Friday, February 28, 2014

AΠΙΣΤΕΥΤΟ !ΥΠΕΡΑΤΛΑΝΤΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΔΕΚΑ ΕΥΡΩ!!

Υπερατλαντικές πτήσεις μόνο με 10 ευρώ; Αυτό τουλάχιστον υπόσχεται η χαμηλού κόστους αεροπορική εταιρεία Ryannair, η οποία εισήλθε προσφάτως και στην ελληνική αγορά, μόλις αποκτήσει τα αεροσκάφη μεγάλων αποστάσεων.
 
Ο διευθύνων σύμβουλος της Ryannair Michael O'Leary, μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου στο Δουβλίνο, δήλωσε ότι θα προσφέρονται πτήσεις με προορισμό τη Νέα Υόρκη και τη Βοστώνη έναντι 10 ευρώ, ενώ η επιστροφή στην Ευρώπη από τις ΗΠΑ θα στοιχίζει άλλα 10 ευρώ.
 
Ο ίδιος διευκρίνισε ότι η τιμή αυτή θα καλύπτει μόνο το κόστος της πτήσης, κάτι που σημαίνει ότι οι επιβάτες θα πρέπει να πληρώνουν επιπλέον για το γεύμα, τις αποσκευές και τους φόρους.
 
Ο CEO της Ryanair δήλωσε ακόμη ότι οι πτήσεις θα ξεκινούν από 14 μεγάλες ευρωπαϊκές πόλεις και θα κατευθύνονται σε ισάριθμους προορισμούς των ΗΠΑ, παρέχοντας πλήρεις υπηρεσίες έξι μήνες αφότου η εταιρεία αποκτήσει τα κατάλληλα αεροσκάφη.
 
Ο O'Leary περιέγραψε προσφάτως την Ryanair ως την πιο “δημοφιλή” αεροπορική εταιρεία στην Ευρώπη, σε μία προσπάθεια να διασκεδάσει τις εντυπώσεις για τις σοβαρές επικρίσεις που έχει δεχθεί η εταιρεία από πελάτες της.
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails