Friday, August 2, 2013

ΝΕΚΡΟΣ ΑΠΟ ΠΥΡΚΑΓΙΑ 65ΧΡΟΝΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΗΣ ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑ!

Αντιμέτωποι με πραγματική τραγωδία βρέθηκαν οι άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λεχαινών όταν κλήθηκαν να επέμβουν σε πυρκαγιά που ξέσπασε σε παλιά, διώροφη κατοικία στην Ανδραβίδα. Οι πυροσβέστες ρίχθηκαν αμέσως στη «μάχη» με τις φλόγες, που είχαν «καταπιεί» ήδη τον πάνω όροφο του σπιτιού, όταν λίγα λεπτά μετά αντίκρισαν πεσμένο στο πάτωμα και απανθρακωμένο τον 65χρονο ιδιοκτήτης της οικίας.


Νεκρός, στα αποκαΐδια του σπιτιού του, βρέθηκε ο 65χρονος Στάθης Παπαδάτος, συνταξιούχος οικοδόμος, ο οποίος στις τελευταίες εκλογές ήταν υποψήφιος βουλευτής με το ψηφοδέλτιο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Ο άτυχος 65χρονος, οποίος στο παρελθόν είχε αντιμετωπίσει σοβαρά προβλήματα υγείας, έμενε μόνος του στην παλιά διώροφη κατοικία.

Ήταν λίγο μετά τις 10:30 το βράδυ όταν σήμανε «συναγερμός» στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Λεχαινών. Στο σημείο έσπευσαν τρία πυροσβεστικά οχήματα των Λεχαινών, ενώ χρειάστηκε και η συνδρομή ενός ακόμα οχήματος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αμαλιάδας, με οκτώ συνολικά πυροσβέστες να ρίχνονται στη «μάχη» με τις φλόγες.

Από την πρώτη στιγμή στο σημείο της πυρκαγιάς βρέθηκε και η δύναμη του Αστυνομικού Τμήματος Ανδραβίδας, χωρίς ωστόσο να μπορέσει να κάνει κάτι, αφού ο πάνω όροφος του σπιτιού είχε ήδη παραδοθεί στις φλόγες, ενώ ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε τη σορό του άτυχου 65χρονου, που οδηγήθηκε στην Πάτρα για νεκροψία – νεκροτομή.

Σύμφωνα με το patrinews.com το σπίτι καταστράφηκε ολοσχερώς. Το θερμικό φορτίο της πυρκαγιάς ήταν τόσο μεγάλο που η οροφή του σπιτιού κατέρρευσε όταν κάηκαν τα ξύλινα δοκάρια της... Τα αίτια της πυρκαγιάς ερευνώνται από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Λεχαινών. Ωστόσο, μέχρι στιγμής, έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο να προκλήθηκε από τη φιάλη του υγραερίου.makeleio.gr

http://www.stoxos.gr/2013/08/65.html

1 comment:

Anonymous said...

Ενεργοποιήθηκε η Νέμεσις!!!

Η απάντηση της Νεμέσεως γιά τους καμμένους της Μαρφίν!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails