Sunday, November 10, 2013

Μπράβο στη Νέα Δημοκρατία: Αναρχο-αριστεροί έδειραν καταδρομέα στην Πάτρα γιατί τον πέρασαν για Χρυσαυγίτη!

Η μήνυση κατά αγνώστων κατατέθηκε προ ημερών στην Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας. Μάλιστα ο νεαρός επισκέφθηκε το Αστυνομικό Τμήμα μαζί με την μητέρα του η οποία ήταν εξαγριωμένη, αναλογιζόμενη από αυτό που θα μπορούσε να πάθει το παιδί της, αναφέρει ο "Κόσμος".


Σύμφωνα με το δημοσίευμα, όλα συνέβησαν πριν από μερικές ημέρες έξω από το κατάστημα Zaraστην οδό Μαιζώνος. Σύμφωνα με την καταγγελία 5 νεαροί οι οποίοι πήγαιναν προς την Πλατεία Όλγας επιτέθηκαν σε νεαρό καταδρομέα ο οποίος έφερε στη μπλούζα του στρατιωτικά σύμβολα.

Προφανώς οι πέντε (που κατά την καταγγελία φορούσαν και τις κουκούλες από τις μπλούζες τους) τον πέρασαν για μέλος της Χρυσής Αυγής και του επιτέθηκαν. Ο νεαρός πρόλαβε και αντιστάθηκε, ενώ με τις κινήσεις του, τους έδειξε πως… θα τα έβγαζαν δύσκολα πέρα. Ωστόσο οι κουκουλοφόροι εκμεταλλεύτηκαν την αριθμητική τους υπεροχή και άρχισαν να χτυπούν.

Τελικά ο καταδρομέας κατάφερε να ξεφύγει, αφού όμως είχε δεχθεί αρκετά χτυπήματα! Τον είχαν χτυπήσει σε διάφορα μέρη του σώματός του. Και οι πέντε έγιναν… καπνός χωρίς κανείς να προλάβει να τους αναγνωρίσει και προφανώς «χάθηκαν» στο μπούγιο της Πλατείας Όλγας!


http://www.stoxos.gr/2013/11/blog-post_3193.html

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails