Thursday, December 3, 2009

ΙΡΑΚΙΝΟΣ ΒΙΑΣΕ 40ΧΡΟΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ


Ενας άντρας ηλικίας 26ετών Ιρακινής καταγωγής συνελήφθη για το βιασμό 40χρονης τις πρωινές ώρες της Τρίτης στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη στα Χανιά. Ο άγνωστος επιτέθηκε στη γυναίκα και την οδήγησε σε απόμερο σημείο όπου και την βίασε. Η γυναίκα που είναι και μητέρα 2 παιδιών βρήκε το θάρρος και προχώρησε σε καταγγελία στην αστυνομία για την αποτρόπαια πράξη.
Επειδή όμως άλλο πράγμα η καταγγελία και άλλο η σύλληψη επ' αυτοφώρω η γυναίκα διάλεξε τον δύσκολο δρόμο και έκανε πάλι το θύμα αλλα με την βοήθεια της αστυνομίας αυτή την φορά.
Με όση ψυχική δύναμη της είχε απομείνει κατόρθωσε να παγιδεύσει τον δράστη για να συλληφθεί επ' αυτοφώρω απο την αστυνομία.Τον πλησίασε και του είπε πως της "άρεσε" και θα ήθελε να συνεχίσουν να "βλέπονται" με τον ίδιο τρόπο.Ο 26 Ιρακινός συμφώνησε και την πήγε πάλι στο ίδιο σημείο για να ξανακάνει την ίδια πράξη.Εκεί όμως παρενέβει η αστυνομία που παρακολουθούσε διακριτικά μέχρι εκείνη την ώρα.Και έτσι ο δράστης συνελήφθη επ' αυτοφώρω και ακριβώς στο ίδιο σημείο που είχε διπαπράξει τον βιασμό της 40 χρονης γυναίκας.
Ο Ιρακινός δράστης κρατείται και ανακρίνεται απο την Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων.

ΑΠΟ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΗΣ





8 comments:

Anonymous said...

ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ "ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΙ", ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΔΟΘΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΚΟ, ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΛΗΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΦΗΜΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΘΩΕΣ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ.

Anonymous said...

ΕΓΩ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟ ΤΡΟΠΟ. ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΑ ΑΡΧ@Δ@Α ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ!

Anonymous said...

Εμενα ακουγεται λιγο παραμυθατο! Ειναι δυνατον ενας βιαστης να περιφερεται στον ιδιο (περιορισμενο) χωρο και ποσο μαλλον οταν ο υποτιθεμενος βιαστης ειναι αλλοδαπος! Που σημερα ειναι εδω και την επομενη στην αλλη ακρη της χωρας! Κατι αλλο παιχτηκε και για να καλυψει τα ακαλυπτα του την φορεσε! Ξερεις τι ειναι οι γυναικες... Διολου καλτσα!

Anonymous said...

ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΑ ΑΡΧ@Δ@Α ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ!

Anonymous said...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ!
ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΑ ΑΡΧ@Δ@Α ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ!ΕΤΣΙ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ..
ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΑΧΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΕ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΑΔΙΚΗΣΕ!

Anonymous said...

ΚΑΤΑ ΤΟ ΚΡΗΤΙΚΟ ΕΘΙΜΟ ΠΑΙΔΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΡΙΖΕΣ.
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΑΥΤΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ.
ΦΤΙΑΧΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ.
ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟ ΤΟ 1974 ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ+ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ. ΠΡΩΤΑ ΑΥΤΟΥΣ.

Anonymous said...

ναι
συμφωνω απολυτα με τον 12:49 AM

Anonymous said...

Εσυ που έγραψες ...
" Εμενα ακουγεται λιγο ....φορεσε! Ξερεις τι ειναι οι γυναικες... Διολου καλτσα!
December 4, 2009 at 12:34 PM "

Να είναι η μάνα σου την αλλη φορά. Θεωρείς ξεφτιλισμένε ότι οι γυναίκες είναι κατώτερες; Υποθάλπεις εγκληματίες επειδή είναι ξένοι… εσύ και όλο σου το σινάφι φταίτε για την κατάντια εδώ μέσα στην Χώρα.. Προδότη, ρουφιάνε

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails