Sunday, December 17, 2023

Δέν εἶναι ἀντισημιτισμός. Εἶναι τό μῖσος κατά τῶν Λευκῶν

 

Τό βίντεο μπορεῖτε νά τό παρακολουθήσετε στά κανάλια : Rumble, BitChute, Odysee

Γράφει ὁ Jared Taylor

Υπήρξαν περίεργες ενέργειες μεταξύ των ελίτ της Αμερικής. Στις 5 Δεκεμβρίου, οι πρόεδροι των Πανεπιστημίων Harvard, Penn και MIT –όλες κυρίες– απολύθηκαν κατά τη διάρκεια ακροάσεων του Κογκρέσου για ανεπαρκή αντισημιτισμό.


Η βουλευτής Ελίζ Στέφανικ τους ρώτησε: «Η έκκληση για γενοκτονία των Εβραίων, συνιστά εκφοβισμό ή παρενόχληση;» Η Liz Magill, πρόεδρος του U Penn, απάντησε: «Είναι μια απόφαση που εξαρτάται από το πλαίσιο». Παρόμοιες απαντήσεις έδωσαν η Claudine Gay του Harvard και η Sally Kornbluth του MIT.

Χαμός !  Εβδομήντα τέσσερα μέλη του Κογκρέσου ζήτησαν να απολυθούν όλοι. Το Κογκρέσο ξεκίνησε έρευνα. Ο Λευκός Οίκος δήλωσε σοκαρισμένος.

Η Liz Magill του Pennκαι η Claudine Gay του Harvard ζήτησαν με έμφαση συγγνώμη. Αυτό δεν ήταν αρκετό για τη Λιζ, η οποία παραιτήθηκε. Αλλά δεν είναι ακριβώς άνεργη. Μπορεί να μην είναι σε τόσο καλή θέση, αλλά παραμένει όσο το πανεπιστήμιο ψάχνει για κάποιον που θα γρυλίζει πιο πειστικά στους αντισημίτες και διατηρεί τη θητεία της στη νομική σχολή.

Είναι καλό που η ερώτηση δεν αφορούσε την εξόντωση μαύρων ή σεξουαλικά μπερδεμένων ανθρώπων, γιατί πραγματικά θα έμενε χωρίς δουλειά.

Μέρος του προβλήματος της Λιζ είναι ότι το Penn παίζει το παιχνίδι του σχολιάζοντας πράγματα που δεν έχουν καμία σχέση με τον Penn:

 «Από τον Πρόεδρο: Δήλωση για τον θάνατο του Τζορτζ Φλόιντ».

Για άλλη μια φορά το έθνος μας πενθεί. Ο τραγικός και παράλογος θάνατος του Τζορτζ Φλόιντ είναι μια ζωντανή υπενθύμιση των ανισοτήτων και των απαράδεκτων ταπεινώσεων που τόσοι πολλοί από τους πολίτες μας υπομένουν συνεχώς. Τα γεγονότα στη Μινεάπολη αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να οδηγήσουν τον καθένα να αναγνωρίσει πόση σκληρή δουλειά πρέπει να κάνει η κοινωνία μας για να επιτύχει την ελευθερία και τη δικαιοσύνη για όλους. Ως έθνος έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε.

Δουλειά της είναι να διευθύνει το πανεπιστήμιο, όχι να μαλώνει για κάτι 6.000 μίλια μακριά. Αλλά δεν είναι καλό όταν οι ευεργέτες είναι έξαλλοι για τον ανεπαρκή αντισημιτισμό, έτσι, «Στις 10 Οκτωβρίου, η κα Magill εξέδωσε την πρώτη της δήλωση καταδικάζοντας την επίθεση της Χαμάς, την οποία ορισμένοι επικριτές είπαν ότι ήταν ανεπαρκώς έντονη. Τις επόμενες εβδομάδες, το πανεπιστήμιο εξέδωσε μια σειρά από δηλώσεις, συμπεριλαμβανομένης μιας πιο έντονης καταδίκης της Χαμάς. Αυτές οι δηλώσεις δέχτηκαν επίσης κριτική, μεταξύ άλλων από ορισμένους φιλοπαλαιστίνιους αποφοίτους».

Τι να κάνει ένα κορίτσι;

Ένας δισεκατομμυριούχος δωρητής του U Penn, ο Marc Rowan, είπε ότι δεν θα έδινε άλλα χρήματα στην Penn εκτός και αν πάρει πόδι η Λίζ.

Ισχυρίστηκε ότι έπεισε άλλους μεγάλους χορηγούς να παρακρατήσουν έως και 1 δισεκατομμύριο δολάρια. Όταν μιλά το χρήμα η κάθε Λίζ είναι εκτός... 

Η Sally Kornbluth του MIT εξακολουθεί να χαμογελά. Δεν χρειάστηκε καν να ζητήσει συγγνώμη.

Η MIT Corporation είπε στους επικριτές της να βουρκώσουν. Βρέθηκε σε δύσκολη θέση κατά τη διάρκεια των ακροάσεων όταν κάποιος τη ρώτησε γιατί το MIT έχει μαύρο κοιτώνα.

Η πρόεδρος Gay του Χάρβαρντ εξακολουθεί να είναι στη δουλειά. Το να είσαι και η πρώτη μαύρη και η πρώτη γυναίκα που διοικεί ένα Πανεπιστήμιο βοηθάει. ( Σημ. Πελασγικῆς : Εἷναι ἡ δεύετρη γυναίκα πού ἀναλαβάνει τήν θέσιν τοοῦ συγκεκριμένου Πανεπιστημίου. 

Μοιάζει επίσης, ίδια κι᾿ απαράλλαχτη, σαν μια γλυκιά LGBT, αλλά, προς έκπληξή μου, είναι παντρεμένη – με έναν λευκό άντρα, λίγο - πολύ .

Καί κάτι πού δέν φαίνεται νά σημειώνῃ ὁ συντάκτης τοῦ ἄρθρου, Jared Taylor , ἤ ἐπίτηδες μᾶς ἀφήνει νά τό ψάξουμε, εἶναι πώς ὁ σύζυγος τῆς Προέδρου τοῦ Χάρβαρντ εἶναι Ἕλληνας. Ἴσως καί ὁ ἴδιος ὁ ἀρθρογράφος νά ἐνοχλεῖται ἀπό τό γεγονός πώς ὁ ἐν λόγῳ προσδιορίζεται ὡς "πολυφυλετικῆς καταγωγῆς" ! Ἔχει περάσει ἀπό τό Χάρβαρντ καί σήμερα εἶναι στο Στάτφορντ ὡς Λέκτορας. Ἐπίσης φαίνεται νά κρατᾷ μακρυά ἀπό τήν δημοσιότητα τά ὀνόματα τῶν γονιῶν του. « Περιούσια»  μοῦ φαίνονται ὅλα αυτά, μαζύ μέ τά περιουσιακά του στοιχεῖα, γιά τόν ἐν λόγῳ, ἀλλά ποιός ξέρει ἀλήθεια... Θυμίζει κάπως Κούλη ἤ κάνω λάθος;

Ποιοί καταλαμβάνουν τίς ἀνώτατες θέσεις,σχεδόν παντοῦ καί σέ κάθε χώρα τῆς Δύσεως ; Χμμ... ἀπό 1 ἕως 5 ἑκατομμύρια δολλάρια ἡ καθαρή περιουσία τοῦ λέκτορα Ἀφεντούλη !  Καί τῆς Προέδρου συζύγου του πόση νά εἶναι ; ..............Αὐτό εἶναι πού λένε " Μέ τόν ἰδρῶτα τοῦ προσώπου μου τά ἔκανα..." Ναί !!! ( οἱ πληροφορίες τοῦ βιογραφικοῦ καί ἡ φωτό τοῦ ζεύγους,  ἐδῶ

Λοιπόν, είμαι μαζύ με τις κυρίες. Δεν με πειράζει να βλέπω τους προοδευτικούς να δέχονται ένα μικρό χαστούκι – αλλά όχι για την ελευθερία λόγου στην πανεπιστημιούπολη. Σαν να ήταν ποτέ ένοχοι γι' αυτό. Ο λόγος είναι λόγος. Εφόσον δεν είναι πιθανό να υποκινήσει την άμεση παράνομη δράση, είναι λόγος. Και οι τρεις το έκαναν αυτό, και η Claudine Gay το έθεσε πολύ καλά. Είπε ότι η έκκληση για γενοκτονία δεν παραβιάζει τους κανόνες του Χάρβαρντ επειδή, «Ασπαζόμαστε τη δέσμευση για ελεύθερη έκφραση, ακόμη και για απόψεις που είναι απαράδεκτες, προσβλητικές, ή εκφράζουν μίσος».

Είπε ότι μόνο οι πράξεις παραβιάζουν τους κανόνες του Χάρβαρντ. Καλά τα είπες, Claudine - εκτός από το ότι αυτό είναι τόσο γελοία αναληθές, δεν μπορώ να καταλάβω σε τί βαθμό το πιστεύει και η ίδια. 

Λίγο πριν όλα αυτά ανατινάξουν, το Ίδρυμα για τα Ατομικά Δικαιώματα και την Έκφραση (FIRE) εξέδωσε μια έκθεση για την ελευθερία του λόγου στα κορυφαία 254 κολέγια και πανεπιστήμια. Μπορείτε να το διαβάσετε για λεπτομέρειες, αλλά η Claudine κρύβεται πολύ καλά: "Το Χάρβαρντ λαμβάνει τη χειρότερη βαθμολογία που έγινε ποτέ στην κατάταξη του κολεγίου FIRE Free Speech Rankings."

Ναι, αυτοί είναι οι άνθρωποι που μίλησαν στο Κογκρέσο, υπό όρκο, για το πόσο αγαπούν την ελευθερία του λόγου, ακόμα κι αν είναι " μίσος."

Είναι είτε αδαείς είτε ψεύτες. Διάλεξε. Στις ακροάσεις, η Πρόεδρος Gay ρωτήθηκε για το ποσοστό των συντηρητικών στη σχολή. «Δεν συλλέγουμε αυτά τα δεδομένα», είπε. 

Μόλις έξι μήνες νωρίτερα, η ίδια η σχολική εφημερίδα του Χάρβαρντ δημοσίευσε μια έρευνα σχολής που έδειχνε ότι το 2,5 τοις εκατό είπε ότι ήταν συντηρητικό, το 0,4 τοις εκατό πολύ συντηρητικό και ένα συνδυασμένο 77 τοις εκατό φιλελεύθερο ή πολύ φιλελεύθερο.


Αδαής ;  Ψεύτρα ;  Αλλά, επαναλαμβάνομαι...

Το Χάρβαρντ σχολιάζει επίσης με αυτοπεποίθηση τα πράγματα. Το 2022, ύψωσε την ουκρανική σημαία στην πανεπιστημιούπολη και κατηγόρησε τον Βλαντιμίρ Πούτιν για «ανεπιθύμητη επιθετικότητα» – αλλά δεν υπήρχε ισραηλινή σημαία μετά τις 7 Οκτωβρίου. Ααα ! Ωωω !  Αντισημιτισμός.


Και μόλις την περασμένη Τρίτη, υπήρχαν κι᾿ άλλα για την Claudine: «Το Χάρβαρντ κάλυψε τη μυστική έρευνα λογοκλοπής για την πρόεδρο Claudine Gay».

Αριστερά : Ένας από τους ακαδημαϊκούς του οποίου το έργο παρομοιάζεται στενά με της Gay είναι ο George Reid Andrews. Δεξιά : Η Anne Williamson, από το Πανεπιστήμιο του Μαϊάμι, στο Οχάιο, είπε ότι ήταν «σοκαρισμένη» από τους παραλληλισμούς με τη δουλειά της και μια από τις εργασίες της Gay και είπε: «Μου φαίνεται λογοκλοπή» ΕΔΩ

Πριν από δύο μήνες, η New York Post έγραψε στο Χάρβαρντ για να ρωτήσει περίπου 27 περιπτώσεις που έμοιαζαν με λογοκλοπή. Μόλις τρεις ημέρες αργότερα, η Post έλαβε μια σκληρή επιστολή από έναν υψηλού προφίλ δικηγόρο δυσφήμισης: «Κάτω τα χέρια από τον πρόεδρό μας». Το Χάρβαρντ παραδέχτηκε τώρα ότι υπήρξαν «μερικές περιπτώσεις ανεπαρκούς αναφοράς» και ότι θα υπάρξουν διορθώσεις «για την εισαγωγή παραπομπών και εισαγωγικών που παραλείφθηκαν από τις αρχικές δημοσιεύσεις».

Ακριβώς όπως ο Μάρτιν Λούθερ Κινγκ. Ο συντάκτης των άρθρων του έγραψε ότι «η λογοκλοπή του Κινγκ ήταν ένα γενικό πρότυπο εμφανές σχεδόν σε όλα τα ακαδημαϊκά του γραπτά» και «είναι επίσης αξιοσημείωτη στις ομιλίες του και κηρύγματα σε όλη τη διάρκεια της καριέρας του», συμπεριλαμβανομένου του «I Have a Dream».

Έχει ακόμη εθνική εορτή στα γενέθλιά του.

Η Κάρολ Σουέιν είναι θυμωμένη που η Κλοντίν Γκέι χρησιμοποίησε τη δουλειά της χωρίς έγκριση και εξηγεί γιατί πιστεύει ότι η γυναίκα έχει ακόμα δουλειά: «Εάν ήταν στην θέση της ένας λευκός άντρας μάλλον θα είχε ήδη φύγει».

Η εταιρεία Harvard εξακολουθεί να είναι πεπεισμένη ότι η Claudine «είναι ο κατάλληλος ηγέτης για να βοηθήσει την κοινότητά μας να θεραπεύσει και να αντιμετωπίσει τα πολύ σοβαρά κοινωνικά ζητήματα που αντιμετωπίζουμε».

Νομίζω ότι μπορούμε να την καλούμε ισόβια πρόεδρο.

Η εκστρατεία για την εκδίωξη της Προέδρου Gay είχε διαφωτιστικές στιγμές.

Ο Bill Ackman είναι πτυχιούχος και δισεκατομμυριούχος χορηγός.


Έχει καταλήξει στο γεγονός ότι :

 «η λευκότητα στο Χάρβαρντ θεωρείται θεμελιωδώς καταπιεστική» και ότι «οι Εβραίοι παρουσιάζονται ως λευκοί άνθρωποι. Επομένως, είναι εντάξει να μισούμε το Ισραήλ και τους Εβραίους, καθώς θεωρούνται καταπιεστές».

Ο κ. Ackman λέει ότι μόλις το κατάλαβε αυτό. Κάλλιο αργά παρά ποτέ, αλλά είναι Εβραίος και παραπονιέται κυρίως προς την Πρόεδρο Γκέι για «τον αντισημιτισμό που έχει εκραγεί στην πανεπιστημιούπολη κατά τη διάρκεια της προεδρίας σας», προσθέτοντας βλακωδώς : 

«Ο αντισημιτισμός είναι το καναρίνι στο ανθρακωρυχείο για άλλες πρακτικές που εισάγουν διακρίσεις στο Χάρβαρντ».

Όχι. Το White-mising είναι το καναρίνι στο ανθρακωρυχείο, και έπεσε νεκρό στο κλουβί του πριν από δεκαετίες – παρόλο που ο δισεκατομμυριούχος Bill δεν το είχε αντιληφθεί ποτέ.

Ούτε και το Ρεπουμπλικανικό κόμμα το παρατήρησε ποτέ. Στις 5 Δεκεμβρίου, οι Ρεπουμπλικάνοι της Βουλής πραγματοποίησαν συνέντευξη Τύπου με Εβραίους φοιτητές για να μιλήσουν για τον αντισημιτισμό στην πανεπιστημιούπολη.

Πότε κάλεσαν ποτέ οι Ρεπουμπλικάνοι λευκούς φοιτητές να μιλήσουν για κατά της λευκότητας στην πανεπιστημιούπολη;

Το γεγονός είναι ότι δεν πρόκειται για αντισημιτισμό με την πραγματική έννοια της λέξης. Οι άνθρωποι που φωνάζουν «Από το ποτάμι στη θάλασσα» δεν μισούν τους Εβραίους για τους λόγους που φέρεται να τους μισούν οι μή εβραίοι : ότι σκότωσαν τον Χριστό, ή ελέγχουν το Χόλιγουντ και τα μέσα ενημέρωσης, ή ότι είναι πιεστικοί δανειστές ή ήσαν οι φοροσυλλέκτες του Μεσαίωνα ή επειδή αυτοί οι διαδηλωτές [που φωνάζουν «Από το ποτάμι στη θάλασσα»] είναι κρυφοί θαυμαστές του Αδόλφου Χίτλερ.

Όχι. Αυτά τα πράγματα τους είναι εντελώς ξένα.

Αυτοί οι μαθητές απλώς κάνουν αυτό που έχουν εκπαιδευτεί: δείτε τα πάντα ως καταπιεστής εναντίον καταπιεσμένων, άποικοι εναντίον ιθαγενών, παγκόσμιος βορράς εναντίον παγκόσμιου νότου, και πάνω από όλα, λευκοί εναντίον όλων των άλλων. Και σε αυτό το σχήμα, πλούσιοι, ανοιχτόχρωμοι, πυρηνικά οπλισμένοι Ισραηλινοί αποτελούν έναν εύκολο στόχο στον αγώνα τους ενάντια στους άχαρους, φιλάνθρωπους μουσουλμάνους.

Οι Εβραίοι, που έχουν προωθήσει τη διαφορετικότητα και την αντιλευκότητα για δεκαετίες, φαίνεται να πιστεύουν ότι λαμβάνουν ειδική εξαίρεση ως επιζώντες του Ολοκαυτώματος και αιώνια θύματα. Χάρη στα τρέχοντα γεγονότα και στον εβραϊκό πλούτο και εξέχουσα θέση, οι Εβραίοι δεν είναι απλώς λευκοί καταπιεστές, αλλά καταπιεστές.


Το ερώτημα, λοιπόν, είναι: Θα μάθουν τίποτα οι Εβραίοι; Θα επιμείνουν ότι η λύση είναι η εκπαίδευση ευαισθητοποίησης για το Ολοκαύτωμα, ξεκινώντας από το νηπιαγωγείο; Θα απαιτήσουν από τα γραφεία της DEI να τους προσθέσουν στη λίστα των θυμάτων, ώστε να μπορούν να τους χαϊδέψουν και να τους κάνουν να «αισθάνονται ασφαλείς», μαζί με τους μαύρους και τα τραβεστί ;

Αυτή η Εβραία καθηγήτρια Νομικής προβάλλει το πιο ανόητο δυνατό επιχείρημα με τον πιο ωμό τρόπο: «Για να καταπολεμήσουμε τον αντισημιτισμό στην Πανεπιστημιούπολη πρέπει να περιορίσουμε τον λόγο».

Η αξία της ελευθερίας του λόγου έχει ανυψωθεί σε ένα σχεδόν ιερό επίπεδο στις πανεπιστημιουπόλεις», γράφει η Claire O. Finkelstein.

Άλλη αδαής ή ψεύτρα. "Ο αντισημιτισμόςκαι άλλες μορφές μίσους δεν μπορούν να καταπολεμηθούν στις πανεπιστημιουπόλεις χωρίς περιορισμό της δηλητηριώδους ομιλίας που στοχεύει τους Εβραίους και άλλες μειονότητες."

Παρακαλώ, λέει, μισήστε τους λευκούς μη εβραίους όσο θέλετε, αλλά αφήστε ήσυχους τους πολύτιμους Εβραίους μας και άλλες μειονότητες.

Αυτό το βούρλο είναι στην Επιτροπή Ανοιχτής Έκφρασης του Penn και είναι πρόεδρος της επιτροπής για την ακαδημαϊκή ελευθερία, και εδώ ζητά κλειστή έκφραση και ακαδημαϊκή σκλαβιά

Claire, αγάπη μου, όσο περισσότερο λες στους αγαπημένους σου μη λευκούς ότι και οι Εβραίοι είναι θύματα, ότι μοιράζεσαι τον πόνο και τις χιλιετίες αγωνίας τους, τόσο περισσότερο θα σε μισούν και θα νομίζουν ότι είσαι το χειρότερο δυνατό είδος λευκών ανθρώπων.

Οι Εβραίοι είναι έξυπνοι, αλλά μπορεί να είναι τρομακτικά τυφλοί. Ήταν απασχολημένοι με την προώθηση της μαζικής μετανάστευσης, της διαφορετικότητας, του πολύ-αυτό και του πολλαπλού-εκείνου. Ο Bill Ackman συνειδητοποίησε επιτέλους ότι οι Εβραίοι δεν μπορούν να ξεφύγουν από το να είναι λευκοί.

Πρέπει να αποφασίσουν σε ποια πλευρά βρίσκονται προτού κατασπαραχθούν από την πολυπολιτισμική τρέλα που βοήθησαν να τεθεί σε κίνηση

Ἀπό : unz.com


Ο Samuel Jared Taylor (γεννημένος στις 15 Σεπτεμβρίου 1951) είναι Αμερικανός δημοσιογράφος και υποστηρικτής αυτού που αποκαλεί «Φυλετικός Ῥεαλισμός». Είναι ο ιδρυτής και ο εκδότης του American Renaissance, ενός διαδικτυακού περιοδικού που αυτοχαρακτηρίζεται ως «η πρώτη δημοσίευση της Αμερικής της φυλετικής ρεαλιστικής σκέψης». Ο Taylor είναι ο πρόεδρος του μητρικού οργανισμού του περιοδικού, New Century Foundation...

Ὁλόκληρο τό βιογραφικό τοῦ S. J. Taylor, metapedia.org


Ἡ Πελασγική

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails