Tuesday, November 19, 2013

Δύο δολοφονημένοι ακτιβιστές που δολοφονήθηκαν βάναυσα και σας τους κρύβουν τα ΜΜΕ

Αυτή η φωτογραφία αναφέρεται στην Αμερικανή ακτιβίστρια Rachel Corrie που την έλιωσε μια μπουλντόζα του Ισραηλινού Στρατού στην Παλαιστίνη καθώς προσπαθούσε να σώσει το σπίτι ενός γιατρού απ' το να το κατεδαφίσουν παράνομα και την τράβηξε ο Βρετανός φωτογράφος Tom Hurndall, που πυροβολήθηκε στο κεφάλι από ισραηλινό ελεύθερο σκοπευτή μια εβδομάδα αργότερα καθώς τραβούσε φωτογραφίες τα παιδιά της Παλαιστίνης.


Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν έχουν ακούσει ποτέ για την Rachel Corrie Και τον Tom Hurndall.

Πιστεύετε ότι αυτό είναι τυχαίο; 

Φαντάζεστε τι σάλος θα είχε προκληθεί αν δολοφονούνταν από ένα "καπιεστικό" καθεστώς ένας Εβραίος ακτιβιστής;

Θα το είχε μάθει όλος ο πλανήτης σε λίγα λεπτά!

Ακουλουθούν συγκλονιστικές φωτογραφίες απ' τις στιγμές δολοφονίας των ακτιβιστών για τα δικαιώματα των Παλαιστινίων απ' τους Εβραίους του Ισραήλ!

 Η Rachel πριν την πατήσει η μπουλντόζα...

Η Rachel διαλυμένη στην κυριολεξία απ' τις ερπύστριες του μοναδικού φασισμού στον πλανήτη που κανένα ΜΜΕ δεν βλέπει. Είναι τυχαίο;



Ο Τόμ δολοφονημένος από ελεύθερο σκοπευτή! Το έγκλημά του ήταν ότι με την φωτογραφική του μηχανή προσπαθούσε να δείξει στον υπόλοιπο πλανήτη αυτό που κρύβουν τα ΜΜΕ. Τον εβραϊκό φασισμό εναντίον των Παλαιστινίων.

Τα παιδιά της Παλαιστίνης δεν το πιστεύουν. Οι Εβραίοι δεν φοβούνται να δολοφονήσουν Ευρωπαίους ακτιβιστές. Ξέρουν ότι τα ΜΜΕ ελέγχονται απ' τους συμπατριώτες τους οπότε κανείς δεν θα το μάθει. Και έχουν δίκιο!

ΑΛΗΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails