Tuesday, November 26, 2013

Και ο βασιλιάς "Κοκός" εναντίον της Χρυσής Αυγής και υπέρ των Εβραίων δανειστών!

Σ.Α: Δεν σας αναγνωρίζουμε κύριε Γλίξμπουργκ..
Μετά τις δηλώσεις που έπαιρναν το μέρος της τρόικας και των μνημονιακών κυβερνήσεων, σε νέα προκλητική δήλωση προέβη η πρώην βασιλέας Κωνσταντίνος (φωτό από την εποχή που μάθαινε ... καράτε) βάζοντας "στο ίδιο σακί" τις δολοφονίες από τους τρομοκράτες ή "τρομοκράτες" του Γιώργου Φουντούλη και του Μανώλη Καπελώνη με την δολοφονία στο τραγικό μεμονωμένο επεισόδιο του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι.

Και μιλώντας για "κομματικές παρατάξεις που προβαίνουν ή ενθαρρύνουν Έλληνες να προβούν σε πράξεις που δεν συνάδουν με το Σύνταγμα και πρέπει να τεθούν εκτός Κοινοβουλίου"!
Λαμβάνοντας δηλαδή θέση ότι οι τρομοκράτες και ένα κόμμα που εμφανίζεται στις ("συστημικές"...) δημοσκοπήσεις με ποσοστό πάνω από 10%, είναι το ίδιο πράγμα!
Φυσικά στην δήλωσή του δίνει τα εύσημα στην κυβέρνηση για την "ανοδική πορεία της Ελληνικής οικονομίας"!
«Ως Έλλην, χαίρομαι ιδιαιτέρως διαπιστώνοντας την προσπάθεια για την ανοδική πορεία της Ελληνικής οικονομίας, προκειμένου ο λαός μας, -που τόσα θυσίασε και συνεχίζει να θυσιάζει-, να απεμπλακεί από την σκληρή επιτήρηση των δανειστών».
Με αυτά τα λόγια ξεκινά η παρέμβαση από την πολυτελή βίλα-ανάκτορο στο Λονδίνο ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος, ο οποίος εξέδωσε ανακοίνωση για την ελληνική οικονομία και τις "πολιτικές δολοφονίες".
Στη συνέχεια ο τέως βασιλιάς, στο υπερκομματικό του μήνυμα, σχολιάζοντας τις δολοφονίες του Παύλου Φύσσα αλλά και των Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη, έχει το θράσος να τοποθετεί στο ίδιο πολιτικό βάθρο την τρομοκρατική επίθεση με το μαχαίρωμα στο Κερατσίνι:«Λυπήθηκα όμως βαθύτατα όταν τρεις Έλληνες νέοι πλήρωσαν με τη ζωή τους την μισαλλοδοξία και τον τυφλό φανατισμό», προσθέτοντας πως « οποιαδήποτε κομματική παράταξη προβαίνει, -ή ενθαρρύνει άλλους να προβούν-, σε πράξεις που δε συνάδουν με το Σύνταγμα, θα πρέπει να τίθεται εκτός Κοινοβουλίου. Προτρέπω επίσης από καρδιάς τον κάθε Έλληνα και την κάθε Ελληνίδα να αφιερωθεί με πάθος στην οριστική εξαφάνιση αυτού του φαινομένου. Τα φαινόμενα και οι εικόνες αυτές προσβάλλουν βάναυσα τόσο την Ελληνική ιστορία όσο και την εικόνα της χώρας μας στο εξωτερικό».
Δηλαδή ζητεί να τεθεί εκτός Βουλής ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή (γιατί φυσικά οι τρομοκράτες δεν είναι στην Βουλή για να τεθούν "εκτός Κοινοβουλίου")! Και γιατί δεν εκδίδει βασιλικό διάταγμα;
«Εύχομαι οι Έλληνες ενωμένοι να απομονώσουν με αποφασιστικότητα κάθε επιθετική συμπεριφορά και κάθε κρούσμα εγκληματικής βίας, απ´ όπου και αν αυτές προέρχονται», καταλήγει ο Κωνσταντίνος στην ανακοίνωση που υπαγόρευσε στη γραμματέα του, κάνοντάς εν συνεχεία νεύμα στον μπάτλερ του να αποχωρήσει για να ξεκουραστεί η μεγαλειότητά του από την κουραστική υπαγόρευση του βαθυστόχαστου κειμένου...
Βρε, ούστ!
Tο μόνο που κατάφερε με την παραπάνω δήλωση, ήταν να δικαιώσει  αυτούς που τον θεωρούν ότι ήταν, είναι και θα είναι ξένος με την Ελλάδα, τόσο αυτός όσο και η οικογένειά του. Και ότι το κίνημα που τον έστειλε μόνιμα στο εξωτερικό στις 13 Δεκεμβρίου 1967 ήταν ξένης και όχι δικής του επινόησης...
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

1 comment:

Anonymous said...

Οι γονείς σου ως ανωτατοι αρχοντες κατέστειλαν την κομμουνιστική ανταρσία του 1944-49. Εσύ, 65 ετη μετά υποστηρίζεις τους απογόνους (φυσικούς - ιδεολογικούς) των συμμοριτών, στην δολοφονία 2 παλικαριών που εάν ζούσαν την εποχή των γονέων σου θα πολεμουσαν τους σλαβοκίνητους εχθρούς της Ελλάδος. Ντροπή σου. Καλό θα είναι να μη μιλάς.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails