Tuesday, May 20, 2014

Η Καμπαλίστρια και υπάλληλος της ΝΤΠ Madona βρίζει Β. Πούτιν & Ν. Μαντούρο εκτελώντας εντολές της Δύσης


Όλοι γνωρίζουν ότι η Μαντόνα προκειμένου να διατηρηθεί στην κορυφή αφού τα χρόνια περνούν και γι' αυτήν, έχει πλήρως υποταχθεί στις επιταγές της Νέας Τάξης Πραγμάτων και δεν διστάζει να παρεμβαίνει υπέρ αυτής όποτε κάποιοι ενοχλητικοί για τους νεοταξίτες παγκόσμιους δικτάτορες ηγέτες τολμούν να τους αμφισβητούν όπως ο Β. Πούτιν αλλά και ο δυναμικός διάδοχος του Τσάβεζ, Νίκολας Μαντούρο.
 
Είναι γνωστή η "ηθική" της Μαντόνα που τα βιντεοκλίπ της έγιναν συνώνυμα του soft porno με αποτέλεσμα να ντρέπεται μήπως τα δουν και τα παιδιά της. Τέτοια άτομα ζητά η ΝΤΠ κατεστραμμένα ηθικά για να εκτελούν τις εντολές τους. Ακούστε τους ποταμούς "σοφίας" που εξήλθαν από το στόμα της.
 
«Κάποτε η τέχνη καθρέπτιζε όσα συνέβαιναν στην κοινωνία. Καλλιτέχνες όπως ο Μάρβιν Γκέι, ο Στίβι Γουόντερ, ο Ρίτσαρντ Πράιορ και ο Ζαν - Λουκ Γκοντάρ έκαναν πολιτικές δηλώσεις μέσω της τέχνης τους», κάπως έτσι σύστησε η Μαντόνα στο αναγνωστικό κοινό του ιταλικού περιοδικού L' Uomo Vogue το νέο της εγχείρημα «Art For Freedom».
 
Υπό τις σκηνοθετικές εντολές του φωτογράφου Τομ Μουνρό, η ιέρεια του στυλ και της ποπ μίλησε για τη νέα ψηφιακή πλατφόρμα που σε συνεργασία με τη Vice Media, θα φιλοξενεί βίντεο, φωτογραφίες και εκδηλώσεις που θα αφορούν σε ζητήματα ρατσισμού και διακρίσεων.
 
Όπως είπε, στόχος της πλατφόρμας αυτής είναι «να πείσει τους ανθρώπους ότι με την τέχνη μπορεί να αλλάξει ο κόσμος».
 
Άραγε, με ποια μορφή τέχνης ο κόσμος μπορεί να σταματήσει τη βία που αφήνει το σκοτεινό της στίγμα σε πολλές χώρες ανά τον πλανήτη αυτή την περίοδο;
 
Η Μαντόνα υποστηρίζει πως το «Art For Freedom» καταπολεμά τα στερεότυπα και τις διακρίσεις και υπερασπίζεται τα ανθρώπινα δικαιώματα, ενώ τονίζει πως υπάρχουν «εχθροί, τύραννοι, φασίστες και δικτάτορες, άνθρωποι που καταστρέφουν τη ζωή των άλλων και αφαιρούν την ελευθερία, όπως ο Βλάντιμιρ Πούτιν ή ο Νικολάς Μαδούρο».
 
Παρόλα αυτά, πρόσθεσε ότι στην πραγματικότητα ο εχθρός βρίσκεται μέσα στον καθένα από εμάς, είτε το αντιλαμβανόμαστε είτε όχι.
 
Επομένως, «το πρώτο πράγμα που πρέπει να αλλάξουμε είμαστε εμείς. Το είπαν όλοι οι σημαντικοί ηγέτες από τον Γκάντι μέχρι τον Μάρτιν Λούθερ Κινγκ, από τον Τζον Κέννεντι, στον Νέλσον Μαντέλα».
 
Και σε αυτούς προστίθεται και η μεγάλη διανοούμενη κυρία Τσικόνε (το πραγματικό της ονομα Louise Veronica Ciccone) η οποία αφού εξέφρασε όλη αυτή την Πεφωτισμένη διανόηση επέστρεψε στην βίλα της των 50 εκατομμυρίων δολαρίων για να ξεκουραστεί.
 
Μιλάμε για μια γυναίκα που αποκήρυξε τον Καθολικισμό για να ασπαστεί τον εβραϊκό εσωτερισμό της Καμπάλα, η οποία αποτελεί την βάση του Εωσφορισμού, της θρησκείας του Υλισμού, και του Φιλοτομαρισμού, της ανέλιξης με κάθε μέσον.
 
Ο Εωσφορισμός είναι η αγαπημένη θρησκεία των νεοταξιτών δικτατόρων που θέλουν να επιβληθούν στον πλανήτη για να φέρουν κάποτε τον μεγάλο Πεφωτισμένο ηγέτη τους που, οι Άγιοι προειδοποίησαν (αλλά και από άλλες θρησκείες) χιλιάδες χρόνια πριν ότι θα είναι το Θηρίο, ο περιβόητος Αντίχριστος, και τότε η κυρία Μαντόνα θα μας τραγουδά την μεγάλη επιτυχία της Ray of Light, για κείνους που ξέρουν και καταλαβαίνουν.
 
Ο χώρος της μουσικής με τον Αποκρυφισμό και τη ΝΤΠ είναι αλληλένδετα το είδαμε φέτος και στην Eurovision.
 
Πάντως εντύπωση προκαλεί ότι δεν αναφέρθηκε ούτε σε έναν Αμερικανό πρόεδρο και υπάρχουν πολλοί που σκότωσαν με εντολές τους χιλιάδες αμάχους στο Βιετνάμ, στην Κορέα, στο Ιράκ, στο Αφγανιστάν, στη Γουατεμάλα, στην Νικαράγουα, και δεκάδες άλλα μέρη.

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails