Tuesday, December 3, 2013

Αποφυλακίζεται ο ρατσιστής Εβραίος εφοπλιστής Βίκτωρ Ρέστης! Προφυλακισμένη όμως παραμένει η ηγεσία της Χρυσής Αυγής!

Γράφουμε ότι ο κ. Ρέστης είναι ρατσιστής γιατί έχει γηροκομείο ΜΟΝΟ για Εβραίους.. Και ενώ εμείς σαν blog θεωρούμε λογικό το να υπάρχει ιδιωτικό γηροκομείο μόνο για Εβραίους για να μπορούν γέροντες Εβραίοι να συναναστρέφονται με ομοφύλους τους αποκλειστικά, κατηγορούμε τον κ. Ρέστη ως ρατσιστή γιατί οι ομόφυλοί του Εβραίοι ανα τον κόσμο και η ανθελληνική κυβέρνηση λένε ότι η Χρυσή Αυγή είναι ρατσιστικό κόμμα γιατί μοιράζει τρόφιμα μόνο σε Έλληνες!

Μήπως η Χρυσή Αυγή απ΄την στιγμή που εκπροσωπεί πλέον την συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων εθνικιστών και πατριωτών πρέπει να στραφεί τόσο προς τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας(γιατί οι αριστεροί και "κεντρώοι" είναι φανατικά υπέρ ανθελληνικών θέσεων) όσο και προς την ηγεσία της Αστυνομίας, του Στρατού και βεβαίως της Εκκλησίας και να ζητήσει παρεμβάσεις για να αποδοθεί δικαιοσύνη απ΄την στιγμή που στην Ελλάδα θεωρείται ρατσισμός ΜΟΝΟ το να οφελεί αποκλειστικά κάποιος τους Έλληνες;

Δεν καταλαβαίνουν οι Ορθόδοξοι ιερείς, οι εναπομείναντες πατριώτες βουλευτές αλλά και τα σώματα ασφαλείας ότι όσο και να "κάθονται στα αυγά" τους η τύχη τους θα είναι όμοια με αυτή των αστυφυλάκων που παραδίνονταν στους Κομμουνιστές το Δεκέμβρη του 44'; 

Η Παγκόσμια Διακυβέρνηση δεν τους έχει ανάγκη για τίποτα περισσότερο εκτός απ' το να τους υπηρετούν για ένα κομματάκι ψωμί! Αν επιθυμούν αυτό το μέλλον για τους ίδιους και τα παιδιά τους ας συνεχίσουν να κάθονται στ' αυγά τους διαγράφοντας και τις τελευταίες σταγόνες συνειδητότητας που τους έχουν απομείνει..

Διαβάστε ΕΔΩ για το γηροκομείο του κ. Ρέστη και της μητέρας του και για την εβραϊκή τους καταγωγή..



Με διάταξη της ανακρίτριας και σύμφωνη πρόταση του εισαγγελέα - Τι αναφέρουν σε δήλωσή τους οι δικηγόροι του επιχειρηματία

Έπειτα από τέσσερις μήνες προφυλάκισης, με διάταξη της ανακρίτριας και σύμφωνη πρόταση του εισαγγελέα, ο επιχειρηματίας Βίκτωρ Ρέστης αποφυλακίζεται.
 
«Ο κ. Ρέστης, με αίσθημα ευθύνης, θα αγωνισθεί μέχρι τέλους για να αποδείξει την αθωότητα του», αναφέρουν σε δήλωσή τους οι δικηγόροι του επιχειρηματία Μιχάλης Δημητρακόπουλος (στην φωτογραφία δεξιά) και Θανάσης Κανελλόπουλος. 
 

Διαβάστε το πλήρες κείμενο των δικηγόρων του κ. Ρέστη: 
 
«Ο κ. Βίκτωρας Ρέστης με Διάταξη της Ανακρίτριας κ. Κ.  Κατσιβέλη και σύμφωνη πρόταση του Εισαγγελέα κ. Κ. Σπηλιόπουλου αφέθηκε ελεύθερος. Η Δικαιοσύνη εκτιμώντας ορθά τα πραγματικά περιστατικά της υπόθεσης, σε συνδυασμό με ουσιώδη νεώτερα στοιχεία και δικονομικές ενέργειες του κ. Ρέστη, έκρινε ότι πρέπει να αφεθεί ελεύθερος. Ο κ. Ρέστης, με αίσθημα ευθύνης, θα αγωνισθεί μέχρι τέλους για να αποδείξει την αθωότητα του και συγχρόνως θα συνεχίσει μαζί με τους χιλιάδες  εργαζομένους του την επιχειρηματική του δραστηριότητα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό».  

Η υπόθεση

Ο επιχειρηματίας παρέμενε προφυλακισμένος στις φυλακές Κορυδαλλού από τις 26 Ιουλίου του 2013. Οι κατηγορίες που έφεραν τον κ. Ρέστη αντιμέτωπο με τη Δικαιοσύνη αφορούν σε υπόθεση χορήγησης επισφαλούς δανείου, ύψους 5,8 εκατ. ευρώ, το οποίο κατά τις αρχές κατέληξε σε εταιρείες συμφερόντων του ιδίου και μελών της οικογένειάς του.

Κατά το διάστημα της τετράμηνης προφυλάκισής του, ο Βίκτωρας Ρέστης είχε τακτοποιήσει όλες τις εκκρεμότητές του. Σύμφωνα με τους δικηγόρους του, ο εφοπλιστής έχει καλύψει στο πολλαπλάσιο το ύψος των χρημάτων για τα οποία ελεγχόταν και έχει ρυθμίσει τις οφειλές από τα δάνεια τρίτων παρ' ότι αυτός δεν έφερε ευθύνη. Ο κ. Ρέστης έχει επιστρέψει το ποσό των 5,8 εκατ. ευρώ συν 400.000 ευρώ για τόκους και έξοδα στον εκκαθαριστή της τράπεζας FBB. 


protothema

2 comments:

Anonymous said...

Ρε παιδιά, γιατί καλύπτετε τον Τουρκαλβανό Αρχιεπίσκοπο Συριζώνυμο Λιάπη, που σήμερα Τρίτη δέχτηκε αντιπροσωπεία του Σύριζα, ενώ αρνείται πεισματικά να δεχθεί τον Λιάκο τον Κασιδιάρη, που έχει ζητήσει να τον δεί εδώ και 20 μέρες;

http://www.dogma.gr/default.php?pname=Article&art_id=4604&catid=9

Anonymous said...

Αγαπητά μου τεκνία,
επειδή είσθε μικροί, θέλω να σάς ενημερώσω ότι το Γραφείο Εξωτερικής Ιεραποστολής της Ελλαδικής Εκκλησίας που μάς έφερε όλους αυτούς τους Νέγρους στην Ελλάδα (τάχα για να σπουδάσουν Θεολογία και να γίνουν παπάδες) ιδρύθηκε επί Χούντας (Οκτώβριος 1967) από τον βρωμερό Ανθέλληνα νύν Αλβανίας Τασούλη Γιαννουλάτο, κολλητό του τότε Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου Κοτσώνη.
Δείτε εδώ αν δεν με πιστεύετε,
http://www.dogma.gr/default.php?pname=Article&art_id=4478&catid=17

καιι κάντε μία ανάρτηση για να πληροφορηθή ο Ελληνικός Λαός πως όλοι αυτοί οι Αφρικάνοι που ήλθαν στην Ελλάδα πριν το 1990 (και έχουν στελεχώσει σήμερα όλες τις Αντιρατσιστικές Οργανώσεις) το οφείλουν στον ανθελληνικό ανθρωπισμό του Τασούλη του Γιαννουλάτου

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails