Monday, January 4, 2010

ΤΑ ΜΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ



ΟΙ ΓΕΛΟΙΟΙ ΣΑΛΤΙΜΠΑΓΚΟΙ ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ-ΟΙΚΟΝΟΜΕΑΣ: ΞΕΝΟΦΟΒΙΚΟΙ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΨΗΦΟ. ΖΗΤΟΥΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ!

Η απόλυτη ξεφτίλα κυριαρχεί στο πρωινάδικο του ΠΑΣΟΚοMEGA.

Αφού κάθε μέρα η πρώτη εφημερίδα που μας πασάρουν είναι των ΔΟΛιων Νέων βγήκαν και μας είπαν πρωί πρωί ότι είμαστε κάποιοι...απειροελάχιστοι "ξενοφοβικοί" που δεν θέλουμε να δώσουμε ιθαγένεια και ψήφο στο γιο του Αλβανού και στη κόρη του Νιγηριανού επειδή θέλουμε να τους κάνουν πρώτα... ανάλυση αίματος για να δούμε αν έχουν ελληνικό DNA.

Σε πόση απόγνωση πρέπει να έχουν περιέλθει αυτοί οι μισθοδοτούμενοι παπαγάλοι του ΠΑΣΟΚ;

Δεν γνωρίζουν ότι 8 στους 10 ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ τους έφτυσαν κατάμουτρα για την κοροϊδία που τους πούλησε προεκλογικά ο Αμερικάνος - περνώντας τους ίδιους για αμερικανάκια- ΜΗ ενημερώνοντάς τους για το επαίσχυντο ανθελληνικό νομοσχέδιο που θέλει να περάσει στην πατρίδα μας;

Μας είπαν κι όλας μοστράροντάς μας την γνωστή ΠΑΣΟΚοφυλλάδα, πρωτοσέλιδο τίτλο με δήλωση του Τζέφρυ που λέει "Ούτε βήμα πίσω για τους ΛΑΘΡΟμετανάστες".

Τα ρεζιλίκια σας στη "διαβούλευση" τα είδατε;

Τα 2 γκάλοπ που επιχείρησε να κάνει το ΠΑΣΟΚικό φερέφωνο τα διαβάσατε;

Τις επίσημες δημοσκοπήσεις που δίνουν συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού να ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ το νομοσχέδιο που αφελληνίζει τη πατρίδα μας τα θάψατε;

Το θράσος να μας πείτε ότι ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ που διαφωνούμε είναι επειδή είμαστε ξενοφοβικοί και θέλουμε να κάνουμε εξέταση αίματος όμως στους αλλοδαπούς ξέρατε να το ξεστομίσετε.

Τι να πει όμως κανείς στους πρωινούς καραγκιόζηδες που το επόμενο θέμα τους ήταν ο οργασμός των γυναικών και το σημείο G.

Ο ελληνικός λαός σας παρακολουθεί και σας ρίχνει την μεγαλύτερη ροχάλα του για τις γερές ΕΥΡΩμπάζες που κάνετε σαν υποτακτικοί στα μεγαλοαφεντικά σας.

ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΕΝΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΤΕΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΝΟΜΑ!

Αναδημοσίευση απο http://hellenicrevenge.blogspot.com







2 comments:

Anonymous said...

Καλά θα κάνουν να κάνουν την εκπομπή τους και να εκδίδουν τις εφημερίδες τους στα Αλβανικά και τα Πακιστανικά γιατί μόνον αυτοί θα τους βλέπουν και θα τους αγοράζουν από εδώ και πέρα.
Και όπως δήλωσε κάποιος τώρα τελευταία η μείωση της κυκλοφορίας τα τελευταία χρόνια σημαίνει μείωση επιρροής...

Unknown said...

O Kampourakis poulage pasatempo kai lemonades stis exedres tou gipedou tou Panioniou!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails