Tuesday, May 13, 2014

ΣΥΡΙΑ – ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Αποκεφάλισαν 120 αστυνομικούς και πέταξαν τα σώματά τους στο ποτάμι (Καταγγελία σε Ελβετικό Forum)

PH1

Σε κοινή συνέντευξη τύπου σύριων θρησκευτικών αρχών στη Γενεύη στις 8.5.14 επίσκοπος καταγγέλει τον μαζικό αποκεφαλισμό 120 αστυνομικών από τους ισλαμιστές. (11 .05.2014 Apic) Μιλάει για την απόκρυψη αυτού του εγκλήματος πολέμου από τα δυτικά ΜΜΕ και την παραχάραξή του :

Ο επίσκοπος Nazzaro καταγγέλει ένα ανέκδοτο επεισόδιο του πολέμου που διαδραματίστηκε στις 2 Ιουνίου του 2012 στην πόλη Jisr al-Choughour στις όχθες του ποταμού Ορόντη στην ΒΔ Συρία.
«Οι τρομοκράτες κατέλαβαν ένα αστυνομικό τμήμα και σκότωσαν όλους τους αστυνομικούς.Τους έκοψαν το λαιμό.Στη συνέχεια χρησιμοποίησαν το τηλέφωνο του σταθμού και κάλεσαν σε γενική συγκέντρωση όλους τους εναπομείνοντες αστυνομικούς που σχετίζονταν με το τμήμα.Ήταν περίπου 120 άνδρες.Όταν αυτοί έφθασαν οι τρομοκράτες τους περίμεναν στην καλοστημένη παγίδα και τους αποκεφάλισαν όλους.
Τα κεφάλια τους τα έβαλαν πάνω στον τοίχο περίφραξης του τμήματος.Τα σώματά τους τα πέταξαν στον ποταμό» κατήγγειλε στο ελβετικό forum o επίσκοπος Nazzaro.Κανένας δεν μίλησε στη Δύση γι αυτό.Οκτώ ημέρες μετά το συμβάν ένα ευρωπαικό κανάλι απλά ανακοίνωσε ότι στο Jisr al-Choughour η αστυνομία ήταν εκείνη που σκότωσε 120 άτομα που εναντιώθηκαν στην καταστολή των αντικυβερνητικών διαδηλώσεων. Δυο ημέρες αργότερα μια δημοσιογράφος του ίδιου καναλιού πήγε στην Τουρκία σε στρατόπεδο προσφύγων.Συνάντησε άτομα από το Jisr al-Choughour που διηγήθηκαν ότι κάποιες μέρες πριν «ο στρατός σκότωσε 120 στρατιώτες και αστυνομικούς που αρνήθηκαν να πυροβολήσουν το πλήθος».Κατ΄αυτόν τον τρόπο γίνεται η ενημέρωση κατέληξε ο μάρτυρας κατηγορίας συχνά οι ειδήσεις προσβλέπουν μόνο και μόνο στην κυβερνητική αποσταθεροποίηση στη Συρία.
Ο επίσκοπος Giuseppe Nazzaro είναι πρώην καθολικός βικάριος στο Χαλέπι. Ζει 58 χρόνια στην Μ.Ανατολή (15 στη Συρία). Ερωτώμενος για τα ανθρώπινα δικαιώματα στη Συρία του Άσσαντ καλή την επιτροπή διερεύνησης να αποσταλεί στις χώρες του Κόλπου και να δημοσιεύσει τα αποτελέσματά της. «Πηγαίνετε να δείτε τι συμβαίνει στις χώρες της περιοχής αυτής που υποστηρίζουν την αντιπολίτευση …» καταγγέλοντας την Σαουδική Αραβία και το Κατάρ.
Από τη Γενεύη οι θρησκευτικοί υπεύθυνοι της Ελληνορθόδοξης,Συρορθόδοξης,Καθολικής Μελκιτών και καθολικής Εκκλησίας της Συρίας καταγγέλουν την πληροφόρηση των δυτικών ΜΜΕ για το συριακό ως μεροληπτική και μονόπλευρη.Καταγγέλουν ομόφωνα ότι τα δυτικά ΜΜΕ περιορίζονται στο να δημοσιεύουν χωρίς διασταύρωση τις πληροφορίες του Συρ. Παρατηρητηρίου για τα Ανθρ. Δικ. (OSDH) – μια κυβερνητική οργάνωση που εδράζεται στην Αγγλία και διευθύνεται από τον Rami Abdel Rahmane που το αληθινό του όνομα είναι Oussama Ali Suleiman – αντί να μεταφέρουν την εικόνα από λιγότερο αμφιλεγόμενες πηγές.
Πορφύρης Δ Σταφυλά Π
Aπό αντίστοιχη θηριωδία
PH1
ecce hommo
PH2
O Nazzaro στη Γενεύη ενώ καταγγέλει
PH3

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails