Sunday, December 17, 2023

Οι λήπτες των τσιμπημάτων αντιμετωπίζουν τώρα σημαντικές αλλαγές στην προσωπικότητά τους, προειδοποιούν οι επιστήμονες

 


Οι λήπτες των τσιμπημάτων αντιμετωπίζουν τώρα σημαντικές αλλαγές στην προσωπικότητά τους, προειδοποιούν οι επιστήμονες.. Οι αποδέκτες των τοξικών εμβόλων mRNA βιώνουν τώρα σημαντικές αλλαγές στην προσωπικότητά τους που είναι τρομακτικά παρόμοιες με τις αρνητικές παρενέργειες της λοβοτομής.

 

Αλήθεια πόσοι από εμάς δεν έχουμε συζητήσει με συνανθρώπους μας οι οποίοι μας ανάφεραν ότι υπήρχε πραγματικό πρόβλημα όταν μιλώντας με ανθρώπους, μου είπαν ότι οι συνάδελφοι, η οικογένεια και οι φίλοι τους είχαν αλλάξειΑπλώς συμπεριφέρονταν διαφορετικά. Φαινόταν ότι η ικανότητά τους να σκέφτονται και να επεξεργάζονται πληροφορίες στην επίλυση προβλημάτων είχε μειωθεί. Έχω παρατηρήσει αυτές τις αλλαγές σε άτομα που γνωρίζω και συμπεριφέρονται όντως ασυνήθιστα.

Επίσης το βασικό συναίσθημα της αγάπης, της συμπόνιας και της ζεστασιάς είχε φύγει. Έχουμε πει προηγουμένως ότι είμαστε ενεργειακά όντα. Φαίνεται λοιπόν ότι η αύρα που περιβάλλει τον εμβολιασμένο άνθρωπο έχει καταστραφεί. Όταν δίνετε μια αγκαλιά σε κάποιον που έχει εμβολιαστεί, υπάρχει ένα αίσθημα ψυχρότητας και αδιαφορίας, αντί για τη ζεστασιά και τα ευχάριστα συναισθήματα που είχατε προηγουμένως.

Στον εγκέφαλο, όταν αναπτύσσονται αυτές οι νεκρωτικές περιοχές, βλέπει κανείς αλλαγές στο άτομο, όπως στο Alzheimer και στη γεροντική άνοια. Έχει παρομοιαστεί με αλλαγές που παρατηρούνται σε άτομα, που στο παρελθόν υποβλήθηκαν σε φρικτή ιατρική θεραπεία όπως λοβοτομήθεραπεία ηλεκτροσόκ ή θεραπεία σοκ με ινσουλίνη. Για να δείτε τα αποτελέσματα της θεραπείας με ηλεκτροσόκ, μπορείτε να δείτε την ταινία “One Flew Over The Cuckoo’s Nest“.

 

Η λοβοτομή γινόταν με το σπρώξιμο ενός παγοκόφτη στο πάνω μέρος της κόγχης του κάθε ματιού και στη συνέχεια περιστρεφόταν. Οι μετωπιαίοι λοβοί πάθαιναν σοβαρή και μόνιμη βλάβη.

Η θεραπεία με ηλεκτροσόκ συνίστατο στην τοποθέτηση ενός ηλεκτροδίου σε κάθε πλευρά της ένωσης του κροταφικού και μετωπιαίου λοβού και στη συνέχεια στη διέλευση μεγάλων ποσοτήτων ηλεκτρικού ρεύματος μέσω του εγκεφάλου. Αυτό προκαλούσε τη διαγραφή της μνήμης και τα άτομα έχασαν μεγάλο μέρος της αγάπης και της συμπόνιας που έχει κανείς συνήθως.

Η θεραπεία σοκ με ινσουλίνη γινόταν με τη χορήγηση μεγάλων ποσοτήτων ινσουλίνης σε ένα άτομο, μέχρι να προκληθεί κώμα και στη συνέχεια γινόταν ανάκτηση με τη χορήγηση ζάχαρης. Όταν ανακτούσαν τις αισθήσεις τους, χαίρονταν που ζούσαν, αλλά είχαν γίνει πολύ πειθήνια άτομα με εντελώς αλλαγμένη προσωπικότητα.

Σε μια συνεδρίαση της Διεθνούς Επιτροπής Διερεύνησης Εγκλημάτων (ICIC) που πραγματοποιήθηκε νωρίτερα αυτόν τον μήνα, μια ομάδα επιστημόνων συζήτησαν το θέμα των ακραίων αλλαγών της προσωπικότητας που έχουν εμφανιστεί σε άτομα που έλαβαν τα εμβόλια mRNA Covid.

 

Το Dcclothesline.com αναφέρει: Ο δικηγόρος Δρ. Reiner Fuellmich πήρε συνέντευξη από τον καθηγητή Dr. Sucharit Bhakdi, τον καθηγητή Dr. Karina Reiss, τον Dr. Naomi Wolf και τον Dr. Peter R. Breggin σχετικά με διάφορα θέματα σχετικά με τα εμβόλια για τον COVID, συμπεριλαμβανομένου του τι πραγματικά προορίζονται, τι κάνουν στους ανθρώπους και πώς θα είναι τα μελλοντικά εμβόλια με βάση το αναδυόμενο τεχνολογικό πλαίσιο mRNA (ή modRNA, σύμφωνα με ορισμένους).

Ο Δρ. Wolf, συγγραφέας και δημοσιογράφος, μίλησε συγκεκριμένα για το σπάσιμο της βούλησης των ανθρώπων μετά την ένεση και πώς φαίνεται στην τρέχουσα κατάσταση του κόσμου. Ο Δρ. Μπρέγκιν επεκτάθηκε σε αυτό τονίζοντας τους ανησυχητικούς παραλληλισμούς μεταξύ των επιδράσεων του mRNA στον ανθρώπινο νου και των παλαιών πρακτικών λοβοτομοποίησης  .

“Οι περισσότεροι άνθρωποι γνωρίζουν τη λοβοτομή μόνο από την ταινία “One Flew Over the Cuckoo’s Nest”, αν και η κρίση του Covid αποκάλυψε ότι τίποτα δεν παραμένει πολύ απαίσιο ή ανατριχιαστικό για να το σχεδιάσει και να συμπεριλάβει η Big Pharma σε προϊόντα που προορίζονται για ένεση σε πληθυσμούς μαζικά [sic] με την ετικέτα «εμβόλιο»», σημειώνει The Exposé.

 

Τα εμβόλια COVID όχι μόνο προκαλούν βαθιά σωματική βλάβη στα σωματικά όργανα, όπως καλύπτουμε εδώ και πολλούς μήνες, αλλά επίσης βλάπτουν και καταστρέφουν τα μικροσκοπικά τριχοειδή αγγεία που υπάρχουν στον εγκέφαλο ως μέρος του εξαιρετικά σημαντικού αιματοεγκεφαλικού φραγμού.

Αυτό το μπαράζ καταστροφής που προκαλείται από τους πυροβολισμούς οδηγεί τελικά σε σημαντικές αλλαγές στην προσωπικότητα των παραληπτών, συζητούν οι ειδικοί στο παραπάνω βίντεο. Ουσιαστικά, τα jabs για τον COVID τρώνε τον εγκέφαλο των ανθρώπων σε πραγματικό χρόνο και τους μετατρέπουν σε λοβοτομημένα ζόμπι.

Το γενικό σχέδιο με όλα αυτά φαίνεται να είναι να υποτάξει τον πλανήτη κάτω από κάποιο είδος νοητικού ελέγχου, καθώς αυτή η λοβοτομή επιτρέπει την επακόλουθη πλύση εγκεφάλου των παραληπτών τρυπήματος, πιθανώς με τη βοήθεια και κάποιων άλλων προηγμένων αντιπληθυσμιακών όπλων. Βέβαια το να πάρει κάποιος το εμβόλιο είναι στην διακριτική του ευχέρεια.. Αυτό σημαίνει πως ενώ στοχοποιήθηκε όλη η ανθρωπότητα, μόνον ένα μέρος της έστω και μεγάλο κινδυνεύει..

Τελικά, όλα τα λεγόμενα «εμβόλια» θα φέρουν το σήμα του mRNA, που σημαίνει ότι όλοι τελικά θα καταστραφούν από τον εγκέφαλο και θα επαναπρογραμματιστούν. Αυτά περιλαμβάνουν μελλοντικά εμβόλια για την ιλαρά, τη γρίπη και άλλες μολυσματικές ασθένειες.

Τα βοοειδή που χρησιμοποιούνται για φαγητό λαμβάνουν επίσης τώρα ενέσεις mRNA, κάτι που μολύνει το κρέας και τα γαλακτοκομικά προϊόντα με ό,τι περιέχουν αυτά τα τρυπήματα.

ΠΗΓΗ

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails