Wednesday, December 4, 2013

Ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος βουλευτής του Λαϊκού Συνδέσμου διώκεται για "παράνομη οπλοφορία" ενώ είχε άδεια οπλοφορίας από την αστυνομία!


Τρελό, αλλά αληθινό: Ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος βουλευτής του Λαϊκού Συνδέσμου διώκεται για "παράνομη οπλοφορία" ενώ είχε άδεια οπλοφορίας από την αστυνομία!
Και για τον λόγο αυτό του ακήθηκε ποινική δίωξη και ήρθη η βουλευτική του ασυλία! 
Παρά ταύτα η επιτροπή ψήφισε υπέρ της άρσης ασυλίας του πλην του Παναγιώτη Ρήγα του ΠΑΣΟΚ ο οποίος εξήγησε:

 «Δεν θέλω να δώσω σε κανέναν άλλοθι και να γίνει δίωξη για κάτι που δεν ευσταθεί στο δικαστήριο, καθώς ο κ. Ηλιόπουλος την επίμαχη περίοδο κατείχε άδεια οπλοφορίας».
Αντίθετα δεν εγκρίθηκε από την επιτροπή δεοντολογίας της Βουλή η εισήγηση προς την Ολομέλεια της άρσης της ασυλίας του βουλευτή Γιώργου Σταθάκη (ΣΥΡΙΖΑ) και του βουλευτή Αργύρη Ντινόπουλου (ΝΔ) αποφάσισε να κάνει προς την Ολομέλεια η επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής μετά από σχετική ψηφοφορία των μελών της.
Για τον Γ.Σταθάκη υπάρχει κατηγορία παράβασης καθήκοντος την περίοδο που ήταν αντιπρύτανης του πανεπιστημίου Κρήτης, σε κσάνδαλο εκατομμυρίων ευρώ.
Επίσης η επιτροπή δεν ήρε την ασυλία του βουλευτή της ΝΔ Αργύρη Ντινόπουλου, μετά από μήνυση που είχε καταθέσει εναντίον του ο  βουλευτής των ΑΝΕΛ Νότης Μαριάς  καθώς εκτιμήθηκε ότι πρόκειται για μια υπόθεση πολιτικής αντιπαράθεσης.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails