Saturday, May 17, 2014

Ανοίγουν οι λογαριασμοί Μαργαρίτας, Γιωργάκη, Νίκου και Αντρίκου


 Στο... άνοιγμα και στις προεκλογικές επικοινωνιακές εντυπώσεις θα μείνει κι αυτό όπως όλα...
Η ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ, οι λίστες με τους φοροφυγάδες δημάρχους και δημοτικούς συμβούλους, ακόμα στα συρτάρια βρίσκονται...
Και μεθαύριο έχουμε εκλογές....
ΠΟΙΟΝ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΣΔΟΕ;;;;
Για τόσο μαλάκα περνούν τον ελληνικό λαό! Μήπως έχουν δίκιο;;;

Πόπη Σουφλή

Στο άνοιγμα των τραπεζικών λογαριασμών της Μαργαρίτας Παπανδρέου προχώρησε το ΣΔΟΕ, μετά τις αποκαλύψεις της «kontranews» για τα ποσά που είχε εισπράξει, προκειμένου να δώσει το διαζύγιο στον Ανδρέα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Ανδρέας Παπανδρέου υποχρεώθηκε τότε να της δώσει 6.000.000 δολάρια μετρητά, τα οποία ουδέποτε η Μαργαρίτα δήλωσε στη φορολογική της δήλωση.
Μετά το δημοσίευμα, παρενέβη ακαριαία η Δικαιοσύνη και έδωσε... εντολή στους ελεγκτικούς μηχανισμούς του ΣΔΟΕ, να ανοίξουν τους λογαριασμούς της σε Ελλάδα και εξωτερικό, προκειμένου να εντοπιστούν τα μαύρα εκατομμύρια που εισέπραξε για το διαζύγιο που έδωσε και τα οποία προφανώς αποτελούν προϊόν ξεπλύματος μαύρου χρήματος.

Ο εισαγγελέας Γαληνός Μπρής, ζήτησε από το ΣΔΟΕ να προχωρήσει σε εξονυχιστική έρευνα γιατί δεν αποκλείεται το συγκεκριμένο ποσό να έχει κατατεθεί σε λογαριασμούς παρένθετων προσώπων ή σε off shore εταιρείες. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι σε αυτή την υπόθεση, τελικά θα εμπλακούν, τα παιδιά της, Γιωργάκης, Νίκος και Αντρίκος που σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν πολλές off shore εταιρείες με λογαριασμούς στο εξωτερικό ολόκληρης της οικογένειας Παπανδρέου.

Ορισμένοι πολιτικοί, δημοσιογραφικοί και δικαστικοί κύκλοι γνωρίζουν ότι ο ανακριτής κ. Ζαγοριανός «φαγώθηκε» ξαφνικά γιατί πίεζε ασφυκτικά έμπιστο άνθρωπο της οικογένειας Παπανδρέου να του αποκαλύψει που βρίσκονται πολλά εκατομμύρια ευρώ που είχε εισπράξει από μεγάλη κρατική προμήθεια.

Στην κατεύθυνση ατή οι έρευνες προσανατολίζονται κυρίως σε τράπεζες της Ελβετίας και άλλων φορολογικών παραδείσων, γιατί στο ελληνικό τραπεζικό σύστημα αποφεύγουν συστηματικά να τοποθετούν μαύρο χρήμα τα πολιτικά πρόσωπα και οι συγγενείς τους.

Στο μεταξύ, οι ελεγκτικοί μηχανισμοί ανακάλυψαν ότι η Μαργαρίτα Παπανδρέου για πολλά χρόνια δεν έχει υποβάλλει όπως υποχρεούται φορολογικές δηλώσεις. Γι’ αυτό πρόκειται να κληθεί τις επόμενες ημέρες να δώσει εξηγήσεις, ενώ αναμένεται να ασκηθεί σε βάρος της και ποινική δίωξη, αφού η μη υποβολή φορολογικών δηλώσεων αποτελεί έτσι κι αλλιώς αυτοτελές αδίκημα.

Τι αποκάλυψε η «kontranews»

ΣΥΜΦΩΝΑ με πληροφορίες μας από τα ΕΞΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ δολάρια που πήρε η Μαργαρίτα για να δώσει το διαζύγιο στον Ανδρέα για να παντρευτεί την Δήμητρα, στην εφορία δεν δήλωσε ούτε ένα δολάριο, ενώ θα έπρεπε να καταβάλλει πάνω από 2,5 εκατομμύρια δολάρια.
Για να πάρει αυτά τα λεφτά η Μαργαρίτα, έκανε πάρα πολύ σκληρή διαπραγμάτευση και από την αρχή, είχε βάλει στόχο τα ΔΥΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ δραχμές, που σε δολάρια εκείνη την εποχή, ήταν ΕΞΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ!

Στην αρχή ο Ανδρέας είχε διαμηνύσει στην Μαργαρίτα ότι δεν θα της έδινε τίποτε, πρώτον γιατί δεν είχε χρήματα και δεύτερον γιατί δεν τον ενδιέφερε το διαζύγιο... Στη συνέχεια όμως η Μιμή τον ΠΙΕΖΕ να την παντρευτεί, γιατί και αυτή, όπως όλες οι γυναίκες ενδιαφέρονται για την… εξασφάλισή τους.

Ο Ανδρέας τότε υπέκυψε και πρότεινε στην Μαργαρίτα να της δώσουν ΔΥΟ εκατομμύρια δολάρια για να υπογράψει το διαζύγιο. Αυτή όμως ήταν κατηγορηματική ή ΕΞΙ ή διαζύγιο δεν παίρνεις, του είχε διαμηνύσει...

Στη συνέχεια επενέβη ένας εκδότης, που συζήτησε το θέμα με στενό άνθρωπο της Μαργαρίτας και ύστερα από πολλές συζητήσεις ο Ανδρέας δέχθηκε να δώσει τα 6 εκατομμύρια δολάρια, για να πάρει το πολυπόθητο διαζύγιο, μαζί με ένα άλλο όρο, που από την αρχή είχε βάλει η Μαργαρίτα και αφορούσε τον άνθρωπό της.

Που έχει κρύψει τα λεφτά η Μαργαρίτα

Από αυτή τη συναλλαγή προκύπτουν δύο πολύ σοβαρά ερωτήματα: Πρώτον πού βρήκε ο Ανδρέας εκείνη την εποχή ΔΕΚΑ εκατομμύρια δολάρια, ΠΟΙΟΣ του τα έδωσε και ΓΙΑΤΙ και που αποσκοπούσε.

Δεύτερον ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΡΥΨΕΙ τόσα λεφτά, γύρευε μαζί με τι άλλα – η Μαργαρίτα. Και εδώ πρέπει να τονιστεί ότι στη συγκεκριμένη περίπτωση στην ουσία πρόκειται για διακίνηση ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ και περιμένουμε να επέμβει γρήγορα ο εισαγγελέας.

Τέλος θα πρέπει να αποκαλύψουμε ότι ο Ανδρέας, τα υπόλοιπα από τα 10 εκ. δολάρια, δηλ. τα 4 εκ. δολάρια στην αρχή είπε σε μια φίλη του να τα βγάλει έξω και όταν αυτή αρνήθηκε, γιατί φοβήθηκε, ο Ανδρέας, βρήκε ένα φίλο του, τότε υπουργό, και εκείνος τα έβγαλε στην Ελβετία. Αυτά προς το παρόν…


Πηγή
 

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails