Saturday, February 15, 2014

Μας δουλεύει ο ΣΥΡΙΖΑ: Θα επαναδιαπραγματευτούμε τη δανειακή σύμβαση, όχι το... μνημόνιο!

Νέα "πρωτοποριακή" θέση για το πρόβλημα του δανεισμού της χώρας διατύπωσε σήμερα ο υπεύθυνος της οικονομικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μηλιός. Ο κ. Μηλιός είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ σκοπεύει να διαπραγματευθεί τη δανειακή σύμβαση, αλλά όχι το Μνημόνιο! 


 
«Η μομφή ότι έχουμε αλλάξει πολιτική, ακολουθείται και από μια άλλη μομφή ότι είμαστε υπερβολικά αριστεροί, ότι υποθάλπουμε την τρομοκρατία. Υπάρχει ο αριστερός ψάλτης και ο δεξιός ψάλτης.
 
Επί της ουσίας, εμείς δεν μιλάμε για επαναδιαπραγμάτευση μιλάμε για σταμάτημα της λιτότητας. Λέμε ότι ο βραχνάς του δανεισμού και το χρέος πρέπει να τελειώνει και να πάμε σε μια πολιτική την οποία θα επιλέξει ο λαός», τόνισε ο κ.Μηλιός μιλώντας στο Real Fm.
 
«Δεν έχουμε αλλάξει το πρόγραμμά μας. Ποτέ δεν είπαμε ότι θα επαναδιαπραγματευτούμε το μνημόνιο. Είπαμε ότι θα επαναδιαπραγματευτούμε την δανειακή σύμβαση»(!) είπε ο κ.Μηλιός, ο οποίος πρόσθεσε ότι «δεν θα δεχθούμε νέο μνημόνιο».
 
Εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ ας εξηγήσει κάποιος στον "υπεύθυνο οικονομικής πολιτικής" του κόμματος ότι η δανειακή σύμβαση είναι το Μνημόνιο! Υποτίθεται τόσον καιρό ότι ο ΣΥΡΙΖΑ το γνώριζε αυτό... Εκτός και αν πλέον τα "ήξεις αφήξεις" του "νέου ΠΑΣΟΚ" έχουν ξεπεράσει κάθε όριο λογικής.
 
Θα δηλώσουμε με τον πιο καθαρό τρόπο ότι η παρούσα κυβέρνηση δεν έχει καμία νομιμοποίηση να δεσμεύσει τη χώρα σε κάτι τέτοιο», υποστήριξε χαρακτηριστικά ο κ. Μηλιός.
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails