Friday, December 15, 2023

«Τα στοιχεία από τη Νέα Ζηλανδία είναι τρομακτικά»....400 θάνατοι λίγο μετά την ένεση

 


«Τα στοιχεία από τη Νέα Ζηλανδία είναι τρομακτικά»

Όλο και περισσότερα βγαίνουν στη δημοσιότητα…

Ο διευθυντής δεδομένων Barry Young του Υπουργείου Υγείας της Νέας Ζηλανδίας έδωσε μοναδικά στοιχεία για την υπερβολική θνησιμότητα στη χώρα. Συνελήφθη, οδηγήθηκε στο δικαστήριο και αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση την περασμένη εβδομάδα.

Εργάστηκε αθόρυβα για μεγάλο χρονικό διάστημα με τη δημοσιογράφο και πολιτικό Liz Gunn στην επιχείρηση M.O.A.R. (Μητέρα όλων των αποκαλύψεων). Με άλλα λόγια: η μητέρα όλων των αποκαλύψεων.

Σε μια συνέντευξη με την Maria Zeee του VNN, ο αρχηγός του Πιστού Κόμματος της Νέας Ζηλανδίας Gunn είπε ότι τα στοιχεία από τη Νέα Ζηλανδία είναι “τρομακτικά”.

 400 θάνατοι λίγο μετά την ένεση

Συνάντησε έναν πάροχο εμβολιασμού στη βάση δεδομένων που είχε εμβολιάσει μεγάλο αριθμό ανθρώπων, 400 από τους οποίους πέθαναν λίγο μετά την ένεση. Έτσι, έχει 400 θανάτους που βαρύνουν την συνείδησή της, είπε η Gunn.

«Θα υπάρξουν άνθρωποι που έχουν εμφολιάσει άλλους και θα αναρωτιούνται στο κρεβάτι το βράδυ: πόσους ανθρώπους έχω σκοτώσει;» πρόσθεσε.

Εξαιρετικά ανησυχητικό
Όχι μόνο οι ηλικιωμένοι πέθαναν λίγο μετά την ένεση, αλλά και νέοι, ακόμη και παιδιά. Συνάντησε ένα παιδί μόλις έξι ετών που είχε κάνει τρία εμβόλια «στο μικρό της σώμα» και μετά πέθανε. Η Gunn είπε ότι “πολλοί, πολλοί” κάτω των 40 ετών έχουν επίσης πεθάνει.

Βρίσκει την απάντηση της κυβέρνησης της Νέας Ζηλανδίας «σπαρακτική». Αντί να παραδεχτούν ότι η Jacinda Ardern, η προηγούμενη Πρωθυπουργός, έκανε λάθη, λένε ότι δεν υπάρχει τίποτα ανησυχητικό, μην ερευνήσετε και κυνηγήστε τον πληροφοριοδότη. «Αυτό είναι εξαιρετικά ανησυχητικό», τόνισε η Gunn.

ΠΗΓΗ

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails