Friday, December 15, 2023

Έκτακτο: Η εισαγγελία της Ρώμης διέταξε έρευνα κατά του Υπουργού Υγείας της Ιταλίας για συγκάλυψη των επικίνδυνων παρενεργειών του εμβολίου Covid19!

 

Έκτακτο: Η εισαγγελία της Ρώμης διέταξε έρευνα κατά του Υπουργού Υγείας της Ιταλίας για συγκάλυψη των επικίνδυνων παρενεργειών του εμβολίου Covid19!

Υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι, συμπεριλαμβανομένου του Roberto Speranza, Υπουργού Υγείας της Ιταλίας που κατά τη διάρκεια της θητείας του, ήταν και η κορύφωση της “πανδημίας” κατηγορούνται με βαριά αδικήματα για απόκρυψη επικίνδυνων εμβολίων Covid19, από την Εισαγγελία της Ρώμης!

Η έρευνα προέρχεται από μια σειρά αποκαλύψεων σχετικά με τον χειρισμό ζητημάτων ασφάλειας του εμβολίου COVID-19 από τον Ιταλικό Οργανισμό Φαρμάκων (AIFA). Εσωτερικές επικοινωνίες, από email της AIFA με το υπουργείο υγείας, έχουν διαρρεύσει και φαίνεται να είχαν γνώση σχετικά με τους κινδύνους που σχετίζονται με τα εμβόλια COVID-19

Ο πρώην διευθυντής της AIFA, Νικόλα Μαγκρίνι, εμπλέκεται επίσης στην έρευνα, εγείροντας ερωτηματικά σχετικά με τον ρόλο που έπαιξε η ηγεσία του στη στρατηγική ανάπτυξης εμβολίων της χώρας.

Οι καταγγελίες είναι πολύ σοβαρές! 

Τόσο ο Speranza όσο και ο Magrini κατηγορούνται ότι συνειδητά αποφάσισαν να θέσουν σε κίνδυνο τον ιταλικό πληθυσμό, όχι μόνο προωθώντας τους εμβολιασμούς παρά τους κινδύνους που ήταν εν γνώση τους, αλλά και επιβάλλοντάς τους σε συγκεκριμένους τομείς της εργασίας, όπως στους υγεινομικούς, τους δασκάλους και τους αστυνομικούς.

Καθώς εκτυλισσόταν η εθνική εκστρατεία εμβολίων, η οποία ενθαρρύνθηκε από τις διαβεβαιώσεις της κυβέρνησης για την ασφάλεια τους, μια ποικιλία δυσμενών επιπτώσεων για την υγεία των εμβολιασμένων ήρθε στο προσκήνιο.

Εικάζεται ότι τόσο ο Speranza όσο και το Magrini εξέδωσαν οδηγίες προς τις τοπικές υγειονομικές αρχές για να κρύψουν τις αναφορές για άμεσους θανάτους και σοβαρές παρενέργειες μετά τη χορήγηση του εμβολίου, με στόχο την προστασία της ακεραιότητας της εκστρατείας εμβολίων απο την κοινή γνώμη.

Το θέμα της δίωξης του υπουργού με τις βαριές κατηγορίες έχει προκαλέσει σάλο στα Ιταλικά ΜΜΕ.

Η τρέχουσα έρευνα θα διερευνήσει ισχυρισμούς για δολοφονία και σοβαρή σωματική βλάβη απο πρόθεση. 

Η έρευνα ξεκίνησε μετά απο καταγγελίες που υποβλήθηκαν τον Μάιο του 2023 από τους Free Lawyers (ALI) με την εξουσιοδότηση της Επιτροπής Listen to Me (μια ιδιωτική ομάδα υπεράσπισης που εκφράζει τις ανησυχίες και τα παράπονα περισσότερων από 4.200 ατόμων που αναφέρουν σοβαρές παρενέργειες και θανάτους από τους εμβολιασμούς), την Ένωση Συνδεδεμένων Υπεύθυνων Ασφαλείας (OSA Italy) με επικεφαλής τον Antonio Porto, τον εθνικό γενικό γραμματέα της αστυνομίας της OSA (που διαδέχθηκε την Επαρχιακή Γραμματεία LES Caserta), την Ένωση Δημοκρατικών Χρηματοδοτών και την πρώην Γερουσιαστή Laura Granato

Με την Ιταλία να έχει επιβάλει υποχρεωτικούς εμβολιασμούς για ορισμένα επαγγέλματα, τα φώτα της δημοσιότητας στρέφονται στις μαρτυρίες των δημοσίων υπαλλήλων στη διαχείριση κρίσεων δημόσιας υγείας και στον αντίκτυπό τους στις πολιτικές ελευθερίες και την ατομική ευημερία.

πηγη

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails