Saturday, August 3, 2013

Μάρτυρα υπεράσπισης της 17Ν έβαλε υπεύθυνη Δικαιοσύνης ο Τσίπρας στο ΣΥΡΙΖΑ! Το κόμμα των τρομοκρατών

Είναι πραγματικά εγκληματίες οι απανταχού μεγαλοδημοσιογράφοι που παραπληροφορούν τον ελληνικό λαό.. Το ίδιο προδότες και εγκληματίες είναι και οι "ελαφροδεξιοί' και λοιποί "ελαφροπατριώτες" που λένε ότι το εθνικιστικό κίνημα είναι "αντιδημοκρατικό" και "αντισυνταγματικό", άρα και παράνομο και αυτοί μαζί με τα αριστερά κόμματα είναι οι υπερασπιστές της "Δημοκρατίας", της ευνομίας, της ειρήνης και της τάξης...

Γιατί τα λέμε όλα αυτά για το δήθεν "Συνταγματικό Τόξο"..

Πριν λίγες μέρες ο Τσίπρας διόρισε υπεύθυνη του τομέα Δικαιοσύνης και Δικαιωμάτων την Μάνια Μπαρσέφσκι της συνιστώσας "ΡΟΖΑ", την οποία ίδρυσε μαζί με τον Νίκο Γιαννόπουλο.



Η Μπαρσέφσκι και ο Γιαννόπουλος ήταν μάρτυρες υπεράσπισης στη δίκη της 17Ν της γυναίκας του Σάββα Ξηρού, Αγγελικής Σωτηροπούλου και του Δημήτρη Κουφοντίνα αντίστοιχα.

 Κλικ στη φώτο για μεγέθυνση


Επίσης οι δύο αυτοί "δημοκράτες" και ανήκοντες στο δήθεν "Συνταγματικό Τόξο" τροτσκιστές, ήταν οι πρωταγωνιστές της "Υπατίας" με τους βορειοαφρικανούς λαθρομετανάστες που ήρθαν στην Αθήνα απ' την Κρήτη και κλείστηκαν επειδή έτσι γούσταραν στην Νομική.

Μιλάμε για καραμπινάτη "αντισυνταγματική" και "αντιδημοκρατική" περίπτωση επιλογής προσώπου για μελλοντική υπουργό Δικαιοσύνης σε περίπτωση που γίνει κυβέρνηση ο Axel Tsipras με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Οι Αλήτες - Ρουφιάνοι - Δημοσιογράφοι σιώπησαν για ακόμη μια φορά για τους υπερασπιστές της τρομοκρατίας και των αλλοδαπών του ΣΥΡΙΖΑ και έτρεξαν να καταδικάσουν το μοίρασμα τροφίμων της Χρυσής Αυγής ως επικίνδυνο για τη δημόσια τάξη.

Οπότε οι βόμβες και τα καλάσνικοφ των αριστερών δεν είναι απειλή για τη δημόσια τάξη, ενώ οι εθνικιστικές δωρεάν πατάτες και τομάτες είναι μέγιστη απειλή για τους κάφρους της δημοσιογραφίας!

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails