Tuesday, December 29, 2009

ΤΑ ΝΕΟΤΑΞΙΚΑ ΜΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΒΑΠΤΙΖΟΥΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!

Πανικός τους έπιασε με τα σχόλια στο opengov.gr


Τα ΝΕΑ βάφτισαν "ακροδεξιά" τα σχόλια που δεν τους αρέσουν και ανακάλυψαν και σχόλια που συμφωνούν με τον προτεινόμενο Νόμο από το ΠΑΣΟΚ!!! Πρέπει να έψαξαν πολύ για να βρούνε σχόλιο που συμφωνεί... και πρέπει να έχουν μεγάλη φαντασία για να βαφτίζουν "ακροδεξιούς" όλους όσους διαφωνούν!

ΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΩΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΩΝ ΗΤΑΝ ΤΟ 1/10 ΟΣΩΝ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ... Η ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10%...

ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ, ΚΑΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ "ΓΡΑΦΙΚΟΙ" Ή ΟΙ "ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ", ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝΤΕΣ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ; ΟΟΕΕΟΟ;


Διαβάστε τι γράφουν όταν μιλάει ο πανικός τους:

"Ακροδεξιά σχόλια στη δημόσια διαβούλευση για τη μεταναστευτική πολιτική

Αίσθηση έχουν προκαλέσει τα σχόλια που δέχεται μέσα σε λίγες ώρες η ιστοσελίδα www.opengov.gr με αφορμή τη δημόσια διαβούλευση επί του νομοσχεδίου του ΥΠΕΣ για την κτήση της ελληνικής ιθαγένειας από παιδιά αλλοδαπών.

Το νομοσχέδιο τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση τη Δευτέρα και ώς το πρωί της Τρίτης είχαν αναρτηθεί περισσότερα από 300 σχόλια -στην πλειονότητά τους αρνητικά.

Κάποιοι κάνουν λόγο για «αλλοίωση του έθνους», άλλοι προβλέπουν πως «ο λαός θα ξεσηκωθεί», ενώ αρκετοί είναι εκείνοι που ζητούν τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος.

Στην ιστοσελίδα της δημόσιας διαβούλευσης υπάρχουν, πάντως και οι απόψεις εκείνων που συμφωνούν με το μέτρο, κρίνοντας ότι αποτελεί έμπρακτη απόδειξη του σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων."

ΑΝ Η "ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ" ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝΤΕΣ ΤΟΥΣ ΒΑΦΤΙΖΟΥΝ "ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ"...

ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΟΥΝΕ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ...

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΠΙΣΩ;



ΥΓ. Η ΝΔ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ;;; ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ; ΓΑΡΓΑΡΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ, ΓΑΡΓΑΡΑ ΤΑ ΤΕΛΗ, ΓΑΡΓΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΝΥΧΤΑ;

Αναδημοσίευση απο το blog ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ



1 comment:

Anonymous said...

ΘΕΩΡΩ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΑΠΡΟΣΚΛΗΤΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ 4000-5000 ΕΥΡΩ ΣΕ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΟΧΙ ΤΗΝ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ ΛΛΛΑ ΤΗΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ.ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΕΝΑΝ ΜΑΥΡΙΔΕΡΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟ ΕΓΩ ΠΟΥ ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΜΟΥ ΠΟΛΕΜΗΑΣΑΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ.ΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΣΗΚΩΣΟΥΝ ΤΟ ΟΠΛΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ?ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑΤΕ?ΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΕΝΑ 10 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ Η Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΕΤΕ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΣ?ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΠΑΣΟΚ?ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΧΙ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΙΚΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ.ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΟΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΤΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΜΑΝΤΖΙΚΕΡΤ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails