Saturday, February 15, 2014

Αφού προσκύνησε όλους του ραββίνους πάει στο Άγιο Όρος ο Σαμαράς

Στο Άγιο Όρος μεταβαίνει σήμερα ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς με προφανή σκοπό να ζητήσει την παρέμβαση και την “σιωπηλή στήριξη” των μοναχών και της “δύναμης” των παπάδων για τις αυτοδιοικητικές εκλογές. Πρόκειται για απροκάλυπτο κομματικό παιχνίδι στην πλάτη της Ορθοδοξίας...
Μαζί του κουβαλάει έναν εσμό αποτυχημένων πολικάντηδων που εαν δεν είχαν αξίωμα και εαν δεν τους έσπρωχνε το βαθύ κομματικό κράτος που υοστηρίζεται από τους Τροικανούς, δεν θα τους ήξερε ούτε η μάνα τους.

Ο  Σαμαράς αναμένεται να φτάσει στις Καρυές στις 5.30 το απόγευμα. Αμέσως μετά θα έχει συνάντηση με την Ιερά Κοινότητα του Αγίου Όρους στο Πρωτάτο και θα διανυκτερεύσει στις Καρυές.

Αύριο θα επισκεφθεί τις μονές Ιβήρων και Σίμωνος Πέτρας και το απόγευμα θα αναχωρήσει για την Αθήνα.

Τον πρωθυπουργό θα συνοδεύσουν οι υπουργοί Παιδείας, Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, Μακεδονίας – Θράκης, Θεόδωρος Καράογλου, ο γενικός γραμματέας του υπουργικού συμβουλίου, Τάκης Μπαλτάκος, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Γιάννης Ιωαννίδης και ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Σταύρος Καλαφάτης. Όλα τα καλά παιδάκια που έχουν πει το ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ και στα τρία προδοτικά μνημόνια. Απαράδεκτη η στάση των ιερομονάχων του Αγίου Όρους που όφειλαν-εαν είχαν κι αυτοί τσίπα-να τους κλείσουν τις πόρτες και να τους πετάξουν έξω με τις κλωτσιές. Πάντως καλό θα είναι οι αγιορείτες να προβληματιστούν για το άρμα των Εβραίων στο οποίο ο Τσολάκογλου έχει δηλώσει τυφλή υπακοή.
makeleio.gr

elnewsgr.blogspot

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails