Wednesday, December 6, 2023

«Τρομακτικό» – Γερμανοί δέχονται επιθέσεις, δολοφονούνται και βιάζονται σε τεράστιους αριθμούς από μετανάστες, σύμφωνα με ομοσπονδιακά στοιχεία για την εγκληματικότητα.

 



«Δεν υπάρχει πλέον χώρος για 'white-washing' των δραστών», λέει ένας ανώτατος αξιωματικός της αστυνομίας.

Πέρυσι, 47.923 Γερμανοί έπεσαν θύματα βίαιων μεταναστών, σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία της γερμανικής ομοσπονδιακής κυβέρνησης, με έναν κορυφαίο αξιωματούχο της αστυνομικής ένωσης να περιγράφει τα στοιχεία ως «τρομακτικά».

Τα στοιχεία αυτά προέρχονται απευθείας από την έκθεση κατάστασης της Ομοσπονδιακής Εγκληματολογικής Αστυνομίας (BKA) σχετικά με σοβαρά εγκλήματα που διαπράχθηκαν από αλλοδαπούς που ήρθαν στη χώρα ως πρόσφυγες και αιτούντες άσυλο. Τα ανησυχητικά στοιχεία από την BKA δείχνουν αύξηση 18% από το προηγούμενο έτος. Αν και οι αλλοδαποί αποτελούν ένα πολύ μικρότερο ποσοστό του συνολικού πληθυσμού, περίπου 13%, διαπράττουν ένα τεράστιο ποσό εγκλημάτων κατά των Γερμανών πολιτών.

Από την άλλη πλευρά, 12.061 αλλοδαποί ήταν θύματα ενός υπόπτου με γερμανική υπηκοότητα.

Ωστόσο, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι οι Γερμανοί στις στατιστικές εγκληματικότητας δεν είναι ακριβώς εθνοτικοί Γερμανοί. Όλοι όσοι έχουν γερμανική υπηκοότητα, συμπεριλαμβανομένων, για παράδειγμα, των εθνοτικών Τούρκων ή των εθνοτικών Μαροκινών, θεωρούνται Γερμανοί στις στατιστικές. Έτσι, δεν είναι σαφές πόσοι από αυτούς τους αλλοδαπούς δέχτηκαν επίθεση ή βιάστηκαν από Γερμανούς και πόσοι δέχτηκαν επίθεση ή βιάστηκαν από αλλοδαπούς που έλαβαν γερμανική υπηκοότητα ή είναι παιδιά μεταναστών πρώτης ή δεύτερης γενιάς.


(ΒΙΝΤΕΟ: 

2 εκατομμύρια μετανάστες θα μπορούσαν να λάβουν γερμανική υπηκοότητα βάσει νέου νόμου

https://rumble.com/v3l0nwa-2-million-migrants-could-receive-german-citizenship-under-new-law.html)

Με βάση τα τρέχοντα δεδομένα, οι Γερμανοί είναι τέσσερεις φορές πιο πιθανό να δεχτούν επίθεση από έναν μετανάστη από ό, τι το αντίστροφο.

Όλα αυτά τα βίαια εγκλήματα ταξινομούνται από την BKA ως βιασμός, επίθεση, δολοφονία και ληστεία. Όταν τα 47.923 γερμανικά θύματα χωρίζονται σε συγκεκριμένες κατηγορίες, τα στοιχεία δείχνουν ότι 258 Γερμανοί έπεσαν θύματα δολοφονίας, απόπειρας δολοφονίας ή ανθρωποκτονίας που διαπράχθηκε από μετανάστες, με 38 από αυτά τα θύματα να πεθαίνουν, ενώ οι υπόλοιποι επέζησαν των επιθέσεων. Από την άλλη πλευρά, 89 μετανάστες έπεσαν θύματα εγκλημάτων στα οποία ενεπλάκη τουλάχιστον ένας Γερμανός δράστης, με πέντε από αυτούς να χάνουν τη ζωή τους.

(ΒΙΝΤΕΟ: Σύριος μετανάστης συνελήφθη σε ένα αμόκ επιθέσεων με μαχαίρι σε γερμανικό γυμναστήριο

https://rumble.com/v2kk36s-syrian-migrant-arrested-in-stabbing-spree-in-german-gym.html)

Εκείνοι που είναι πιο πρόθυμοι να επιτεθούν στους Γερμανούς είναι εκείνοι των οποίων οι αιτήσεις ασύλου απορρίφθηκαν, μαζί με μετανάστες από χώρες της Βόρειας Αφρικής όπως η Αλγερία, το Μαρόκο και η Τυνησία. Ενώ αυτή η ομάδα αποτελεί μόνο το 0,8% των μεταναστών, αντιπροσωπεύει το 8,5% όλων των αιτούντων άσυλο που είναι ύποπτοι για τη διάπραξη βίαιου εγκλήματος.

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδιακής Ένωσης Αστυνομικών, Heiko Teggatz, δήλωσε ότι τα στοιχεία για την εγκληματικότητα που δείχνουν το ποσοστό των βίαιων εγκλημάτων που διαπράττονται από μετανάστες είναι «τρομακτικά».

«Αυτό που πολλοί πάντα υποπτεύονταν έχει πλέον αποδειχθεί. Δεν υπάρχει πλέον χώρος για 'white-washing' των δραστών. Οι ομοσπονδιακές και πολιτειακές κυβερνήσεις πρέπει τώρα να δράσουν με συνέπεια και να εξαντλήσουν όλες τις δυνατότητες απέλασης τέτοιων εγκληματιών», είπε.

Σύμφωνα με έναν νέο νόμο που θα αυξήσει δραματικά τους αλλοδαπούς που λαμβάνουν γερμανική υπηκοότητα, τα στατιστικά στοιχεία εγκληματικότητας της χώρας αναμένεται να γίνουν ασύμμετρα. Στην πραγματικότητα, πολλοί από αυτούς τους αλλοδαπούς θα ταξινομηθούν στη συνέχεια ως «Γερμανοί» στις στατιστικές εγκληματικότητας, και αν επρόκειτο να επιτεθούν σε έναν αλλοδαπό ή σε άλλο Γερμανό, θα καταγραφούν ως «Γερμανοί» ύποπτοι.

πηγη

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails