Saturday, February 15, 2014

Βρετανοί πολίτες εμπλέκονται σε εκτελέσεις και βασανισμούς Σύριων πολιτών! Βίντεο

Είδατε πόσο αποτελεσματική είναι η πολυπολιτισμικότητα; Όσο καλά και αν φέρεσαι σε Μουσουλμάνους μη Ευρωπαίους μετανάστες πάντοτε πολλοί απ' αυτούς θα έχουν το μυαλό τους στη Τζιχάντ. Στο σφάξιμο του άπιστου. 

Έφυγαν λοιπόν απ' την Βρετανία με τα fish and chips και πήγαν να πολεμήσουν στη Συρία για να ανατρέψουν την κυβέρνηση και να επιβάλλουν το νόμο της Σαρία.

Οι σκηνές απ' το Sky News δείχνουν Βρετανούς, μέλη της al-Qaeda που συνδέονται με την αλ-Νούσρα, να βασανίζουν και να χτυπάνε συμμαχητές τους. Το βίντεο πιστεύεται ότι προέρχεται απ' την Βορειοδυτική Συρία.

Υπολογίζεται ότι περίπου 10.000 μαχητές από 70 διαφορετικές χώρες βρίσκονται στη Συρία και πολεμούν εναντίον της Συριακής κυβέρνησης για να επιβάλλουν το νόμο της Σαρία και στην Συρία.Οι περισσότεροι που βρίσκονται εκεί από Ευρωπαϊκές χώρες είναι απ' την Αγγλία και την Γαλλία. Χώρες κατ' εξοχήν προοδευτικές δηλαδή. Που δεν τους καταπιέζουν τίποτα κακοί ρατσιστές.
Η Daily Telegraph υπολογίζει τους Βρετανούς πολίτες σε 300-400 στη Συρία!
http://syrianfreepress.wordpress.com/2014/02/15/british-citizens-in-syria-are-implicated-in-terrorism-acts-and-are-involved-in-execution-and-torture-of-syrian-citizens/

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails