Thursday, August 1, 2013

ΚΑΤ' ΕΝΤΟΛΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΟΙ ΚΙΝΑΙΔΟΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑ;;; ΙΔΟΥ Η ΑΠΟΡΙΑ!


Ως γνωστόν, πίσω από την ραγδαία άνοδο του Ομοφυλοφιλικού Κινήματος παγκοσμίως κρύβονται οι κοσμαγάπητοι Εβραίοι. Άλλωστε και στην Ελλάδα, μια Εβραία λεσβία από τις ΗΠΑ (η «κολλητή» του Δημητρά, Αντρέα Χέλεν Γκίλμπερτ) είναι αυτή που διοργανώνει με την  βοήθεια της Αμερικανικής Πρεσβείας τις Παρελάσεις των Gay σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. 


Αλλά το ότι οι πανίσχυροι Εβραίοι θα κατάφερναν ακόμη και τον Πάπα να κάνει δήλωση υπέρ των Κιναίδων, αυτό ήταν κάτι που δεν μπορούσε να διανοηθεί ούτε η πιο αχαλίνωτη φαντασία. Γυρνώντας την περασμένη Κυριακή από την Βραζιλία, ο Ιησουΐτης Πάπας Φραγκίσκος ο Α΄ έκανε δηλώσεις μέσα στο αεροπλάνο στους δημοσιογράφους. 

Όταν οι εκπρόσωποι του Τύπου τον ρώτησαν για το «Λόμπυ των Ομοφυλοφίλων» που διοικεί το Βατικανό, ο Διάδοχος του Αποστόλου Πέτρου απάντησε επί λέξει: «Ποιος είμαι εγώ για να κρίνω έναν gay αν αναζητά τον Κύριο και έχει καλές προθέσεις; Η κατήχηση της Καθολικής Εκκλησίας λέει ότι τα πρόσωπα αυτά δεν πρέπει να γίνονται θύματα διακρίσεων, μας λέει ότι πρέπει να τα δεχθούμε»!..

Οι εν λόγω δηλώσεις του Πάπα έγιναν πρώτο θέμα στο BBC, στο CNN και σε όλα εβραϊκής ιδιοκτησίας διεθνή κανάλια. Οι πάντες ύμνησαν τον Πάπα για την ανεκτικότητά του προς τους κιναίδους, πράγμα που δεν είχε κάνει ποτέ άλλος Προκαθήμενος της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας. Οι φιλοκιναιδιστικές δηλώσεις του Ποντίφικος χαιρετίστηκαν ιδιαιτέρως στο Ισραήλ. 


Ήδη από χθές άρχισαν παγκοσμίως διαμάχες για το παλιό ερώτημα: Ένας ομοφυλόφιλος αν δεν μετανοήσει, υπάρχει περίπτωση να δεί Παράδεισο; Οι Προτεστάντες απαντούν ναι, εμείς οι Ορθόδοξοι και οι Ρωμαιοκαθολικοί απαντάμε πως οι αμετανόητοι κίναιδοι και λεσβίες έχουν εξασφαλισμένη την Κόλαση. 

Κι έρχεται τώρα ο Πάπας να αλλάξει την ίδια την Θεολογία του Αποστόλου Παύλου που καταδικάζει αναφανδόν τους  αρσενοκοίτες και τους «μαλακούς» εις το Αιώνιο Πύρ! Όλα αυτά, βεβαίως, έγιναν εξαιτίας της τεράστιας επιρροής των Εβραίων στον νέο Πάπα. 

Θυμίζουμε ότι επί πολλά χρόνια, ως Καρδινάλιος της Αργεντινής, ο Ιησουΐτης Φραγκίσκος πήγαινε σε όλες τις εορτές των Εβραίων της Νοτίου Αμερικής, στην Χανουκά, στο Πουρίμ, στο Γιόμ Κιπούρ, στο Πάσχα κλπ. και φωτογραφιζόταν πανευτυχής δίπλα στην Επτάφωτη Λυχνία και στο Άστρο του Δαβίδ, πράγμα που απαγορεύεται επί ποινή αφορισμού από τους Ιερούς Κανόνες της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας!..

stoxos.gr

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails