Saturday, December 19, 2009

Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΒΑΡΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΠΑΤΟΥΣΕ ΣΤΟ ΝΕΡΟ-Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΑΡΘΕΝΑ,ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΗΤΑΝ ΠΟΡΝΗ ΑΠΟ ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ "ΠΗΡΕ" ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε...



ΤΩΡΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΠΟΙΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ-ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ!




(Το πέος έχει περιτομή)






4 comments:

Anonymous said...

«Παιδεία Ελληνική και όχι πολυπολιτισμική»

http://www.elkosmos.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=3175:-l-r&catid=101:2008-10-17-07-36-27&Itemid=288

ΕΞΩ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ

http://www.youtube.com/watch?v=jBcQ7hANAGU

Anonymous said...

Το χειροτερο που μπορεις να του προσαψεις ειναι πως ηταν Εβραιος. Δε θελω να θιξω την πιστη κανενος, αλλα αυτη ειναι η αληθεια και να με συγχωρειτε.

Anonymous said...

Κώστας,
πω ρε μπράβο που το βάλατε με ελληνικούς υπότιτλους το βίντεο! Άκρως αποκαλυπτικό!
Aπό μια άλλη συζήτηση με παρόμοιο θέμα για θρησκείες κτλ. σε άλλο σάιτ, αναφορά ενός φίλου σε μια εκπομπή γερμανική που παρακολούθησα και εγώ δεν έλεγε ψέματα δλδ... και για να μην ξαναγράφω τα ίδια θα κάνω επικόλληση του σχολίου με μικρέ αλαγές χρόνο κτλ.., αν ξέρω ΄γω δεν επιτρέπετε για διάφορους λόγους μην το δημοσιεύετε!
""Πρίν μια δυό βδομάδες έβλεπα μια εκπομπή στην γερμανική τηλεόραση switch λεγετε, πρώτον να σου πώ πως ντρέπομαι και μόνο που θα το γράψω το παρακάτω σχόλιο για την εκπομπή αυτή και συγνώμη κιόλας αλά απλά για να πάρουν χαμπάρι μερικοί τι γίνετε και να είναι λίγο πιο καχύποπτοι και να μη πιστεύουν ότι βλέπουν όπουδήποτε έστω και στις ειδήσεις, τέλος πάντων ας συνεχίσω με την εκπομπή που σου έλεγα, που λές και καλά χιουμοριστική εκπομπή με κωμικούς ηθοποιούς γερμανούς, και ήταν ένα σκετσάκι που παίζανε, ένας παρίστανε τον Χριστό και ο άλλος τον δικηγόρο και του έλεγε του "Χριστού" και καλά "για πες μας πως γεννήθηκες πως έφτασε σε θεση η μάνα σου να σε γεννήσει δεν μπορεί να έγινε έτσι όπως ξέρουμε, δηλαδή άγιο πνευμα κτλ" και κορόιδευε καταλαβαίνεις, για κανα δυό λεπτά, μέχρι που είπε κιόλας "δεν μπορεί να μην της έβαλε κάποιος κατι κάπου" ειρωνικά "πάντως εγώ την μάνα σου δεν την ******* " του λέει !!! ΑΙΣΧΟΣ φίλε ΑΙΣΧΟΣ! Και είπαν κι άλλα υβριστικά κτλ! Εγώ δεν είδα κανέναν να βγαίνει στις τηλεοράσεις ακόμα! Και η εκπομπή ήταν επανάληψη! Ούτε θα βγει κάποιος! Ούτε θα αναφερθεί πουθενά! Δεν είναι βέβαια και η πρώτη φορά που δείχνει κάτι παρόμοιο στην τηλεόραση αλά τόσο extreme στα ίσια δλδ να τα λένε εγώ δεν είχα ξανα ακουσει η ξαναδεί στην γερμανική τηλεόραση τουλάχιστον και ώρα που μπορει να βλέπουν και παιδιά! Κι όμως όλοι συνεχίζουν και θα παραμείνουν στους κακούς χριστιανούς και τους καταπιεσμένους μουσουλμάνους! Εμμ αυτά τους πλασάρουν οι τηλεοράσεις! Και τώρα ρε φίλε πές μου τι θα γινότανε αν σε αυτήν την εκπομπή στην θέση του Χριστού ήταν ο μωάμεθ ή ξέρω ΄γω ποιος ή ο αλάχ !!! Για μια γελοιογραφία στην Δανία πήγανε να αρχίσουν πόλεμο όλοι οι μουσουλμάνοι του κόσμου ! Στην Ελλάδα για ένα χαρτάκι ας ήταν και αυτό που λέγανε που έσκισε ο αστυνόμος που και βέβαια το καταδικάζω! πήγαν να βάλουν φωτιά την Αθήνα όλη! Και μερικοί φίλοι σε προηγούμενα σχόλια επιμένουν ότι οι ακραίοι είναι οι χριστιανοί και όχι οι μουσουλμάνοι!!! ""

Anonymous said...

http://video.google.com/videoplay?docid=-7671298400447638082#

δες για αρχη κ μονο το παραπανω βιντεο και σκεψου.Δεν υπερασπιζομαι την προσβολη της λατρειας καποιου, αλλα μην υποτιμουμε κ τη λογικη.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails