Thursday, February 13, 2014

Ο Εβραίος ηθοποιός Shia LaBeouf ζήτησε να βάλουν κάμερα στο πέος του στο Nymphomaniac

Δεν έχουν τέλος οι πληροφορίες για την αλλόκοτη στάση του ηθοποιού, ο οποίος δεν δίστασε να εμφανίστεί με χαρτοσακούλα στο κόκκινο χαλί στο Βερολίνο



Άλλο ένα επεισόδιο στην αλλόκοτη συμπεριφορά του Shia LaBeouf γράφτηκε την Τετάρτη από την ιστοσελίδα pagesix της New York Post.


Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας, ο νεαρός πρωταγωνιστής της ταινίας Nymphomaniac ζήτησε από τον σκηνοθέτη Lars von Trier να τοποθετήσει μια κάμερα πάνω στο πέος του κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων των ερωτικών σκηνών.

«Ο Shia ζήτησε από τον von Trier να βάλει την κάμερα ώστε οι θεατές να απολαύσουν σε βάθος την εμπειρία» δήλωσε γνώστης της υπόθεσης που επικαλείται η ιστοσελίδα αλλά, όπως συμπλήρωσε, η επιλογή αυτή θα ξεπερνούσε τα όρια για το κοινό.

Μπορεί η πληροφορία να μην είναι αληθής αλλά τίποτα δεν είναι απίθανο πλέον για τον Shia LaBeouf, ο οποίος την Κυριακή δεν δίστασε να εμφανιστεί στο κόκκινο χαλί του Βερολίνου φορώντας μια σακούλα στο κεφάλι με ανεπιβεβαίωτες φήμες να αναφέρουν ότι το έκανε για να κρύψει το ότι του έλειπε ένα δόντι λόγω καυγά.

http://www.protothema.gr/life-style/Hollywood/article/352910/o-shia-labeouf-ithele-kamera-sto-peos-tou-sta-gurismata-tou-nymphomaniac/

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails