Monday, May 19, 2014

Ιδού η χριστιανή που καταδίκασαν σε θάνατο οι ισλαμιστές του Σουδάν

 
H Mυριάμ η 27χρονη με τον χριστιανό συζύγό της στην γαμήλια φωτογραφία που τόσο σκανδάλησε τους φανατικούς του Σουδάν.
 
Αυτή είναι η φωτογραφία σκάνδαλο που προκάλεσε την μήνι τον ισλαμιστικών αρχών στο Σουδάν.To cnn αλλά και ευρωπαικά ειδησεογραφικά έδωσαν στην δημοσιότητα τη γαμήλια φωτογραφία της 27χρονης χριστιανής που καταδικάστηκε σε θάνατο δια απαγχονισμού.
 
Ο ματωμένος γάμος της Μυριάμ… την τιμώρησαν με θάνατο επειδή παντρεύτηκε.Αλλά ένας ακόμη γάμος σημάδεψε τη ζωή της και ίσως σφραγίσει το πεπρωμένο της.
Παιδί μεικτού γάμου από μητέρα χριστινή ορθόδοξη με καταγωγή από την Αιθιοπία που την ανέθρεψε ως χριστιανή μετά την εγκατάλειψη του μουσουλμάνου συζύγου της η Meriam Yahia Ibrahim Ishag καταδικάστηκε σε θάνατο για βλασφημία και αποστασία επειδή παντρεύτηκε χριστιανό.
 
«Είμαι χριστιανή και δεν αποστάτησα ποτέ» ισχυρίστηκε στην απολογία της ενώπιον του ποινικού δικαστηρίου του Haj Yousef σ΄ένα προάστιο του Χαρτούμ.
 
Η ισλαμική νομοθεσία απαγορεύει τη σύναψη γάμου μουσουλμάνας με αλλόδοξο την ίδια στιφγμή που όχι μόνο ευλογεί αλλά και εκθειάζει τον γάμο μουσουλμάνου με χριστιανή ή αλλόδοξη. Σύμφωνα με χαντίθ που εντάσεται στην παράδοση του ισλάμ όποιος πιστός συνάπτει γάμο με μη μουσουλμάνα πχ χριστιανή είναι τόσο ευλογημένος σαν να πήγε για προσκήνυμα 7 φορές στη Μέκκα.
 
Δ.Πορφύρης Π.Σταφυλά
pentapostagma.gr
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails