Sunday, November 3, 2013

Αυτόπτης μάρτυρας δολοφονίας Φουντούλη και Καπελώνη: "Σας σκοτώσαμε γιατί είστε φασίστες"!


Γνώριζαν πολύ καλά το τι έπρεπε να προσέξουν οι δολοφόνοι της χθεσινής επίθεσης στους άτυχους τρεις νέους έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής.
Φορούσαν στα παντελόνια τους ειδικούς μεταλλικούς σφιγκτήρες, ειδικά γάντια και πιθανότατα διπλούς πάτους στα παπούτσια τους.όπως φαίνεται το βίντεο προκειμένου να μην αφήσουν γενετικό υλικό, να μην φύγει δηλαδή το παραμικρό ίχνος DNA.

 Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι ένας από τους δύο είχε και σακίδιο στην πλάτη. Αν όντως συμβαίνει αυτό, τότε είχε συμπληρωματικό εξοπλισμό, πέρα από το αυτοκίνητο που έχει επιβεβαιωθεί ότι τους κάλυπτε.
Η όλη τους προσπάθεια ήταν να μην μείνει το παραμικρό ίχνος τους. για να μπορεί να ταυτοποιηθεί εν συνεχεία αν συλληφθεί κάποιο στέλεχος ή κάτι πολύ πιο σημαντικό;
Δηλαδή ότι μπορεί να είναι σεσημασμένοι, δηλαδή να υπάρχουν στοιχεία τους, όπως DNA, αποτυπώματα κλπ. στην αστυνομία. Δεν θα είναι η πρώτη φορά που τρομοκράτες παρά το γεγονός ότι έχουν συλληφθεί παλαιότερα δραστηριοποιούνται εκ νέου.
Για την ακρίβεια είναι ο κανόνόας. Ακόμα και ο Δ.Κουφοντίνας ο "φαρμακοχέρης" της "17 Νοέμβρη" είχε συλληφθεί πολύ πριν αποκαλυφθεί ότι ήταν μέλος της τρομοκρατικής οργάνωσης και στοιχεία του υπήρχαν στην ΕΛΑΣ, διαπίστβσαν έκπληκτοι οι αστυνομικοί όταν τον συνέλαβαν.
Άρα είναι πολύ πιθανό οι φονιάδες να είναι ήδη γνωστοί στις αρχές και για τον λόγο αυτό παίρνουν τέτοια μέτρα...
Άλλωστε με DNA που βρισκόταν στα χέρια των αρχών κατάφεραν να ταυτοποιήσουν την τελευταία γενια τρομοκρατών.
Γενετικό υλικό των τριών συλληφθέντων για τη ληστεία στο Βελβεντό Κοζάνης και κατηγορουμένων για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση, ταυτοποιήθηκε από τους ελέγχους που έκαναν τα εργαστήρια της Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών.
O εντοπισμός του DNA δείχνει εμπλοκή τους σε παράνομες πράξεις και ταυτίζόταν επίσης με γενετικό υλικό που είχε ανιχνευτεί στο παρελθόν σε γιάφκες και διαμερίσματα - κρησφύγετα που χρησιμοποιούσαν μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς».
Εχει πάντως, πλέον επιβεβαιωθει (πρώτο το defencenet.gr το έγραψε) ότι ο φονιάς (πρέπει να είναι άρρωστο ψυχολογικά άτομο εκτιμούν οι ειδικοί της ΕΛΑΣ) άρχισε να πυροβολεί αρχικά προς το μέρος του 4ου μέλους της Χρυσής Αυγής το οποίο είδε την κίνηση και έτρεξε για να διαφύγει. Τον πυροβόλησε δύο φορές, αλλά κατάφερε και γλίτωσε, σκύβοντας και κάνοντας ελιγμούς.
Το άτομο αυτό βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και δεν έχει καταθέσει, επισήμως τουλάχιστον, στις Αρχές κάτι που αναμένεται να γίνει αύριο.
Οι άνδρες της αντιτρομοκρατικής εκτιμούν ότι ενδεχομένως ο μάρτυρας αυτός να έχει δει το πρόσωπο του εκτελεστή, ο οποίος δεν είχε καμία ιδιαίτερη προφύλαξη παρά μόνο ένα τζόκεϊ στο κεφάλι, ή να δώσει περισσότερες πληροφορίες για τον σωματότυπο των δύο δραστών.
Στη συνέχεια ο Αλέξανδρος Γέροντας ήταν εκείνος που αντιλήφθηκε τι συμβαίνει και έτρεξε να μπει μέσα στα γραφεία της Χρυσής Αυγής όταν και δέχθηκε τους πυροβολισμούς.
Οι δύο άτυχοι νεαροί, Φουντούλης και Καπελώνης, είχαν γυρισμένη την πλάτη, γύρισαν να δουν τι συνέβη και μέχρι να προλάβουν να αντιδράσουν δέχθηκαν πυρά στο θώρακα και έπεσαν στο έδαφος.
Αμέσως μετά ο δράστη με απόλυτη ψυχραιμία τους πλησίασε, έδωσε τη χαριστική βολή, επιβιβάστηκε στη μοτοσικλέτα με το συνεργό του και διέφυγαν προς την Αττική οδό.
Την ίδια στιγμή, οι αρχές έχουν στα χέρια τους τρεις σημαντικές μαρτυρίες, μια εκ των οποίων είναι γυναίκα. Ένας από τους μάρτυρες, μάλιστα, άκουσε τον ένα δράστη να μιλά σε καθαρά ελληνικά.
Φεύγοντας φώναξαν "Σας σκοτώσαμε γιατί είστε φασίστες"!
Επίσης έχουν στη διάθεσή τους δύο βίντεο που δείχνουν τη στιγμή της δολοφονίας, ένα από τα γραφεία της Χ.Α. και ένα από σούπερ μάρκετ, ενώ εξετάζουν και βίντεο από εταιρείες που βρίσκονται στη διαδρομη που ακολούθησαν οι δράστες μέχρι να εγκατελείψουν τη μοτοσυσκλέτα στο ρέμα της Χελιδονούς.

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails