Monday, January 4, 2010

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ-Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ

Η "προοδευτικοί" και "δημοκράτες" της "μεγάλης δημοκρατικής παράταξης" αποκαλούν όσους διαφωνούν με την μεταναστευτική πολιτική τους,ως "ακροδεξιούς".Είναι το 80% των Ελλήνων ακροδεξιοί;

Ακόμη και αν είναι πρέπει να σεβαστείτε την λαϊκή βούληση κύριοι της κυβέρνησης και να αποσύρεται το εθνοκτόνο αυτό νομοσχέδιο.Αλλιώς εσείς είσθε που "στήνεται την δημοκρατία στο απόσπασμα" όπως έλεγε και ο ιδρυτής του κόμματός σας στο ομότιτλο βιβλίο του...


ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΟΙ 8 ΣΤΟΥΣ 10 ΛΕΝΕ "ΟΧΙ" ΣΤΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΟΡΟΥΣ Προσπαθούν να φιμώσουν τους διαφωνούντες , αποκαλώντας τους... ακροδεξιούς!



Το δεύτερο gallop που είχαν αναρτήσει "ΤΑ ΝΕΑ" στην ιστοσελίδα τους αφαιρέθηκε εχθές.Η δημοσκόπηση αυτή όμως απο την κατ'εξοχήν "προοδευτική" και "φιλο-κυβερνητική" εφημερίδα έδειξε οτι η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων που είναι χρήστες του διαδικτύου είναι ενάντια στην χορήγηση ελληνικής ιθαγένειας στους μετανάστες.Και όπως όλοι γνωρίζουν οι νέοι στην Ελλάδα είναι αυτοί που χρησιμοποιούν το διαδίκτυο πολύ περισσότερο.Η κυβέρνηση λοιπόν είναι ενάντια στο μέλλον της Ελλάδας.

Να σημειώσουμε εδω οτι αυτό ήταν το δεύτερο gallop των "ΝΕΩΝ".Είχε προηγηθεί και άλλο που τα αποτελέσματα ήταν περίπου 90% κατά του να δοθεί ιθαγένεια και 10% υπέρ.Η πρώτη δημοσκόπηση αφαιρέθηκε απο την ιστοσελίδα της εφημερίδας ταχύτατα μόλις είδαν οτι τα αποτελέσματα ήταν κάθετα αντίθετα στις θέσεις τους.

Η δεύτερη δημοσκόπηση των "ΝΕΩΝ" ήταν φανερά χειραγωγημένη.Παρόλα αυτά απέτυχε και αυτή:


Η κυβέρνηση για να εξισορροπήσει τα πράγματα στο διαδίκτυο επιστράτευσε τις ΜΚΟ,με σκοπό να τοποθετούνται θετικά προς την απόδοση ελληνικής ιθαγένειας στους μετανάστες σχόλια.Και αυτή η χειραγωγημένη προσπάθεια της κυβέρνησης όμως απέτυχε παταγωδώς.

Όποιος τολμά να αρθρώσει αντίθετη άποψη, πολύ δημοκρατικά, χαρακτηρίζεται ως φασίστας










1 comment:

spyros1000 said...

ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟΣΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΙΔΡΩΝΕΙ ΤΟ ΑΥΤΙ ΚΑΝΕΝΟΣ...
ΤΑ ΜΜΕ ΕΧΟΥΝ ΣΑΝ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΥΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ...

ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ ΑΝ ΔΟΘΕΙ Η ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ...
ΟΡΙΣΤΕ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ...



http://ygro-pyr.blogspot.com/2010/01/blog-post_04.html

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails