείνουν το στόμα ερμειτικά και δεν λένε τι πραγματικά συμβαίνει. Είστε μέρος του προβλήματος. Ξέρω ότι δεν είναι εύκολο, αλλά πρέπει να μιλήσετε. Διαφορετικά αυτή η κατάσταση δεν θα τελειώσει».

Λέει ότι έχει έρθει σε επαφή με νοσοκόμες που της λένε ότι τα νοσοκομεία στα οποία εργάζονται είναι άδεια και ότι δεν πιστεύουν ότι αυτή η πανδημία είναι τόσο κακή όσο ισχυρίζεται η κυβέρνηση. «Δεν μπορώ να πω με βεβαιότητα εάν υπάρχει ιός επειδή δεν είμαι γιατρός ή ιολόγος, αλλά ο κοροναϊός δεν έχει απομονωθεί ποτέ, η δοκιμή PCR είναι αναξιόπιστη και τα νοσοκομεία φαίνεται να είναι σχεδόν άδεια», δήλωσε η Hampton.

«Η γρίπη έχει σχεδόν εξαφανιστεί. Φαίνεται ότι μόλις μετονόμασαν τη γρίπη σε Covid-19. Οι ελευθερίες μας περιορίζονται, οι επιχειρήσεις και οι θέσεις εργασίας καταστρέφονται, οι ασθενείς με καρκίνο αφήνονται χωρίς θεραπεία και πεθαίνουν, οι ηλικιωμένοι πεθαίνουν στη μοναξιά και έχουμε 99% πιθανότητες να επιβιώσουμε από αυτόν τον ιό. «Πρέπει να σταματήσουμε τα ψέματα», είπε. «Η κυβέρνηση και τα μέσα ενημέρωσης έχουν τρομοκρατήσει τους ανθρώπους.

Πηγή:https://www.ninefornews.nl/britse-zorgwerker-neemt-ontslag-ik-wilde-niet-betrokken-zijn-bij-de-grootste-zwendel-ooit/ NHS call handler who quit claiming she did ‘f* all’ during the pandemic’ and ‘it’s a load of b***ks’ claims the government has just ‘rebranded the flu’ as she films ’empty’ A&E in London

diazhub.com

Coronavirus digest: Κορωναϊός σύνοψη-Ο Ερυθρός Σταυρός προειδοποιεί για το «ψεύτικο νέο» του εμβολίου Ο επικεφαλής του Ερυθρού Σταυρού είπε ότι η παραπληροφόρηση του εμβολίου θα μπορούσε να δημιουργήσει μια «δεύτερη πανδημία». Σε άλλο σημείο, ο σύμβουλος του Προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ παραιτήθηκε. Η DW ολοκληρώνει τις τελευταίες εξελίξεις.

Ο Francesco Rocca, πρόεδρος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Ερυθρού Σταυρού και Ερυθράς Ημισελήνου, δήλωσε σε μια εικονική ενημέρωση ότι η νίκη κατά του κορωνοϊού σημαίνει να νικήσουμε μια «παράλληλη πανδημία δυσπιστίας». Ο Ρόκα προέτρεψε τις κυβερνήσεις και τα ιδρύματα να καταπολεμήσουν ενεργά τις «ψεύτικες ειδήσεις» για ένα εμβόλιο COVID-19, επισημαίνοντας μια «αυξανόμενη διστακτικότητα» σχετικά με τα εμβόλια γενικά σε όλο τον κόσμο.

Ο Ρόκα προειδοποίησε για την άνοδο του «εθνικισμού εμβολίων», μια ανησυχία που είχε εκφραστεί προηγουμένως από τον Μπιλ Γκέιτς ότι δεν θα έχουν όλοι στον κόσμο πρόσβαση σε ένα εμβόλιο COVID. Ο Rocca ζήτησε μια συντονισμένη παγκόσμια προσπάθεια εμβολιασμού όλων των ανθρώπων μέσω ενός προγράμματος γνωστού ως COVAX. «Καλούμε και πάλι όλες τις κυβερνήσεις που δεν έχουν προσχωρήσει στη διευκόλυνση COVAX να εξετάσουν το ενδεχόμενο να το πράξουν και να αναλάβουν ηγετικούς ρόλους διεθνώς. Καλούμε επίσης τις κυβερνήσεις που έχουν ενταχθεί στη διευκόλυνση COVAX να αυξήσουν τη χρηματοδότησή τους για αυτόν τον πολύτιμο πολυμερή μηχανισμό για να αυξήσουν περαιτέρω τα ίδια κεφάλαια στη μελλοντική διανομή εμβολίων », δήλωσε ο επικεφαλής του Ερυθρού Σταυρού. «Το εμβόλιο πρέπει να πάει εκεί που χρειάζεται, όχι μόνο όπου είναι προσιτό», πρόσθεσε ο Rocca.

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails