Wednesday, November 20, 2013

Όπρα Γουίνφρει στο BBC: «Οι ηλικιωμένοι λευκοί που είναι “ρατσιστές” πρέπει να πεθάνουν!»

 
Η πάμπλουτη Όπρα Γουίνφρει ξεστόμισε λόγια μίσους για τους λευκούς στο BBC, μπροστά σε έναν ταλαίπωρο «λευκούλη» δημοσιογράφο που δεν είπε κιχ.. Αρχικά είπε ότι ορισμένοι Αμερικάνοι «είναι τρομοκρατημένοι εξαιτίας του χρώματος του δέρματός τους, λόγω του χρώματος του μαύρου δέρματός τους».

Ύστερα είπε επί λέξει : «εξακολουθούν να υπάρχουν γενιές ανθρώπων, ηλικιωμένοι άνθρωποι, οι οποίοι γεννήθηκαν και ανατράφηκαν και γαλουχήθηκαν με αυτό – με αυτές τις προκαταλήψεις και αυτόν τον ρατσισμό - και απλά πρέπει να πεθάνουν» (there are still generations of peopleolder people,who were born and bred and marinated in it – in that prejudiceand racism – and they just have to die). Δείτε το βίντεο στο 3:25.



Στην φωτογραφία η Όπρα σε μικρότερη ηλικία. Μεταξύ 9 και 14 ετών, η Oprah Winfrey είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά από τρεις διαφορετικούς μαύρους άνδρες. Έμεινε έγκυος στα 14 και φέρεται να απέβαλε. Τα άτομα αυτά φέρεται ότι ήταν ένας θείος της, ένας ξάδελφος και ένας φίλος της μάνας της. Οι περισσότερες φήμες λένε ότι υπαίτιος για την εγκυμοσύνη ήταν ένας θείος της. Το μωρό πέθανε λίγο μετά την γέννηση.

Η σούπερ δισεκατομμυριούχος Όπρα που θέλει να πεθάνουν οι ηλικιωμένοι λευκοί Αμερικάνοι γιατί είναι «ρατσιστές», έγινε αυτό που έγινε λόγω των ευκαιριών που της δόθηκαν από τους λευκούς. Ποτέ δεν γνώριζε τέτοια επιτυχία αν δεν ζούσε στην «κακή» για τους μαύρους Αμερική.

Ωστόσο, η πάμπλουτη Όπρα  κλαψουρίζει ότι είναι ένα θύμα «ρατσισμού». Είναι αυτή που έκανε «ντόρο» με την συγκλονιστική είδηση που πρόβαλαν όλα τα media, ότι έπεσε λέει, θύμα «ρατσισμού» στην Ελβετία όταν δεν έβγαλε η υπάλληλος από την βιτρίνα μια πανάκριβη τσάντα, αξίας 42.000 δολαρίων.
 
Για να καταλάβουμε το δύσμοιρο αυτό θύμα του «ρατσισμού», να επαναλάβουμε ότι η Όπρα Γουίνφρει είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά ως παιδί όχι από έναν, όχι από δύο, αλλά από τρεις διαφορετικούς μαύρους άνδρες. Στη συνέχεια, εξαιτίας των ευκαιριών που της προσφέρθηκαν από τους λευκούς στη βιομηχανία της ψυχαγωγίας, έγινε ένα από τα δημοφιλέστερα και πλουσιότερα άτομα στον κόσμο.

Τώρα χρησιμοποιεί τα εθνικά μέσα ενημέρωσης για να «καταγγείλει» τους λευκούς. Δεν μας είπε μόνο, πόσες λευκές Αμερικάνες έχουν μια τσάντα αξίας 42.000 δολαρίων.

Εδώ το σχόλιο του «συντηρητικού» ραδιο-παρουσιαστή Rush Limbaugh:


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή


http://redskywarning.blogspot.gr/2013/11/bbc.html

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails