Thursday, November 21, 2013

Αριστερός συντάκτης στη Λέσβο στοχοποιεί γυμνασιάρχη γιατί είναι στη Χ.Α και διαμαρτύρεται που του έκανε μήνυση!

Δηλαδή στην Ελλάδα πρέπει να μπορεί ο κάθε αριστερός δημοσιογράφος να στοχοποιεί όποιον γουστάρει γιατί ανήκει σε εθνικιστικό κόμμα ως "νεοναζί" και ο θιγόμενος να μην μπορεί να αμυνθεί! Πολύ ωραία πράγματα! Δημοκρατικά!

Απο Enet

Με τη διαδικασία του Αυτόφωρου οδηγείται αυτή τη στιγμή στο δικαστήριο ο δημοσιογράφος της «Ε» και αρχισυντάκτης της τοπικής εφημερίδας της Λέσβου «Εμπρός», Στρατής Μπαλάσκας, για δημοσίευμά του μετά από μήνυση του διευθυντή του 6ου Γυμνασίου Μυτιλήνης Βασίλη Μακρυπούλια.
φωτ:Reutersφωτ:ReutersΣτο δημοσίευμα ο δημοσιογράφος χαρακτηρίζει “νεοναζί” τον εν λόγω διευθυντή, ο οποίος είναι μέλος της Χρυσής Αυγής, και ο τελευταίος κατέθεσε μήνυση χαρακτηρίζοντας το άρθρο «συκοφαντική δυσφήμηση διά του Τύπου».
Το σωματείο εργαζομένων ΜΜΕ Λέσβου (ΣΕΜΜΕΛ) καταγγέλλει τη σύλληψη του Στρατή Μπαλάσκα, κάνοντας λόγο για απόπειρα εκφοβισμού και σημειώνει ότι ο συγκεκριμένος διευθυντής Γυμνασίου είναι γνωστός στην κοινωνίας της Μυτιλήνης για τις εθνικοσοσιαλιστικές του πεποιθήσεις.
Η ανακοίνωση του ΣΕΜΜΕΛ

Tο Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Εργαζομένων Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης Λέσβου εκφράζει την έντονη διαμαρτυρία του για τη σύλληψη του δημοσιογράφου Στρατή Μπαλάσκα για δημοσίευμά του, μετά από μήνυση του διευθυντή του 6ου Γυμνασίου Μυτιλήνης κ. Μακρυπούλια, ο οποίος θεώρησε το άρθρο ως «συκοφαντική δυσφήμηση διά του Τύπου».
Ο Βασίλης Μακρυπούλιας είναι γνωστός στην κοινωνία της Μυτιλήνης για τις εθνικοσοσιαλιστικές του πεποιθήσεις και με τη μήνυση αυτή προσπαθεί να τρομοκρατήσει το δημοσιογράφο για να μην ασκεί κριτική εναντίον του.
Η προσπάθεια ποινικοποίησης της αποκαλυπτικής δημοσιογραφίας και ο έλεγχος της ενημέρωσης δε θα περάσουν. Ο κ. Μακρυπούλιας θα βρει αντιμέτωπους όχι μόνο το σύνολο των εργαζομένων στα τοπικά Μ.Μ.Ε., αλλά και όλο το δημοκρατικό λαό της Λέσβου.
Το ΣΕΜΜΕΛ ζητά να σταματήσει κάθε δίωξη κατά του δημοσιογράφου Στρατή Μπαλάσκα.

1 comment:

Anonymous said...

ΠΟΙΟ ΔΗΜΟΚΡΑΙΤΚΟ ΛΑΟ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΟΛΟΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΝ ΚΟΛΟ ΚΟΜΥΜΟΥΝΑ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails