Tuesday, November 19, 2013

Κώστας Χαρδαβέλλας: Η Χρυσή Αυγή τρομοκρατεί ηλικιωμένους Έλληνες και γυναίκες!

Του Κώστα Χαρδαβέλλα


Δύο δημοσκοπήσεις σε εφημερίδες της Κυριακής δίνουν την εικόνα μίας Χρυσής Αυγής που κέρδισε τουλάχιστον δύο μονάδες στις προτιμήσεις του κοινού τον τελευταίο μήνα, παγιώνοντας μόνιμα στην τρίτη θέση τη Χρυσή Αυγή στις επιλογές των ψηφοφόρων με ποσοστά μάλιστα 8-10%. 

Και άρχισαν τα υποκριτικά ερωτήματα των απολίτικων φραμπαλάδων που υπάρχουν γύρω μας: «μα είναι δυνατόν;», «πώς επιλέγουν μία εγκληματική οργάνωση να υπάρχει στη βουλή;», «μα είχαμε τόσους φασίστες και δεν το είχαμε πάρει χαμπάρι;» Ε, λοιπόν δεν ξέρετε τι σας γίνεται όσοι έχετε τέτοια ερωτήματα.
Τη θέση μου και τη στάση μου απέναντι στους φασίστες της Χρυσής Αυγής την ξέρετε. Είναι κάθετα αρνητική και αδιαπραγμάτευτη. Και όσο οι χρυσαυγίτες θα λειτουργούν σαν οργάνωση νεοναζί με τάγματα εφόδου και τρομοκρατικές ενέργειες σε απροστάτευτους αλλοδαπούς και ηλικιωμένους Έλληνες και γυναίκες, δεν πρόκειται να έχω διάλογο μαζί τους σε όποιο ΜΜΕ εργάζομαι (ραδιόφωνο, εφημερίδα, περιοδικά, τηλεόραση και site).
Όμως, ας μιλήσουμε πολιτικά και ας το πάρουμε απόφαση ότι η Χρυσή Αυγή θα δυναμώνει και θα αυξάνει τη δύναμή της όσο ο κόσμος θα υποφέρει, θα πεινάει, δεν θα βλέπει τιμωρία των ενόχων πολιτικών και των «καρχαριών» που κατάκλεψαν το κράτος, όσο θα βλέπει τους νέους ανθρώπους να μην έχουν καν ελπίδα να δουλέψουν τα 5-6 επόμενα χρόνια και χιλιάδες οικογένειες να ζουν καθημερινά με κεριά, γιατί τους έχει κόψει το ρεύμα η ΔΕΗ. Ας το πάρουμε χαμπάρι, η Χρυσή Αυγή δεν χτυπιέται ούτε με συλλήψεις στελεχών της, ούτε με απομόνωσή της στη βουλή, ούτε (το κυριότερο) με δολοφονίες νέων ανθρώπων από ανεγκέφαλους εξτρεμιστές εγκληματίες.
Χτυπιέται με σοβαρή πολιτική και υπεύθυνες πράξεις της πολιτείας, αλλιώς οι συλλήψεις και οι πομφόλυγες περί εγκληματικής οργάνωσης γίνονται μπούμερανγκ για την κυβέρνηση και τα κόμματα του λεγόμενου δημοκρατικού τόξου.
Πού είναι αλήθεια το φοβερό και τρομερό οπλοστάσιο της Χρυσής Αυγής που μας πιπίλιζαν το μυαλό επί μέρες ότι το βρίσκουν από στιγμή σε στιγμή; Τρίχες. Μέχρι σήμερα δεν έχουν βρει τίποτα εκτός από κάτι κοντάρια, κάτι σιδερογροθιές και μερικά σκουριασμένα όπλα.
Πού είναι αλήθεια η αποκάλυψη ονομάτων όλων αυτών των σκοτεινών τύπων που χρηματοδοτούν δήθεν τη Χρυσή Αυγή; Τρίχες και εδώ. 
Πού είναι τα φοβερά σχέδια προετοιμασίας μεγάλων εγκληματικών ενεργειών από τους χρυσαυγίτες που σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία σχεδόν τα είχαν βρει; Τρίχες και εδώ. Τραμπούκοι είναι οι άνθρωποι, κλαρινογαμπροί και ασήμαντοι που νομίζουν ότι υπάρχουν, φωνάζοντας στους δρόμους «αίμα, τιμή, Χρυσή Αυγή» και ντυμένοι σαν καραγκιόζηδες με ρούχα παραλλαγής.
Όσο λοιπόν θα μας κοροϊδεύουν όλους με δήθεν αναμενόμενες αποκαλύψεις οπλοστασίων, χρηματοδοτών και σχεδίων για εγκλήματα, οι φασίστες θα τρίβουν τα χέρια τους, βέβαιοι ότι όλη αυτή η ιστορία γυρνάει μπούμερανγκ στους διώχτες τους και θα λουφάζουν για λίγο μέχρι να χυμήξουν και πάλι στη δημοκρατίας μας.

3 comments:

Anonymous said...

ΧΑΡΔΑΒΕΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΚΕ ΣΗΧΑΜΑΡΑ ΝΑ ΒΛΕΠΗΣ ΕΝΑΝ ΑΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΙΛΙΚΙΑΣΟΥ ΝΑ ΣΥΝΕΧΗΖΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΡΑΓΚΟΦΟΝΙΑΣ ΚΕ ΝΑ ΠΟΥΛΑ Ι ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑΤΟΥ ΓΙΑ 30 ΑΡΓΥΡΙΑ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΘΕΑ ΤΟΥ ΧΡΙΜΑΤΟΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΚΕ ΤΑ ΚΟΚΑΛΑ ΤΟΝ ΠΕΘΑΜΕΝΟΝΤΟΥΣ. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΑΣ ΜΑΡΑΝΕ. ΤΟΝ ΒΟΘΡΟ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΜΙΑΛΟ ΣΕΡΝΗ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙΣΑΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΤΕ?? ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ, ΑΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΙΟ ΑΝΕΝΤΙΜΟ ΚΕ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΥΛΗ ΤΟΝ ΕΛΛΙΝΟΝ. ΠΙΣΤΕΒΟ ΣΕ ΚΑΠΙΑ ΣΤΗΓΜΗ ΝΑ ΓΗΡΙΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΠΟΤΕ ΝΑ ΤΗΜΟΡΙΘΗΤΕ ΔΕΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΟΣΑ ΔΙΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΣΦΕΡΗ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ. ΚΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΥΓΟΥΡΟΙ ΠΟΣ ΤΟΤΕ ΤΑ 30 ΑΡΓΙΡΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΝΙΧΙ ΝΑ ΣΑΣ ΣΟΣΟΥΝ.

Anonymous said...

Χαρδαβέλλα άντε σε κανένα γηροκομείο...Γελάει ο κόσμος μαζί σου απαράδεκτε δημοσιογράφε.Λάσπη,συκοφαντία,ψέμα και εμπάθεια φυσικά προς την Χρυσή Αυγή.Ξυδάκι...

Anonymous said...

ΧΑΡΔΑΒΕΛΑ ΛΟΥΠΛΟΥΠΛΟΥΠ
ΕΙΜΑΙ 17 ΧΡΟΝΩΝ...ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΟΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ...ΚΛΕΓΕΣΤΕ ΟΤΙ ΚΟΒΟΥΝ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΤΛ ΚΛΕΓΕΣΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΕΝΩ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ 2-3 ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΝΕΤΕ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ...Η ΩΡΑ ΣΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΘΗΚΙΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΩ... ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ ΖΩΑ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΙΝΑΝΕ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΜΕ ΠΩΣ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΚΑΛΑ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΝΩ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΠΕΙΝΑΝΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΥΣΤ!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails