Tuesday, November 19, 2013

Οι μάγοι της αγγλικής μυστικής εταιρείας "Χρυσή Αυγή" ξευτιλίζουν τις δηλώσεις Σεραφείμ ότι η Χρυσή Αυγή είναι μασονικό κόμμα!

Πρέπει να είμαστε σοβαροί και να ερευνούμε τα πράγματα εις βάθος.. Ας ασχοληθεί η Εκκλησία με τους "αριστερούς" και "προοδευτικούς" ιερείς που γουστάρουν την Παγκοσμιοποίηση και την πολυπολιτισμικότητα και ας αφήσουν τους Έλληνες εθνικιστές να δώσουν τον αγώνα τους για την επιβίωση του ελληνικού έθνους. 




Υπό τον τίτλο "Η μαγεία ενάντια στη Χρυσή Αυγή" και τον υπότιτλο "Μία κρυφή αγγλική εταιρεία, που συμπεριλαμβάνει μάγους και αποκρυφιστές, επιτίθεται στο ελληνικό ακροδεξιό κόμμα


Aυτό διότι κατ αυτούς, τους έκλεψε το όνομα". Η βελγική εφημεριδα "La Libre Belgique" αναφέρει οτι πρόκειται για "το τάγμα Χρυσή Αυγή ή Hermetic Order of thε Golden Dawn το οποίο δημιουργήθηκε το 1888 και στη συνέχεια διαλύθηκε σε πολλές μικρές ομάδες".

Η εφημερίδα επισημαίνει οτι οι τελετές τους, στα όρια της πραγματικότητας, προκάλεσαν την περιέργεια γνωστών συγγραφέων όπως ο B. Stoker (Dracula)και William Butler Yeats. Όπως κάθε κρυφή οργάνωση, συνεχίζει η εφημεριδα, το Τάγμα δεν κατοχύρωσε το όνομά του και έτσι δεν έχει καμιά νομική δυνατότητα να εξαναγκάσει το ελληνικό πολιτικό κόμμα να αλλάξει το όνομά του. Φωνάζουν ότι δεν έχουν καμιά σχέση με την ακροδεξιά, αλλά κάποια στοιχεία δείχνουν το αντίθετο, αναφέρει η εφημερίδα.

Συνεχίζοντας επισημαίνει ότι "στον βαθμό που η μαγεία δεν μπορεί να αναγκάσει το ελληνικό κόμμα να μετονομαστεί, οι μάγοι στρέφονται στο διαδίκτυο" στο οποίο, όπως σημειώνει η εφημερίδα, "οι χιτλερικοί χαιρετισμοί αντικατέστησαν τις καβαλιστικές τελετές στο google images, και μέσω ανοιχτών επιστολών διεκδικούν την αποκλειστικότητα του ονόματος". eglimatikotita.gr

http://www.stoxos.gr/2013/11/blog-post_3313.html

3 comments:

Anonymous said...

http://asimpiestos.blogspot.com/2013/05/o.html
καλα ο Σεραφειμ φταιει κ για αυτα??
για αριστερα τι να πουμε να φυγουν απο την χωρα αν δεν τους αρεσει...
παντος εμενα μου φταινε οι παγκοι οταν ειναι παρανομοι αλλα πολυ περισσοτερο μου φταιει το ΚΙΣ κ οι στοες...ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΔΝΤ ΔΕΝ ΤΟ ΕΦΕΡΑΝ ΟΙ ΠΑΓΚΟΙ....

kerberos-hellas said...

ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΙΣΤΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! ΖΗΤΩ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ! ΖΗΤΩ!!! ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! ΖΗΤΩ ΚΑΙ ΞΑΝΑΖΗΤΩ!!! ΖΗΤΩ ΤΟ ΔΟΓΜΑ "DRANG NACH OSTEN" ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ !!! ΖΗΤΩ Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕΣΩ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΩΝ ΠΑΡΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ!!!

http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2013/11/drang-nach-osten.html

Anonymous said...

ΖΗΤΩ Η ΤΡΕΛΛΑ!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails